47

До 34

преди 10 години

До Г.Т. - ми стой на студа да си изживееш потреса, деликатна душо. А какво щеше да бъде, ако законно можеше да си пушиш трите кутии в кръчмата, заедно с ракията и с цигулката на ушенце, а? Кръчмата без дим не ти ли напомня гаден учрежденски стол от 1962 година?

46

Teo

преди 10 години

Не искаме да пада забраната!!! КОЕ НЕ РАЗБРАХА?

45

Анонимен

преди 10 години

Айдеее, дежурните стерилни бабушкери и педа.чета се разкудкудякаха като недоклани кокошки. Искат да заповядват по комунистически кой какво да прави и къде да го прави. Аборт може ли да правим? С кого да си лягаме не искате ли точно вие да определяте? Не сте плащачи, а дърдорковци. Освен чист въздух, друго няма в джоба на собствениците.

44

Стига!!!

преди 10 години

Стига с тия цигари, защо се занимават с глупости, а не си вършат работата, за която са в парламента, вместо да пробутват куци закони, да вземат да направят дори и малко положителни промени( затова получават заплата-държавни пари-от нашия джоб-да си заслужат заплатата,която не е малка), аман значи, сега отново ще мирише навсякъде на остатъчната миризма на тютютн, която е просто потресаваща ( и аз пуша), който иска да си пуши, но да не пречи на другите, никой на никого с нищо не е длъжен!

43

Анонимен

преди 10 години

Abre tapanari komentira6ti samite vie upotrebqvate dumata ZABRANA bez da si davate i nai malko smetka 4e samata duma ZABRANA sama po sebe si govori za nqkakva represia . Edni tapanari kato vas nalagat ZABRANA na grupa hora ( kakvato i da im e broikata ) nekakva ZABRANA . 6to za , 6to za maloumie da za6titavate samata dumi4ka ZABRANA i vsi4ko proizti4a6to ot neq . Pa da izvikame ot onzi svqt 4i4ko on e maistor golem na ZABRANITE

42

Анонимен

преди 10 години

Спас е пич. Айде, махайте тъпата забрана! Със забрани нищо не става, или продуктът е легален, или не. Не може да имаш право да си купиш баничка, а да нямаш право да я изядеш. Заведения трябва да има за всеки. Просто пушачите няма да влизат в заведение за непушачи. Толкова елементарно нещо не може да бъде повод да се караме.

41

Анонимен

преди 10 години

Спас Панчев е олицетворение на българската политика - *** и ограничен, без собствено мнение и позиция. Същият екземпляр искаше да затварят веригите през уикенда, за да се стимулирали кварталните магазинчета. О, свещена простота!И този е в Народното събрание, за да ни управлява?!

40

жоро

преди 10 години

Долу мракобесния тиквен закон! Всяка жаба да заеме полагащия й се гьол!

39

Анонимен

преди 10 години

Ако се съобразите с желанието на хората, забраната ще остане!!!!!

38

Анонимен

преди 10 години

Много мразя докато ям да някой да пуши.

37

Анонимен

преди 10 години

нещастници...някой иска да се облагодетелства от тютюневите монополи...които са склонни милиони да раздават, само и само да не се ограничава пушенето. Разбира се, всичко под предлог, че ми слим за ресторантьорите. Абе мръшляци, кога сте мислили за обикновения човек?

36

Peter

преди 10 години

Компромисен вариант: Да разрешат пушенето на територията на парламента и да го отворят за граждани. Непушач съм, но ще отида лично да изпафкам една цигара на закрито при тези умни глави :-)

35

Анонимен

преди 10 години

СПАС ПАНЧЕВ,ПО-ИЗВЕСТЕН В ПУБЛИЧНОТО ПРОСТРАНСТВО КАТО СПАС ЛАКОМОТО,Е НАЙ-СКАНДАЛНИЯТ ДЕПУТАТ ОТ БСП. СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ Е ЛУД,ЧЕ ВКАРВА ПОДОБНИ МУТРИ В ПАРЛАМЕНТА.

34

Анонимен

преди 10 години

Да се надяваме, че ще има прозорливи собственици, които ще направят заведенията си само за непушачи. Защото в задимени лисичарници зимата аз определено не бих стъпил.

33

Г.Т.

преди 10 години

И аз съм заклет пушач, по 2-3 кутии на ден. Снощи сядаме да празнуваме рожден ден в елитен ресторант в центъра на София. Чинно си излизахме навън да пушим, имаше си обособено отоплено място. Към края на работното време (1 час преди да затвори ресторанта) останахме само две маси, които пушехме на вън. Нашата компания и още една. Останах с голям потрес когато ни "сервираха" пепелници да си пушим вътре. Е моля Ви се, ама аз и компанията си пушихме пак навън, а онея с най-голям кеф си запалиха вътре

32

eeha

преди 10 години

Да ви пушат в парламента дано!

31

рр

преди 10 години

До АнонименИ погребалните агенции доста ще живнат

30

Анонимен

преди 10 години

Спац Панчев-олицетворение на тъпотията в България. Забраната не се спазвала, следователно трябвало да се махне. Спасчоо, няма забрана, която да се спазва доброволно, нали за това са измислени контролни органи и глоби?! Ами дай да отменим и забраната за шофиране пиян, гледам и тя не се спазва много. Нека дадем на хората избор кога да си пият!

29

Д-р Хаос

преди 10 години

Ако падне забраната,за каква съвест става въпрос - явно за някакви пари и то много.

28

студ

преди 10 години

"Според него забраната трябва да отпадне, защото никой не я спазва и сега на практика в ресторантите се пуши." Е, по същата логика да е позволено да се пие и кара - защото хората така или иначе не спазват тоя закон. Нека е позволено да се краде и изнасилва, защото така или иначе не се спазва. Нека убиваме, защото това се случва. Нека позволим всичко това, вместо да си губим свободното време в опити да следим дали се спазват законите и налагат наказания.. о.0