45

Чиновник

преди 10 години

до АнаниАбе Анани, точно това ти казват хората- това, което си видял по ТВ не е вярно. Засега само разни прости тикви като теб са се вързали, понеже си носите главите като кофи, вместо да мислите с тях.

44

Анонимен

преди 10 години

Аз само на битивиту вярвам и на оня чомбер по нова дойнов ли беше млекаров ли беше.

43

Анани

преди 10 години

Слух? Абе вие добре ли сте. Нали го гледах по ТВ-то репортажа? :) Слух.......

42

vv

преди 10 години

До АнонименЗнаеш ли колко ми пука дали на такива като теб им се повръща като ме видят да си сипвам газ, ако ще и на въглища да върви нали се возя в хубава кола. Тези които ми се смеят сигурно си сипват бензин или дизел за 10 лв

41

анти държавица

преди 10 години

При над 1000 лв за газово, 300-400 lv "уж пререгистрация" и при новите 1.33 lv/l.LPG става безмисленно да се кара на газ. Това е и целта да се оберат всички, но поравно.

40

Анонимен

преди 10 години

Били Хлапето май много го боли дупенцето, а? Ми кой го е карал да ходи да се дупи по Дървеница доброволно?А сега "олеле майко излъгах се, падна ми въглен в гащите"!

39

Анонимен

преди 10 години

Управляващите пробват нагласата на гласоподавателите, но нали идват избори и сегаси траят. На същата основа са им напъните да привлекат пушачите , със закони вредни за здравето. Тях ги интересува само по някякъв начин да съберат повече гласове, а не да правят по-добър живота на тълпата.

38

Анонимен

преди 10 години

Когато видя Мерцедес за над 20 бона с газова уредба ми идва да повърна

37

ВТ

преди 10 години

До софиянецв статията си пише и лесно се намира в гугъл - НАРЕДБА No Н-3 от 18.02.2013въобще нямаше да се стига до тук, ако хората повече четяха - трябва да е ясно, че не всичко написано в медиите е истина, а не всичко изнесено на сайтовете на министерствата е лъжа :)

36

Въртящ момент

преди 10 години

Медиите, които са тиражирали невярна информация, трябва да платят разходите на хората за ИЗЛИШНАТА пререгистрация.

35

Кико

преди 10 години

Бързата работа - срам за майстора.

34

софиянец

преди 10 години

Аз искам сега някой да ми даде КОМПЕТЕНЕН отговор на основание на кой закон или наредба задължават хората да си пререгистрират МПС?

33

Анонимен

преди 10 години

Йoванчо - колите за над 10 000 лв. са с по-висок данък от таралясниците. Това е много странно, тъй като точно по-старите коли трябва да са с по-висок данък. Неподдържаните и амортизираните дори трябва да бъдат спирани от движение. Твърдението, че са се "огледали" в по-бедните хора в конкретния случай също не е вярно, тъй като газовите уредби са с по-висока степен на опасност. Също така, повечето хора слагат газова, защото са скъперници, а не защото нямат пари за бензин. Факт.

32

с.

преди 10 години

Лично аз мразя тия газови истории и си карам на бензин,но като цяло ситуацията в Бантустана е такава,че хората са бедни и нямат избор!По провинцията особено бачкат за 400 кинта!На какво да карат!?На керосин ли?И идеята е да се натиснат робите,които нямат избор и да си ги ощавят за норматив!А и защо не с тоя ***,търпелив и търпящ всичко народ!Днес сутринта в снега и студа си се наредили като пичове за да сведат главици и да си платят като попове!Лично аз не се идентифицирам с тая "нация"!

31

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н 22, газта отдавна не е "приоритет" на бедните. Ако знаете колко народ с лъскави коли зарежда скришом газ и си крие капачката за бутилката по всевъзможни начини...Оставете другото, но даже е и по-екологично.

30

йованчо

преди 10 години

Това ако го бяха приели сигурно щеше да докара до революция. Само не разбирам защо все искат да взимат от по-бедната част от народа. Ами сложете адекватни данъци на тия с коли за по над 10 000лв.

29

Анонимен

преди 10 години

До 22. Че кво и е на газта. Много хубаво гориво си е, доста по-екологично от бензина, а за дизела да не говорим.

28

Анонимен

преди 10 години

Това журналистите са много гадни ко*еленца. От мухата слон правят, само и само да се вдигат тиражите и кликанията по разни сайтове.

27

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н stolichan,Напълно сте прав, само че нали затова има прегледи, Паспорт на АГУ, стикери и т.н.Какво общо има това с вписването в талона (при това големия, който така или иначе стои у дома)? С какво подобрява това контрола?

26

с.

преди 10 години

Че нали газовите бутилки минават ежегодно на преглед!Какъв е проблема!?И идеята е не за контрол,а да се вземат пак едни пари!Точно както навремето с рекета с номерата уж по искане на ЕС!А се оказа,че няма нищо такова!Имаше тогава починали от инфаркти по опашките!И сега пак циркове и пак робски душици се наредили да цакат като овчици!Докато има овце ще има и вълци!