96

Анонимен

преди 10 години

Правителството доведе страната до рецесия исега се оправдава с протестиращи, ***, ранобудни студенти, саботьори, метежници, сирийци, алжирци, патагонци и византийци.

95

Анонимният

преди 10 години

Борисов прелъсти за части от секундата умните, младите, красивите и прекрасните, облада ги, и ги оглави, и ги поведе, и стана тяхно лице, тяхно знаме и символ, метафора и метаморфоза, олицетворение и оксиморон.Понеже кой, ако не Той, е най-умният, най-интелигентният, най-одухотвореният, най-младият, най-красивият, най-прекрасният, най-чаровният, най-великолепният, най-сияйният под Слънцето, самото Слънце! И най-невинният, най-чистият, най-кристалният, най-моралният, най-почтеният, най-праведният, най-безкористният! Мутронепорочен и олигархобезгрешен! И най-протестиращият най-гражданин, овлад

94

Румениге

преди 10 години

До РуменРуменчо, "повечето" се мише слято, а цитатите се слагат в кавички и това се учи в началното училище. Ти в кое отделение си в момента?

93

Румениге

преди 10 години

До РуменМомче неграмотно, повечето се пише слято, а цитатите се слагат в кавички и това се учи в отделенията.

92

igrigr72

преди 10 години

Поредната абсолютно неадекватна и безмислена акция на посредствени шушляци ! Като са толкова интелигентни - защо не предложат нещо смислено, зад което да застане и обществото, а само повтарят"оставка" и "кой" ! С подобни прояви не се постига абсолютно нищо - дори хората все повече се разочароват от тъпотията и мързела на участниците !

91

igrigr72

преди 10 години

Тъкмо си викам, тия нашите са наскачали на ченгетата като украинците, а се оказа, че няколко шушумиги прескочили оградките в 3 сутринта и се снимали! Селянчета, нека им е за спомен!

90

Анонимният

преди 10 години

Хубаво е, че повечето българи не се оставят да ги водят за носа и отдавна са наясно, че целта на активистите протестъри не е да извършат революцията на съзнанието и да възцарят почтеност в политиката. Техните действия са чисто и просто нескопосан опит за десен реванш, обречено пи ар усилие за вдъхване на живот в едно отдавна разложено политическо тяло. Да, България е демократична страна и всеки е свободен да създава политически зомбита.

89

Румениге

преди 10 години

До РуменКато гледам правописа ти, напълно се съгласявам с констатацията ти за простотията на народа.

88

igrigr72

преди 10 години

Никой не ги е видял, но те разпространиха поредната пиеска. Ние не се интересуваме от тях, а те напират ли напират да ни занимават с поредните си измишльотини. толкова глупост не бяхме виждали.

87

igrigr72

преди 10 години

Познавам отблизо твърде добре сегашните млади хора. С тъга мога да заявя, че те се интересуват само от напиване до безпаметност, разюздан секс, за пари ще продадат и майките си, морал кръгла нула. Който ми каже, че тези дечица не им дърпат конците от някъде , само ще му се изсмея. Поне ги видях с очите си на кво ниво са и им усетих гнусната природа.

86

Анонимен

преди 10 години

20-тина душипобедиха няколко хилядна жандармерия

85

igrigr72

преди 10 години

Световна Гореща Новина - World Breaking News!Деветнадесет младежи през нощта бързо, бързо преминаха полицейската линия пред Парламента, за да застанат пред главния вход, да се снимат с трансперант и бързо, бързо да изчезнат! Всичко това за цели 24 секунди!1цитат от другаде:Нищо де, важно е да се говори... днес пак в телевизиите основни гости са протестърите... медийна промивка за сутринта. Медиите на олигарсите!

84

Анонимен

преди 10 години

А какво прави Асен Генов - финансираният със 70 хил.долара от фондации на Дж.Сорос блогър (горния ляв ъгъл на снимката) на т.нар протест?

83

Анонимният

преди 10 години

Разходките по улиците и блокадите не са нито революция, нито раждане на гражданското общество, нито битка в защита на морала и на прозрачното управление. Това си е един класически опит за реванш от страна на старата десница, подкрепен с герберски човешки ресурси и с парите на онази част от олигархията, която се смята за умна и красива. Радвам се, че все повече хора проглеждат за тази истина. Все повече българи осъзнават как справедливият им гняв бива използван, за да могат едни шмекери да си направят поредния политически проект или да получат допълнително финансиране от чуждестранните си до

82

Анонимен

преди 10 години

Таз мандраджии - партизани дето им плащаме обучението с данъците си по всички академични правила трябваше да са отдавна изключени!!! 20-30 нереализирани и комплексирани вече не са интересни на никой - полицията да ги изритва, да ги изключват от СУ и да им предоставят сметката за ток, вода и парно. Ранобудни партизани :)))

81

varg vikernes

преди 10 години

Що бягате ве плъхове.Само бой са вас и всички демократи.

80

Анонимен

преди 10 години

Вижте ги колко са революционерите дето ще правят революцията.. 20 калпака тероризират СУ и държавата.. ако ставаше така 20 момчета и момичета да сменят правителства..

79

Анонимен

преди 10 години

Б>БУДА, *** СИ ТИ, КАКВО СИ МИСЛИШ ЧЕ ШЕПА СТУДЕНТИ ЩЕ НАВИЯТ 18 000 СТУДЕНТИ ДА ПРОТЕСТИРАТ. НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ НЯМА ДА СТАНЕ!

78

манго

преди 10 години

честито вие току що спечелихте дядовия

77

mitova

преди 10 години

Призовавам участниците във форума да имат предвид, че това е една малка шайка безделници и да не насочват ненавистта си към хилядите студенти, които ден и нощ учат, за да станат достойни граждани на РБългария!