125

до 140

преди 10 години

Хайде да спреш да пишеш това "Народе????" от тиражирания фалшификат в нета като предсмъртно писмо на Левски! И да ме прощаваш, ама боят е част от живота при всички биологични видове и начин за разрешаване на конфликти. Гадничко, ама вярничко!!!

124

d

преди 10 години

Браво, голямо геройство. Тази геройска и суперменска постъпка със сигурност ще реши окончателно бежанския проблем в България!

123

pamet

преди 10 години

До БГБраво много е патриотично да набиенякого и да го ОБЕРЕШ.Така ли учеше Апостолът чието име петнят тази *** а.Висша форма на патриотизъм е кражбата.НАРОДЕ????????????

122

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 138А кой ще те храни и от кой ще крадеш като изчезне този етнос "драги" циганино

121

Анонимен

преди 10 години

Патриотарски напани на един гнил и изчезващ етнос - българите, изметта на Европа.

120

Анонимен

преди 10 години

АМА колана оръжие ли е бе "журналисти"

119

БГ

преди 10 години

Браво на момчетата само така да действат,иначе на народа му писна по улиците да вижда тези маймуни,нищо не работят,висят по цял ден по центъра,плашат и закачат момичетата и младите жени,да не говорим колко грабежа направиха и са усрали целия център

118

гого

преди 10 години

от къде тези *** имат 800 евра .колко обикновени хора ходят с 800 евра в джоба

117

Анонимен

преди 10 години

И каква ще излезе накрая? Битите са двама палестинци и един ливанец от сирийци. Ами сега??? Ко?

116

Анонимен 1

преди 10 години

Moже би Сирийските момчета са съвсем невинни, но сутринта гледах кадри, какво правят с християните в Сирия...повярвайте ми, не искате да виждате това...., каквито и да са нямат място в България!

115

Петър

преди 10 години

Не мога да разбера защо сирийците са виновни, че търсят убежище. По света има над 1.5 млн. българи потърсили късмета си в други държави. Трябва ли всичките да ги пребием и да ги накараме да се върнат в България? Това с пребиването на сирийците е абсолютна българска простотия, като всяка такава. Твоят брат да вземе да пребие хората в парламента и сегашните управляващи, които са виновни за това нещо, а не да бие невините хора по улицата

114

anonim1000

преди 10 години

90 % от емигрантите от Сирия са кюрди, а не араби.

113

Анонимен

преди 10 години

Dobre de cherni cherni , Kato pusna televizora , primerno po televiziq Skat , vijdam samo cherni Balgari i Balgarki reporteri ! Tova oznachavali che tesa malouvajeni ot sanarodnicite si i po uvajavani belite Turci ?

112

anonim1000

преди 10 години

90 % от сирийците са всъщност кюрди. Те са черни като ***.

111

да, да

преди 10 години

Били да се "бежанци" с "бежанци". Ако не беше така, досега всички сайтове щяха да гърмят на шест с тази новина и да говорят за толерантност и колко сме лоши и дефектни българите. И как знаем само да мразим!

110

Анонимен

преди 10 години

Тая банда от *** не са защитници на обществото, а пасмина от ***, които не са попаднали на когото трябва. При друг случай сигурно ще се назерат ***.

109

Анонимен

преди 10 години

Rasate , se vazpolzva ot deza na 15 godini , ako primerno se dokajat che sa te ,za da nemogat da badat osadeni ! Shema !

108

POLICIA

преди 10 години

по Борисовия МОДЕЛ си е рекет 800 евро в България са много пари , кражба чрез побой , криминално деяние , затвор до 15 години

107

Анонимен

преди 10 години

Браво на смелите защитници на българския народ, които ни защитават когато са 25:3 и обират разни изпаднали хора от последните им пари и ги оставят без пукната пара в чужда държава. Какво щяхме да правим ако не бяха те? Без тях сега тези хора щяха да имат пари и нямаше да има нужда да прибягват до отчаяни мерки за да си набавят храна. А ние не искаме това. Искаме да са бедни и гладни, да висят на помощи от страната и дори да крадат храна.

106

Анонимен

преди 10 години

Vse oshte ne e dokazano , koi sa izvarshitelite na napadenieto ! A mejdu drugoto 15 godishni deca sa izpolzvani ot Rasate , za poboi nad chujdenci ,romi i turci !