83

Не се знам какъв съм

преди 10 години

По тези земи са минали Византийци,Римляни,Германци,Руснаци,Татари а Турците са стояли 500 г. от 1300г.Българска държава.Всички те са оставили доста количество семе а навремето е нямало и аборти.Така че за каква чиста Българска нация говорите не е ясно.Това е самата истина и всички много добре го знаете.

82

Кикс

преди 10 години

Налице е еднозначна тъждественост между самоопределянето на членската маса на новата партия и името.Въпреки словесната еквилибристика, че името на партията е абревиатура, за да не може да бъде приложен закона забраняващ създаване на партии на етническа основа, нещата са толкова прозрачни.Едва ли в друга държава подобна партия при тази законова уредба би получила регистрация.То вярно, че Темида е сляпа, но и на Рей Чарлз щеше да му стане ясно какво решение да вземе ако беше съдия. Но не български

81

Turk

преди 10 години

Paloc e v ungarski ezik , a pomak v bulgarsko ezik. te nqmat ni6to ob6to s osmanski turci no te sa ogur turci ...

80

дк

преди 10 години

господин БРАХИМнямате си и представа на какви постове и какви успехи са постигнали някои от т н помаци от тебно това не е станало с протекцията на партия или вуйчо владика а с огромен труд и знания,които слава богу господ един не гледа кой какъв е като раздавакогато такива като вас търсеха закрила от някой или изясняваха произхода си ,то други се обучаваха в истинска наука и стигнаха върхове-съдии научни работници у нас и чужбина депутати говорителки и т на в рибново слушайте ахмед ищ

79

Български гражданин

преди 10 години

Да поясня на управляващите от "***" , "ДПС" , "АТАКА" и всички останали.....Драги ми провокатори, разделение на хората в България относно религия и произход НЯМА, колкото и да ви се иска!!!Изключение са "ромите" но това е друг въпрос!Стига сте провокирали и разделяли народа за ваша угода, защото в скоро време всички ние (помаци, мюсюлмани, християни и прочие ) ще се надигнем и ще ви пометем!

78

Брахим пита

преди 10 години

далната половина ли са помаци или горната Плевнелиев и Първанов.Жените им да ама за тях...ха..ха

77

Брахим

преди 10 години

Аз за такава партия ще гласувам защото другите партии не ме представляват а и не ми пука за хорско мнение.

76

отвътре разбрал

преди 10 години

хоравсичко идва оттам-от парите и власттаникой не е преритал нито този *** нито рибновския ахмеддоскоро същите са работили по въпросите на възродителния процес заедно с партиятано сега видяха ,че турците успяха да командват българия24 години с корпорация дпс и този хитрец е решил да го последва,но-има едно голямо НО-НЯМЧА КОЙ ДА ГО ПОСЛЕДВАдумата *** е обидна и я забраветеосвен в рибново и района няма кой от младите хора да се нарече така освен ако не е платенкрай на игрите на

75

Брахим пита.

преди 10 години

Като помаците са българи , я ми кажете един съдия,прокурор,министър,командир на поделение,генерал,..и т.н. да е ***? Нали сме равни?Е вече има един шеф на полиция за кадем...ха..хаГледате америка .Ама там *** е президент!

74

DARK

преди 10 години

Аз предлагам люлинчани да подемем кампания и да превземеме шопско.За целта трябва да започнем от Модерно предградие.

73

Тъй, тъй..

преди 10 години

Следват партии ЮДАИСТ, ГАГАУЗ, КАТОЛИК и ПРОТЕСТАНТ ! След това- партии ШОП, МАКЕДОНЕЦ, МИЗИЕЦ И ТРАКИЕЦ. За по-добро обединение на българите чрез сепаратистко многообразие !

72

аз съм българче

преди 10 години

На последното преброяване има и хора, самоопределили се като джедаи, къде е българският Люк Скайуокър да им създаде партия?Между другото, на официалното преброяване на населението в България преди 2 години, нито един гражданин не е опредлил етническата си група като "помашка", може би гордият *** Моллов ще обясни защо се получи така.

71

sos

преди 10 години

До Анонименce koy e kazal ce bilgarite sa sa rusi i sis sini oci be mnogoznaetso.nikide go nyama tova !

70

147

преди 10 години

Етнос ***, мадеконец, шоп, люлинчанин ... Разпад! Хора, осъзнайте се, не може толкова абсурд и глупост на едно място, държавата ще се пръсне.

69

Анонимен

преди 10 години

Pomacite sa chist Balgarski narod , ako nqkoi ne go marzi neka da obikoli selata im , i da vidi shto za krasiv seriozen kulturen narod stava vapros ! Pochti vsichki sa beli s sini ochi , te sa edni ot istenskite Balgari zapazili Prabalgarishtinata ! Vqrata si dali ezika nesi dali !

68

БРАННИК

преди 10 години

Разделяй и владей, но на българина като му писне, коли и ***

67

УУ

преди 10 години

КАРАКАЧАНОВ НАИСТИНА НЕ Е В ЧАС....

66

бат Коля

преди 10 години

До rumen221Румене ,не знаеш колко си прав и аз съм на същото мнение ,но си мисля че етносите в Пуйкистан са около 40 ,но може и да са 100 :)

65

бесмисленна Партия

преди 10 години

От както я има ВМРО до ден днешен абсолютно нищо не са направили за Държавата , само изразходват ненужни пари на Държавата , нема нужда от тази бесмисленна Партия

64

бат Коля

преди 10 години

До ГУРБЕТЧИЯПак ли ти?Шизофреник си ти ,без род и родина ,ни Българин защото се отмяташ от корена си ,нито турчин защото не живееш в турция ,а както всички знаем турски етнос не съществува!