107

novus ordo

преди 10 години

цурик като сочиш някой с пръст другите сочът към теб знаем какво стана през вашето управление едно велико нищо подмяна на феодалите цинизъм през цялото ви управление излъгахте избирателите си един от който бях и аз

106

ХУМОР

преди 10 години

КОЙ ГО КАЗВА САМО-ГЛАВНИЯ РЕКЕТЬОР НА БИЗНЕСА1

105

Анонимен

преди 10 години

Червени селяни, къде са ви доказателствата срещу Цветанов?Нямате такива, нали?

104

Анонимен

преди 10 години

Ех Цветане оказахте се такова розочарование , че обидата е най-малкото нещо което може да направи човек... като шутове се пръкнахте , и такива си останахте!

103

Анонимен

преди 10 години

БСП и ДПС дадоха държавата на концесия на мафиятаГРЕШКА!!!Просто държавата мина от единият клан(фамилия) в другия.Кой мислиш ще ти се върже на брътвежите?

102

Анонимен

преди 10 години

НА МЮСЮЛМАНСКИЯ СЪБОР В ПЛОВДИВ ОРГАНИЗИРАН ОТ ГЕРБ ЗВУЧЕШЕ САМО ТУРСКА МУЗИКА. НА ТУРЦИТЕ ИМ БЯХА ДАЛИ САНДВИЧ, КРОАСАН И МИНЕРАЛНА ВОДА, ЗА ДА ДОЙДАТ.

101

Анонимен

преди 10 години

Както винаги, крадецът вика дръжте крадеца. Цвинокио- пример за мутроченге. Смърт! Осъждам те на смърт!

100

Smurf

преди 10 години

Това се казва от човек с три следствени дела за престъпления по служба , забрана за излизане от страната и подписка, е това ако не е гавра с държава и народ.

99

Монархист

преди 10 години

Точно вие от ГЕРБ дадохте държавата на концесия на мафията. Всички помним как по ваше време горивата гонеха 3лв/литъра, а всякакви доходи бяха замразени. Помним и как вашите некадърни калинки си пишеха бонуси, които после отказваха да върнат. Помним и подигравките с народа и опечалените семейства. Помним и ударните проекти - метро и магистрала, дадоха дефекти още на първия месец. Всичко помним и за това няма да позволим отново такива некадърници като вас да се намърдат отново във властта.

98

уникален/плъх

преди 10 години

направил 6 апартамента кат безработен , обзавел ги и на избореите нагизден с коланче за 500лв , държал обща каса с трактора която в следствие била обрана като само двамата имали ключове, на въпросът като мин. в МВР, откъде са му парите , той отговаря , писах за престъпната обстановка и няма да кажа откъде ми плащат, щом тоя *** стана/ мин / значи в булгарето стават невероятни неща, бедна излюскана майка БЪЛГАРИЯ в следствие превърнат в ***.

97

Алек

преди 10 години

До DedoviaРазбира се има и моментът, че който и да влезне на власт, те пак ще са под влианието на същата мафия, която е обвързала целия политически елемент последните 25 години. С други думи, дори и въпросният декрет да бъде създаден, резултатите сигурно ще са налице за няколко години....И к'во? Накрая се оказа, че нищо не можем да направим, така ли?

96

ха-ха-ха

преди 10 години

Каза дон Цецо !

95

Анонимен

преди 10 години

mafiqta si ti i vojda ti boriisov mutro mrasna.koga nai setne shte vi vkarat v zattvora?

94

Алек

преди 10 години

До DedoviaРазбира се, ако имаш по-добра идея (по възможност различна от въоръжена революция), с удоволствие бих я чул. На темата - другия вариант е да се направи декрет гласящ, че от този момент нататък (примерно 1 януари 2015 година) в политическия живот нямат право да участват хора, които са били обвързани с която и да е била политическа партия до момента.Продължение

93

Алек

преди 10 години

До DedoviaИ как не става така - абсолютен мажоритарен вот - освен ако не излезнат поне 75% от хората и едната партия не събере 50% от тези вотове (75% от 7 млн. = 5,25 млн. души - с др. думи на една партия ще са и нужни ПОНЕ 2,625 млн. вота) никой не влиза във властта. Цифрите очевидно са ориентировачни.Друг е въпросът, че българите са толкова облъчени от тая помия, че спокойно биха си нацъкали любимата партия щото ги кефи примерно Сергейчо или Борисов.

92

Dedovia

преди 10 години

До AIMILIVSДобра идея, но без ГЕРБ. Там свестен няма :)

91

Dedovia

преди 10 години

До AIMILIVSДобра идея, но без ГЕРБ. Там свестен няма :)

90

evgeni1234

преди 10 години

Социологически анализ показва че: хората се впечатляват от цветущи коментари,но не и от реалното решаване на Проблематиката.

89

AIMILIVS

преди 10 години

Аз предлагам да има пряк контрол върху решенията на политиците от страна на гражданите , да имаме възможност да изпращаме по живо по здраво политици , които казват едно , а правят друго ,не ни трябва само една партия , трябват ни много партии , но да не са вечно 2 традиционни (БСП,ДПС) + някоя междинна дясно-мафиотска (СДСГЕРБ) , също "безпристрастния съд" трябва да бъде разчистен, това си мисля аз.

88

АНТИМУТРА

преди 10 години

ТОЯ ЦИРКАДЖИЯ ОЩЕ ЛИ Е С ИМУНИТЕТ!!!!ВИЖТЕ ДОБРЕ КАКВО НИ БЕШЕ НАЧЕЛО НА ПОЛИЦИЯТА !!!!!!!