33

bg

преди 10 години

Kolkoto po-skoro bivshia papa Benedikt 16 si priznae 4e e nacist,tolkova po dobre.Da ne otnasja tainata v groba.

32

-Avitohol-

преди 10 години

Соломоне кви реформи бе, да им спре ЕС земеделието или по точно да им наложи тъпите ски квоти, да ги ограничат в продажба на военна промишленост,, да им наложат по луди акцизи на горивата, и после ще им дадат някакви си пари от фондове, а колко ще загубят хората?? Влязат ли си е евразийския съюз не ги мисли Украйна, после ще имат и споразумение с БРИКС .

31

Анонимен

преди 10 години

Затова ни презират всички на Балканите и в Европа,включително Германия. Защото винаги сме играли ролята на най голяма балканска *** и си въртим дирника като фурнаджийска лопата в зависимост от къде духа вятъра.

30

nhgvetz

преди 10 години

Колкото по-скоро се реформира Украйна, толкова по-добре за нас" - За кои вас е по-добре?Ти къде се слагаш Соломончо?В Украйна американците ще разположат ядрените ракети и пак Украйна ще даде най-много жертви, както по време на предишната война.А ти Соломончо се надяваш да те провъзгласят за губернатор на Украйна ли?

29

Анонимен

преди 10 години

АБЕ, другари и аБдали украинците усетиха наврвеме, че ЕС е пенсионерска и еврейска организация и сега се спасяват от нея! Браво на хората- усетили са се навреме, не като нас! Контролен въпрос за тъпанарите: Откакто Хърватия се присъедини към ЕС, коя медия е написала поне една новина за тази държава??? Вие прочели ли сте поне една новина за Хърватия СЛЕД присъединяването към Евросъза??? Що така, бе Миме? Първо ще им съсипят икономиката, и после ще пишат, че имат много ***....

28

Анонимен

преди 10 години

Монката, по сигнал от евробосовете, тръгна да спасява имиджа на ЕС. Голем резил за ойропедалите от 6 държави само двете най мънички подписаха и то защото вече никой не ги брои за държави. Молдова загуби 100% от промишлеността си /приднестровието/, а грузия загуби половината си територия. Големо асоцииране, големи успехи. Смях. Разпущай ЕС!

27

are_kulata

преди 10 години

На този Паси,който каза, че и ние Българите през 7ми век сме били имигранти и толернатно от Фортуна сме заселил тукашните ширини, така и нелегалните бежанци можели да направят същото,ще му кажа,чеЕС се разпада,Ционистко-хазарският деспот заболя,светът се събужда духовно и емоционално.Вижте в Унгария,правитеслтвото на Орбан какви грандиозни успехи бележи, променят историята,този *** Паси и други много ги е страх от национализма,както каза Тиквата, сме заплашени от него, мутрата селска...

26

varg vikernes

преди 10 години

как е Трабанта изядоха ли го мишките ?

25

Тая гадина

преди 10 години

пак изпълзя от дупката. Не стига , че докара толкова бели на България, ами тръгнал да "помага" и на украинците. Тоя мазен евреин плака с крокодилски сълзи от радост когато ни приемаха в НАТО. Явно се е радвал много, че наши момчета ще ходят в Ирак, Афганистан и къде ли не да гинат заради техните интереси - на юдейско-англосакските милиардери. На всичкото отгоре лъжеше като дърт ***, че американците ще възстановяват разходите - 60 млн всяка година от бюджета на МО. А кой ще плати за мъртвите

24

Атакист

преди 10 години

До Одисей 1Аз пък като гледам новините там никъде не се споменава че ЕС е първа икономическа сила, а е на дневен ред оцеляването му, щото е във един кюп със САЩ-чумата на света. САЩ=разрат, измама, морално падение и разруха, ЕС=мекошавост и ****еращина!След краха на нацизма единствените сериозни държави които останаха на картата са Русия,Китай и Северна Корея.Не всичко е икономика, има и други неща, по-важни.България и Русия са държави роднини,важно е да си пазим писменоста и вярата от исляма!

23

maimyna

преди 10 години

samo se vgledaite vav fizionomijata na tozi oposym

22

Одисей 1

преди 10 години

28 Атакистче защо винаги вие атакистите защищавате Русия , като матросовци на амбразурата сте щом стане дума за Русия. Що за национализъм е вашето . А по темата да Русия е огромна страна , няма по огромна , но като икономика до скоро беше по малка от миниатурната Холандия , днес е в кондиция и в растеж съперничат си с Турция , тя води но пък Турция е много по конкурентноспособна и май мишката е Русия когато става дума за ЕС която вече е Пъва икономика в света и със своите 580 млн население

21

Анонимен

преди 10 години

Да бе, да се реформират... Като нас ли? Да не са луди? Още повече, вече са минали през един Голодомор, нямат нужда от втори. А то подобно нещо ги чака - просто ще сменят съветския дояч с *** (опа, извинявам се - европейски). Айде моля ви се!

20

Атакист

преди 10 години

Ха ха да се интегрирала Русия към ЕС.Малко трудно ще стане, щото на картата държавите от ЕС пред Русия са като малки мишки притиснати в ъгъла от голям котарак. Котарак на мишките по цигулката играе ли бе Монка?Котарака с други големи котаци се събира(Китай) и наглите мишоци съдира.Путинов ГУЛАГ се надига и евреите в него събира.Руската земя на широко се простира и да се щъкат мишоци при на котака богадствата как ще стане-ума ми не го побира.Ракета"Топол" го гарантира!

19

Одисей 1

преди 10 години

24 100% съм сигурен че не си чел и ред от Библията , защото там никъде не пише за ***. По добре се отбий при някой психиатър за предпочитане евреин ,понеже са най-добрите, да ти помогне.

18

ПРОСТИЯ

преди 10 години

БЪЛГАРИТЕ СМЕ ДОПУСКАЛИ МНОГО ГРЕШКИ.. НО НАЙ-ГОЛАМАТА ГРЕШКА НИ Е СПАСЯВАНЕТО НА ЕВРЕЙТЕ..

17

Анонимен

преди 10 години

до ОдисейВ руската федерация има народи от над 100 националности, които са се съхранили през вековете, а в Сащ единственното коренно население е изтребено, а оцелелите тук- там живеят в резервати. Защо не си интегрираха индианците.

16

ПРОСТИЯ

преди 10 години

"СЛЕД УКРАЙНА СЛЕДВАЩАТА СТЪПКА Е РЕФОРМИРАНЕ И НА РУСИЯ " КАЗВА ВЛЕЧУГОТО И ВЯРВА ЗАЩОТО ТОВА Е ПЛАНА НА ГОСПОДАРИТЕ МУ .

15

Одисей 1

преди 10 години

Оппа пак започнаха тюркоезичните като 20 да се подвизават във форума , а се бият в гърдите че са чисти българи .

14

Одисей 1

преди 10 години

За кои страни от бившите Съветски Републики говориш за Литва , Латвия и Естония ли или за Армения и Грузия или за Молдова или за Аезербейджан , за кои по точно , вярно Беларус на Лукашенко може , временно , не е вечен И що за щуротия е това "хитлеристи" кой Щатите ли , извинявай , но това е нонсенс и признак на липста на каквато и да е дори елементарна култура , втрещяващо е това което си напиисал