131

Анонимен

преди 10 години

Как допуснахме съветски обратен индивид и полусъщество да бъде народен представител! Какво говори това за нас като народ?! И тоя гей ако е политик - то тогава драги ми форумци - ние сме извънземни!

130

Анонимен

преди 10 години

На това съветско полусъщество - черепа му е пълен с петолъчки...сърпове....и чукове....! КГБ го изпрати в клетата ни родина,за да я съсипе и предаде на другаря ви Путин...Срам,гнус,отврат ! Обратно мекотело!O С Т А В К А ! НЕПРОТИОВОКОНСТИТУЦИОНСВУВАТЕЛСТВУВАЙТЕ!ЧЕРВЕНА МАФИЯ!ЧЕРВЕНИ ***!

129

Анонимен

преди 10 години

И какво като си подаде оставката? Следващото народно събрание ще е същото, реформаторите няма да влязат, герб ще има по малко депутати... Луди хора.

128

П.Петров

преди 10 години

Че е предсказуема, предсказуема е, но не виждам как ще ме успокои, че държавата и държавността съвсем предсказуемо се срива.Държавният дълг расте, безработицата се увеличава, дефлация, което ще рече задълбочаване на рецесията(докато цяла Европа излиза), инвестиции нула, законност нула. Я кажете "другари", защо говорите само в бъдеще неопределено? Защото ако говорите в минало свършено, щеше да звучи "откраднахме това, ограбихме онова, фалирахме другото"Некадърни, мързеливи и крадливи сте, "другари"! ОСТАВКА ВЕДНАГА!

127

Dedovia

преди 10 години

До Вицоман 141Този виц беше за Тиквата, не подменяй!

126

Коко

преди 10 години

Точно така! Трябва да се променят едно след друго нещата, които ни пречат. Браво на Станишев. Правят се неща, подобряващи живота на хората, даже и на тези, които сега плюят срещу властта, те горките не виждат, че плюят срещу вятъра.

125

Вицоман

преди 10 години

В лудницата идва объркал адресите агитатор на БСП и започва да чете лекция пред болните.- Успехите на правителството на Орешарски. . . Благоденствието бележи. . . Расте доверието на международната. . . Подменихме негодните. . .Всички възторжено аплодират, само един си стои тихо в ъгъла. Агитаторът пита:- А вие защо не ръкопляскате?- Аз? Аз съм санитар.

124

Анонимен

преди 10 години

Герберастки амбразурчици, ще се задавите от слюнка, бе :))) Няма да върнете на власт мутрата, ако ще и да се удавите.

123

Dedovia

преди 10 години

Добре Станишев,Дотук ми харесвате. Свалихте мутрата и не го пускате обратно - това е хубаво.Оттук пътят е ясен. Трябва да отрежете олигарсите и да въведете правила в тази държава, която да защитава гражданите от произвола на корпорациите, и да направите добър Изборен закон.Ако се справите с всичко това - още един мандат. Пълен!

122

български ИДИОТ

преди 10 години

В рода на комунистическите сатрапи Станишеви, властта е най-любима играчка, която се предава по наследство - по причина на това, че народецът ни е крайно късопаметен и ***.Наистина, докато няма лустрация 20+20 за целия този комуно- ченгесарски ***, и превръщането на закритите училища в затвори, *** ще си ходи все в потури (модел 1879 г.)

121

Анонимен

преди 10 години

***!!!

120

АЗ

преди 10 години

СТАНИШЕВ ЗАПАЛИ ДЪРЖАВАТА..ТОИ ОРГАНИЗИРА ПУЧА ПРЕЗ ФЕВРУАРИ , ИЗГОТВИ ЗАКОНА ЗА ПЕЕВСКИ , ПРЕДЛОЖИ ГО ,ГЛАСУВА ЗА ПЕЕВСКИ--Т.Е. ГАВРА СЛЕД ГАВРА С НАРОДЕЦА,,ТОИ ОБИДИ ЕВРОДЕПУТАТ , СТАНА ИКОНА НА ХИЗБУЛА ..АВТОР Е НА СВЕТОВНАТА ГЛУПОСТ-АСФАЛТ НЕ СЕ ЯДЕ,,ЧОВЕК БЕЗ СЪРЦЕ , СТУДЕН КАТО ЗМИЯ , ЛЪЖЕЦ И МАНИПУЛАТОР -7-МИ РАЗРЯД....ПРЕДАВА ТЕ БЕЗ СКРУПУЛИ..ТОИ ПУСНА СЛУХА ЗА ПОДСЛУШВАНЕ , ИЗПРАТЕН МУ ОТ...МОНИКА..ТЯ ПУСНА СЛУХА И ЗА КОСТИНБРОД ..ВЪОБЩЕ--ПЪЛНА ОТВРАТ ,

119

АЗ

преди 10 години

ПЪЛЕН Е С ПРАЗНИ ЛОЗУНГИ ЗА НАИВНИЦИ..ОПАСЕН ЗЛОДЕИ...МАНИПУЛАТОР 7-МИ РАЗРЯД

118

Анонимен

преди 10 години

Абе с лупа да търсиш, не можеш намери негативи в развиването на енергийна инфраструктура в България. Само най-долните предатели на българския национален интерес могат да саботират една от най-важните предпоставки за икономическото ни развитие. А безмозъчните папагалчета тук повтарят ли повтарят пропагандните мантри на безродниците...

117

предсказуемо бъдеще

преди 10 години

Освен да защитава интересите на *** с какво друго биха се похвалили тез престъпници....1.Договорът за Южен поток е само на руски! Товаи при тодор правешки го е нямало!2. Конкурсът за изграждане на тръбата е вече нагласен - дъщерни фирми на Газпром3. Това което договори тиквата НЕ Е в договора- всичко е изчезнало! Наместо това ни товарят с заеми!4. Никой не знае дали България ще спечели нещо от тоз поток или целта е да се фалира БЕХ и да с еприватизира от ***...5. Договорът е секретен, сещате се защо...Честито ви ново робство...

116

избирател

преди 10 години

Управляващите не са се отказали от предизборните си обещания. Не вярвам, но ако има предсрочни избори отново ще гласувам за тях.

115

Pavlov

преди 10 години

И ГЕРБ са имали възможност да приемат антимонополни закони, тях съдбата на българските граждани не ги интересуваше.

114

ОСТАВКА

преди 10 години

Отавка! Кой! Комунист=родоостъпник=лъжец=крадец=алчен предател. Комунистта е безчестник, той винаги е прав в името на фалшивата им кауза за равенство. Няма равенство!

113

Зрител

преди 10 години

Хората вече чувстват ефектите от новата политика. Неслучайно Боко не може да си намери кандидати за протестиращи.

112

червени халюцинации

преди 10 години

Бах ти и неадекватния комунистически плъх, хората им искат оставката а той не спира да се хвали колко са велики? Същото беше и след управлението на предишната тройна коалиция въпреки, че загуби позорно изборите тогава, Сатанишевия гей се хвалеше колко "успешен" им бил мандата! Явно този червен *** си живее в някакъв свой измислен свят, който сериозно се разминава с реалността!