21

Комунистът

преди 10 години

.... ДО АМНЕСТИ : България НЯМА да "обуздае" шамаренето на НАГЛИ , БЕЗОЧЛИВИ , РАЗВРАТНИ , НАХАЛНИ "ИГРАЧИ" , ДАЛАВЕРАДЖИИ И ИСЛЯМСКИ ФУНДАМЕНТАЛИСТИ ОТ АРАБСКИ ПРОИЗХОД , КАКТО И ТЕХНИТЕ "СЪБРАТЯ" ТУК ОТ РОМСКИ ТАКЪВ !!!!......... А ако дойдете и вие...... заедно с така наречения "Хелзингски комитет"?!?!....... И вие ще ядете БЪЛГАРСКИ ШАМАРИ ОТ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ !!!!......... Благодаря за вниманието :) ........ :) ;) :)

20

Извинете

преди 10 години

Сутринта ги гледах по една телевизия битите. Не работят, не получавали пари от държавата според тях (единият има статут на беженец вече и може да се изнесе, когато си поиска, а е още тук - защо ли?), живеят под наем (които струва нещо да подчертая) и на въпроса как се издържате, отговорът беше 'Приятели ни помагат.' Моля???Не съм за боя наистина, но съм за това тази смет да се изнесе от България. Бежанци може да са били в Турция, тук са нелегални емигранти, искащи статут от държава в ЕС.

19

аз съм българче

преди 10 години

Смущаващ е фактът, че организация, която се представя за защитничка на човешките права, изисква и настоява да се насади на всяка цена мнението, че в България се лее море от омраза. Смущаващо е и че искат престъпленията на имигрантите да бъдат гарантирани с имунитет("защитени от всякакви бъдещи посегателства"), а защитната реакция на българското общество- окачествена като ксенофобия в чиста форма. Те искат да изкарат нас злодеите, а имигрантите- ангели небесни.

18

Анонимен

преди 10 години

амнести да се )бат маик!та.

17

българин

преди 10 години

Амнести, а кой ще обуздае нелегалните навлеци, нападащи нашите момичета и жени?!

16

Рачо

преди 10 години

Не давайте светинята на псетата, и не хвърляйте бисера си пред свините, за да го не стъпчат с краката си и, като се обърнат, да ви разкъсат.( Матей:7:6)

15

лекия

преди 10 години

тая земя е била спечелена с кръв и няма място за чужденци удобно нагаждащи се и паразитиращи в нашата родина... толерастите от амнести могат да си гледат работата и да казват кой какво да прави на гей приятелите си у дома а не и на нас Българите

14

България

преди 10 години

България: Амнести да си е** **т**т* ******а

13

вики

преди 10 години

Амнести да обуздае напъните си за симулиране на дейност. Хайде стига са ни размахвали пръст, сякаш ни хранят и поят! Дори не ме интересуват кои са, да се махат от живота ни!

12

Владимир

преди 10 години

До Анониментаман ги изпих ама вие пак си оставате безбожно големи уруди, мародери и убийци ! :))

11

Анонимен

преди 10 години

До ВладимирИзпий си лекарствата!

10

тцЪ

преди 10 години

Амнести,като са толкова загрижени, да си вземат сирийците, че нещо не се търпят с нашите ***, а както знаем - *** са неприкосновени.

9

Анонимен

преди 10 години

В България бежанци НЯМА!!!Докато излезе статута им на такива,ще си останат лица НЕЗАКОННО влезли в държавата ни т.е.ПРЕСТЪПНИЦИ по смисъла на българските закони.Значи ни препоръчвате да си зае"ем законите,а след като е така трябва ВАС да поставим ИЗВЪН ЗАКОНА,като вредна за страната ни организация,незачитаща ЗАКОНИТЕ НА СТРАНАТА В КОЯТО ПРЕБИВАВА!!!

8

Банту Скот

преди 10 години

Казано е... бий за да те уважават!!!Така нашите евро-атлантичеески партньори ни бият през час... и ние ги уважаваме.Кучето е гладно... и може да скъса веригата.

7

Анонимен 1

преди 10 години

Тая организацийка, защо не изрази някакво мнение, когато Аладин наръга момичето?! Айде, чупката, писнало ни е от такива...

6

Владимир

преди 10 години

Комунист да вземе мерки за такова нещо? Та те са основатели на масовото безнаказано насилие ! Те са слепи за такива неща само и единствено защото боготворят насилието и убииството в чистата му мачителна форма на невинни хора! Тези "западни" организации и тези от евросъюза на представа си нямат какво е мръсен долен комунист! Какви мерски, хахаха... тези уруди искат само едно - да убият всичко живо дори и майките си по взъможно наи - бруталия начин !!!!

5

Д-р МАХМУРЛИЕВ

преди 10 години

Викайте Путин!Бай Тошо замина отдавна!

4

ездача от България

преди 10 години

Аз искам да "обуздая" прецедателката на Амнести интернешънъл !!!!!!!!!!

3

аз съм българче

преди 10 години

А нарастващия брой брутални атаки над българи явно не са притеснителни за тая *** организация. Пак двойни стандарти, пак защитават всички навлеци и маймуноподобни представители на криминалния контингент, дошли без покана тук. Седалището на тези клоуни е в Лондон, защо не си вземат имигрантите при тях, за да са им под око.

2

Анонимен

преди 10 години

Що не си т*****т майката и Амнести и БХК и всички такива организацийки. Така да се мешат в афро-арабските страни, а нас да не ни тормозят.