184

nerez

преди 10 години

До тра ла ла 215Сложих ти минус , защото смятам религиите за основен развъдник на *** и основна причина за 99% от злините на земята

183

Пурко

преди 10 години

"Нямаме нищо общи с християнската вяра и българският народ" Ами вече сме в 21 век,живете в демокрация не в комунизъм така че сте Свободни да си вземете багажа и да се изнесете там където се чувствате удома извън пределите на България, защото по конституция сме с християнска държава със християндка вяра където се говори български, арабския е малко след Турция в десно! Който не се чувства удома е свободен да си ходи!

182

Анонимен

преди 10 години

do Ivan. Ivanov MMM da , kato Galabin Boevski !!!

181

iwan.iwanow

преди 10 години

Крайно време е *** да започнат да получават минимални помощи, като българите! Без образование без право на помощи и на шофьорска книжка. Хванати да крадат затвора и да чукат камъни по цял ден!

180

Анонимен

преди 10 години

незнам веобще защо медиите му обръщат такова внимани ,помаците пак ще си гласуват за дпс я събере 0,2 0,3 % на избори

179

Тра-ла-ла

преди 10 години

Православното християнство е истинската вяра!!! Всичко друго е от рогатия!

178

rumen221

преди 10 години

Крадат Най-голямото ни богатство!Притежаваме най-голямото находище на уран в света! Започва от Бургаз, минава м/у Ямбол и Елхово, под Кърджали и Рила. До 92 г. се е добивал триураниев осмооксид и тока е бил 0,2 ст. Имаме уран, за да се осигури и Европейската енергетика 100 000 години!Горивото стои и чака Турция и Америка да го откраднат с Еврорайон Тракия или УМЕН ДЪРЖАВНИК (поне колкото бай-Тошо селянчето) ЗА ДА СТАНЕМ ЯДРЕНИТЕ ГОСПОДАРИ НА ЕВРОПА!Най-добре е да пуснем 3 и 4-ти блок на АЕЦ Козлодуй и 1-ви и 2-ри блок на АЕЦ Белене.

177

rumen221

преди 10 години

В СТАРА ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯЖивеят само българи! Тя се дели на Волжка, Киевска и Дунавска, а тангризма е заменен с трите писани религии, произлизащи от Стария завет.От Дунавска се отделят Панония, Влахия, Молдова, Хърватска, Албания и Сърбия и днес се състои от географските области:- Мизия, Македония и ТракияТракия се дели на:Северна (християнска), Източна (ислямо-христ.) и Южна (христ.-ислям.)В ТЯХ, според ДНК, от 9800 г. ЖИВЕЯТ САМО БИОЛОГИЧНИ БЪЛГАРИ независимо кой е събирал данъци(българи са дори и турците).

176

Анонимен

преди 10 години

Този няма акъл и не е измислил нито новия "помашки етнос", нито знае реално какви ги върши. Обаче ние знаем - Задача: Обособяване на Родопите и нов еврорайон Тракия. Цел: Откъсване от България. Поръчител: Турция и сунитските държави. Официален изпълнител: Ефрем Моллов. Реален изпълнител: ***.

175

Силви

преди 10 години

Моллов защо се измяташ като чамова дъска.Съвсем наскоро каза ,че помаците били повече засегнати от смяната на имената и били етническа общност като турците със свой език.Както дедите ви които са се определили като турци поради приемане на чужда вяра и са объркали поколения след себеси така и ти който незнаеш кой си и какъв си се измяташ като твърдиш чепартията ви няма нищо общо с етноса ,,помаци".Аман от фурнажииски лопати.Огладнял си много и се опитваш да се наредиш на държавната ясла.

174

Анонимен

преди 10 години

Прехода към анадола ли? Сидеров като Мойсей ни е повел към анадола.

173

Анонимен

преди 10 години

Ко? Не!!! Кой, кой, кой? О С Т А В К А!!!

172

Анонимен

преди 10 години

Много еничари си имаме. Комунистите и ибриците раздадоха България на етнически партии само да блажат от власта *** мръсни. Борисов може да е всякакъв но не и родоотстъпник като станишевци и сидеровци.

171

Григор

преди 10 години

Тая Стела Стоянова май е най-голямата помакиня ,понеже трие българските и антипомашки коментари. Може и най вероятно от *** да са и платили за статията.

170

lewskar

преди 10 години

Този никога нямаше и да сме го чували ако В БЪЛГАРИЯ имаше НЕЗАВИСИМИ медии.Този е само в услуга на сплотяване на етническият вот ,защото колкото и да се учудвате и той е разделен.И понеже ние си имаме медии на поръчките ,нон стоп го въртят барем вземе някой глас.Нали знаете защо вечно България страда ,защото Българите вечно се карат по между си,а Хана го е казал".....сноп пръчки е по-здрав от една пръчка"Е Български медии много Ви Благодаря ,че отразявате този Обратен Бурсукосъсел

169

Анонимен

преди 10 години

Този *** *** защо не си гледа картофите,а решил да се занимава с политика.

168

Анонимен

преди 10 години

По добре помаци отколкото турци, комунисти и нацисти да съсипят държавата.

167

ох

преди 10 години

Тоз от снимката ме кара да си спомням как карах следствени *** и турци да мачкат екскременти с ръце и да си ги мажат по бузите преди ядене . Боя със сап от кирка не е интересен . Този от снимката заслужава спецално отношение и пълна програма . Като се сетя здрави падежи за 7 дена ги правех полу ***

166

Irk

преди 10 години

Самият факт, че не можа да събере 50 човека на основаването на партията си, ясно говори на каква подкрепа се радва. Чудно ми е само едно - защо медиите му обръщат чак такова внимание ?

165

ГръцкиПомак

преди 10 години

https://youtube/watch?v=nZrdz2H11i4Гледайте това видео за да разберете как се възпитават и празнуват помакопула в северна Гърция гръцкото въстание през 25 март 1821 година! Ако посетите селата им ще се засрамите да кажете ще сте българин, при тях всичко е чисто и свети докато при наш цари мизерия и разруха, характерни черти на нашата нация......"където стъпи български крак дори цветята увисват"....така викат хората в северна гърция и най-много на град Кавала!