24

Ставри

преди 10 години

"Боже, колко мъка има на този свят, Боже...."Да не можем ние, като държава да предложим и друга алтернатива на детето...Не майка , а мащеха е тя за него.

23

Анонимен

преди 10 години

Грозната истина е,че няма пари за всичко.Да краде се,но и стотинка да не се открадне,пак парите няма да стигат.Бедна страна сме и тва е.Отделно колко заможни не си внасят осигуровките а иначе псуват държавата.Как не се намери един /при толкова възмутени и съжалителни/ да направи една фондация,да не краде от нея и средствата да отиват за такива като това момче?Щом има толкова състрадателни - ще се внасят пари.

22

AIMILIVS

преди 10 години

Срам бе *** , нещастници , ще си продадете лимузините и самолетите и ще ходите с градски транспорт на работа ако трябва , вие сте народните представители на един беден и изнемогващ народ и трябва да се държите като такива ,а не да взимате огромни заплати и да плщмпате колко ни е зле здравеопазването , ако един народ няма здраве , какво има !?!?!?

21

ПРЕПОРКА

преди 10 години

ЗАЩО НЕ ИЗГЛЕДАТЕ УЖ КОМЕДИЯТА "КАПИТАЛИЗЪМ" ПО ДИАНА ФИЛМ ПРЕДИ ДА ИЗДАВАТЕ ДИАГНОЗИ И СТАНОВИЩА ЗА ВИНА?

20

Анонимен

преди 10 години

В ebay е забранено да се продават подобни неща... тази обява отдавна е изтрирта, в йбей добри кучета и котки е забранено да се продават, какво остава за органи...

19

Анонимен

преди 10 години

800 000 (минумум) коли на газ по 20 лева = 16 000 000 ..сега се връщам от КАТ за смяна на талона ... Хората на каналите работят в страшна мизерия...капе от тавана ...студено..нямам думи..болните родени в България са обречени

18

Анонимен

преди 10 години

Теглиха 1 000 000 000 лв и ги окрадоха за месец, а бедните и болните умират бавно.

17

бай хуй

преди 10 години

Министърът на Здравеопозването Таня Андреева най глупавото създание дано и ти да си продаваш органите за жълти стотинки

16

Анонимен

преди 10 години

Другарката манолова ще разкрие че това е платен *** симулант.

15

!!!!!

преди 10 години

СПРЕТЕ СЕ С ТАЯ ПОЛИТИКА БЕ, БЪЛГАРСКИ УРОДЕ! ГЕРБ, БСП, ДПС, АТАКА, РЕФОРАМТОРИ И КАКВА ЛИ НЕ ОЩЕ *** - ВСИЧКИТЕ СА ЕДНИ И СЪЩИ! НЕ МОЖЕ ДА КАЗВАТЕ, МИ ПРИ ЕДИНИЯ БЕШЕ МАААЛКО ПО-ДОБРЕ, НИКОГА НЕ Е БИЛО, НИКОГА ПРЕЗ ТЕЗИ 24 ГОДИНИ! И ЗА ТОВА СМЕ ВИНОВНИ НИЕ - ОВЧЕДУШНИЯ, *** И ЗАВИСТЛИВ БЪЛГАРИН, ПОЗВОЛИЛ ДА СЕ ГАВРАВЯТ ТАКА С НЕГО, ПРОДЪЛЖАВАЩ ДА ПОЗВОЛЯВА, И В СЪЩОТО ВРЕМЕ СЕ РАЗЦЕПВА ПОМЕЖДУ СИ! НЯМАМ КОМЕНТАР ЗА СТАТИЯТА/МОМЧЕТО, ОТВРАТЕН ОТ ДЪРЖАВАТА, ЖАЛ ЗА НЕГО, ЧЕ СЕ Е РОДИЛ ТУК!

14

Анонимен

преди 10 години

Imame strashno mnogo milioneri v BG , hora stistnati i bezchustveni koito istochvali Balgarskata hazna oshte ot predi 30 godini do sega ! Te da se razchupqt i da varnat parite na Balgarina za da moje takiva bolni deca da se lekuvat izpadnali v okaeno polojenie !

13

Рали1

преди 10 години

Няма нужда от проверка,г-жо Министър.Политическата отговорност трябва да понесете.След като е стигнал до този отчаян ход,значи е опитано всичко.Пари за българите в България няма .Борисов не беше цвете,но при неговото управление си заминаха ЧЕТИРИМА здравни министри.

12

Анонимен

преди 10 години

С Дюшен може да дожовее до 20 и няколко , с най-доброто лечение. Но ако няма пари... някоя година по-малко. Жалко. Добре, че е рядко...

11

До 8

преди 10 години

Да не би това да се случва от м. май насам, а пред това да не се е наблюдавало? Няма смисъл да обвиняваме тези или онези, защото всички са еднакви!

10

Анонимен

преди 10 години

ГОРКОТО ДЕТЕ, НЕ МОЖЕ ДОРИ ДА СЕ ЗАПАЛИ КАТО ХОРАТА. НЕ Е ДОРИ СМЕШНО. ПОМОГНЕТЕ МУ, БЕ. ЗА КАКВО ВЗИМАТЕ ЗАПЛАТИ?

9

Ставри

преди 10 години

При такава статия и аз желая да напусна България. Равнодушието при подобна проява от страна на дете , говори, че като социална единица обществото ни е в катастрофален срив.Да се стигне до там , че децата ни от недоимък и бедност да продават органите си , за малкото време на съществуване....това вече не го асимилирам. Държавата, скрила се в миша дупка, абдикирала от всичко- нужна ли е тя на някого ?

8

Анонимен

преди 10 години

Това се случва когато ЦОЦИАЛИСТИТЕ правят СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА.

7

Анонимен

преди 10 години

При ББ хората се самозапалваха, при тройната коалиция си продават органите.

6

БЪЛГАРИН

преди 10 години

СРАМ!!! ГАДОВЕ МРЪСНИ!

5

ОСТАВКА. Кой?

преди 10 години

Ей, парламентарни *** и политически *** дремещи по министерства и президенство, харесвали ви обявата? Некадърници време е да ви покажем народната любов , защото ако ние не се справим с вас , вие ще ни продадете като животни на кланица, само за да забогатете. Оставка и затвор за ГЕРБ, БСП, ДПС, Атака, СДС. Време е не се трае.