6

dragko

преди 10 години

Имам в предвид сирийците.Не тия които вървят покрай тях!

5

А другите?

преди 10 години

90% от сирийците към Германия а останалите емигранти, КАТО АЛЖИРЦИ< МАЛИЙЦИ< НИГЕРИЙЦИ И АФГАНИСТАНЦИ - 100% от тях си остават ТУКА! Буклуци ислямисти и брадати козли родят из София. А МВР, Парламент и Президентство СПЯТ! Какво трябва още да стане, че да се затори тая граница?! За какво е професионалната армия, не може ли да пази и да ги не пуска? Баси тъпата държава.

4

do dragko

преди 10 години

Може и да искат да заминат, но не могат. Германците или ,която и да е друга Европейска държава веднага ни ги връщат. Затова никакъв статут на тези ***, защото ще се заселят тук. Решението е да си охраняваме границата и да не ги допускаме в България, а тези които вече са влезли- по един шут в задните части и обратно откъдето са дошли.

3

dragko

преди 10 години

Не 90% а 100 процента заминават за някъде другаде!Кой ще стои тук?За каква работа?За какви пари?Тия "***"както ги наричате имат повече пари от вас!И по телевизията си го казаха!Журналистите лижат самочувствието на "умниците"от парламента с това внушение.че мнооого желаещи има за установяване в слунчевата ни щастлива Родина!Бля,бля...Пфу

2

Анонимен

преди 10 години

Те немците бял боб хвърлят за вас, *** такива скапани. Като мръсни кучета ви изритват още на границата им обратно. Добре че беше нашето скапано правителство, че иначе щяхте да сте още в Турция и да висите по палатки, а не в сгради у нас.

1

Непознат

преди 10 години

Горките хора на студа, жал ми е за децата