22

Анонимен

преди 10 години

какво се възмущавате че тоя бил напуснал групата на герб че Бочко в миналия парламент си купи поне 15 депутата по тоя начин и затова изкара три години и половина на власт иначе още на втората година беше пътник

21

свищов

преди 10 години

Абе Жорко, абе сине майчин, като не ти харесва в ГЕРБ вземай си парцалките и обратно в Свищов а на твойто място следващият в листата.Аз не съм гласувал за независим депутат а за партия ГЕРБ.И като си такъв мъжкар, що не се явиш на избори като независим кандидат па да те видим колко гласа ще събереш майка.А като даваш интервюта, дръж се малко по-мъжки, че излагаш Свищов бе Жорко.

20

Анонимен

преди 10 години

ВСЕКИ КАНДИДАТ ДЕПУТАТ ЗА ДА ВЛЕЗЕ НА ИЗБИРАЕМО МЯСТО ПЛАЩА МЕЖДУ 200 И 300 ХИЛЯДИ.Е ТОЙ Е РЕШИЛ ДА СИ ВЪЗВЪРНЕ ПАРИЧКИТЕ.

19

Анонимен

преди 10 години

до Офертата на ПозитаноХунтата не ти е проблема, просто Марков е огледало на цялата партия, вътре е пълно с хора, които ще си дадат *** на всеки с добра офера, така ги е събирал и Тиквата навремето, така че е съвсем в реда на нещата случващото се. Миро Мършата, Емо Ротманса, Трайчо Трайков и още знайни и незнайни ще потвърдят това. Даже Йовчев от началник на кабинета на Плевнелиев, стана министър в "хунтата". Приеми го, целият ГЕРБ е пълен с къртици и продажници.

18

Анонимен

преди 10 години

Както Йермонах Кирил се закле че не е лапал "троянска чушка" ? .... Айде моля ви се да си имаме уважението ....

17

Анонимен

преди 10 години

Взел си Марков,взел си и чакаш за още.Дори си мисля,че затова си влезнал в парламента,а и историята с разследването срещу теб е вярна,но се чудя защо ГЕРБ не си проверяват по-добре хората,сигурна съм,че имат честни,млади и кадърни хора,готови да ги подкрепят.Та този Марков не може две свързани думи да каже,кого представлява,как ще защитава интересите на избирателите си???

16

край

преди 10 години

така ще е докато не наложим на политиците МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ в два тура и НАМАЛЯВАНЕ НА ДЕПУТАТИТЕ на 120 бр. А сега кажете ми кой вкара този *** в парламента -този дето ни го писа в некви листи и ние дето ходихме да ги потвърдим на уж избори.

15

Бай Ганьo

преди 10 години

До Офертата на Позитано Прокурора Цацко е непробиваем ГЕРБерски кадър - спомни си кой контролираше избирането му :)

14

Анонимен

преди 10 години

Такива ситуации раздвижват интересно пластовете кир в парламента. Тоя кълнящия се може интересно да тласне Атака в атака срещу другите две комунистически партии. Няма нищо по-хубаво от престрелка между престъпници. През това време протеста ще генерира нови сили и гняв срещу останалите живи от тях и след голямото коледно/новогодишно харчене и тежкия махмурлук ще се разгори, за да ги махнем окончателно и твърдо. ОСТАВКА!

13

Гнусна паплач

преди 10 години

Гроб,нещо много ревнали за един обвиняем :))))))

12

ЗОРО

преди 10 години

Колко струва клетвата???

11

верно е

преди 10 години

тоя брус ми прилича на оная дето беше безработна контрапротестираща еми набързо си намери работа ....всичкото бяга да взема парички и тука няма никъв морал... а оня МИРИЗЗЛИВЕЦ БЮРЕКОВ дето бил подкрепил КЛИЧКО ами той никой освен доган дето му бута пари да раздават на децата да им ходят на простотиите не го блъсне за слива ама парите правят едно *** *** да се прави на велик

10

Бай Ганьo

преди 10 години

До ИСТИ Скритата лимонка на БСП в ГЕРБ се нарича Цуцко Цуфтанов :) Уж с неволно изтекли записи колко кирливи ризи на Бочко изкара тоя потомствен чингьо :D

9

Бай Ганьo

преди 10 години

Май точно това е проблема - че докато си бил в ГЕРБ не си имал "възвращаемост на инвестициите" :))))))))))

8

Анонимен

преди 10 години

бизнес кръговете почват да се преориентират към власттабай ганьото с приказките си за падане на правителството вече не може да ги удържи

7

tribun

преди 10 години

Бисеров,също нямаше пари,но после го разкриха и сега никой от неговите приятели които знаят за какво става въпрос ,не иска да говори,защото се страхуват за живота си.

6

позор!

преди 10 години

ДПС и БСП са ченгеджийски партии. Те си действат по този начин вече 69 г. - от 1944 г. то досега! Имат голям опит в изнудването и мачкането на хора. Не случайно начело на тези партии са доносници и агенти на ДС, а Станишев е дете на ЦК на БКП.Оставка!България може да стане нормална държава само, ако се освободи от тези негодници!

5

Йеромонах

преди 10 години

Използваш ресурса на партията за да се издигнеш и след това нож в гърба браво типичен "поп Кръстро". Господ ще те накаже лошо.

4

avenir

преди 10 години

Мисля, че това в известен смисъл прави услуга на ГЕРБ, да се изчистят *** и меки китки, те пречат и във власт и в опозиция!

3

Кличко

преди 10 години

Щом си избран с гласовете на ГЕРБ при отцепването трябва да губиш депутатски права защото ако не беше в листата им никой нямаше да те избере господин БАЙ НИКОЙ .Промяна в закона веднага аман от алчни *** като този плазмодии...