255

Анонимен

преди 10 години

паравоенни *** :)))))))

254

Анонимен

преди 10 години

Те ти булка Спасовден! Това са плодовете родени от това управление. Ще направят така че да се избиеме като в Сирия. Подкрепяйте ги още - ще си плащате за глупостта!!!!

253

Анонимен

преди 10 години

Бългaрски грaждaнин е всеки с бългaрски пaспорт! Но когaто еднa лумпенизирaнa групa зaявявa, че щялa СИЛОВО дa " зaщитaвa" бългaрите??! От кого и зaщо?, и кой дaвa прaво нa някaкъв луд рaсaте дa изземвa функциите нa държaвaтa?! Нямa ли полиция тук достaтъчно? Т.нaр." нaционaлисти" РУШAТ държaвaтa, рушaт етническия мир! Съд зa предaтелите!

252

NIKO11111

преди 10 години

До всички т.нар. толерантниАко си мислите, че повечето от тия животни разбират от култура, етика и толерантност много се лъжете. Това са долни, мръсни, примитивни животни, които само деградират всяко нормално бяло общество, ако не им внушаваш страх и респект. Няма смисъл от вашия абстрактен хуманизъм.24г. свободия доказаха, че от *** човек не става, та не бяха изнасилвания на бабички, крадене на жп релси, на църковни камбани, на бронзови паметници. А пък и дето живеят отгоре на наш гръб.

251

mama vi da e.ba k.om

преди 10 години

teia 4e.rveni bok.luci iskat da ni prodadat stranata

250

Както е тръгнало

преди 10 години

за скинхедите се отваря много работа. Слушах го този *** по БТВ. Неграмотно, лъжливо и нахално същество, което си мисли че като е сложило костюм и вратовръзка е преминал от нивото на *** към хуманоид.

249

NIKO11111

преди 10 години

Значи всичките софийски *** не се чувстват българи, въпреки че са граждани на страната.Разбрахме вече, дяволът си показа рогата. И защо трябва да се пазят от Расате, да си пазят техните махали от крадци, това е смисълът. Време е да изриваме тоя *** оттук.

248

still here

преди 10 години

Ех, колко щеше да е хубаво да се избият *** с фашистите и да ни освободят от нечистоплътното си присъствие. Но най-много няколко невинни ще го отнесат.

247

opa

преди 10 години

"е те така се почва гражданската война"

246

той

преди 10 години

От митинга на Орлов мост ли се организираха *** патрули?И не ще патрулират,а ще крадат и малтретират.И има ли въобще държава България и,ако има то мотото вече е ,,Разделението прави силата''.*** срещу българи,комунисти срещу антикомунисти,а турците са с двойно гражданство и в България са турци,в Европа-българи.

245

обективен

преди 10 години

Aми докaто се рaдвaте нa т.нaр. " грaждaнски пaтрУлЬЙ", снaряжени от " пaртии" проводници нa руски чужди интереси, ще трябвa дa се примирим и с ромски, турски, и т.н. пaтрули. Имa един въпрос обaче, кaк тaкa и кой ОБЛЕЧЕ И ОРГAНИЗИРA " ОТРЯДИТЕ" НA рaсaте, и т.нaр. " нaционaлисти"??? От къде пaри зa " спонтaнните" " грaждaнски пaтрули"? Увaжaеми другaре сегa не е 44 г.и Бг. не е окупирaнa от русия! Спрете популиското безумие, нaр." нaционaлизъм"!

244

kkk

преди 10 години

брей брей,каква чудна държава си имаме.ромски патрули,скоро ромска полиция а за в бъдеще ромски НАП,ромски ТЕЛК.представям си какво ще се случи ако край Ница или Лион се появят ромски патрули да ги пазят от враждебното местно население.....

243

Водняк

преди 10 години

Военната хунта идва в БГ

242

Анонимен

преди 10 години

Аз съм от София кв. Христо Ботев и тези на снимката ги познавам всичките и мога да кажа,че тези всичките са крадци ЦЯЛ живот се занимават само с кражби! Всъщност сигурно 50 процента от квартала са крадци.

241

drundrun

преди 10 години

*** плюс Расате. После ми кажете че някой не дирижира тези неща. Държавата се де-стабилизира умишлено и май голяма заслуга затова има една залязваща бивша "велика сила" от изток :).

240

Анонимен

преди 10 години

*** с черна кърпа на главата - е това е отличителен знак. Скоро очаквайте патрули от *** с кубинки и араби с бради.

239

Анонимен

преди 10 години

Римляните от Индия взеха да стават доста нагли!!! Не стига, че ги хрантутим и само крадат и на помощи чакат, ами и отряди ще правят ? Да внимават защото безкрайната толерантност на българина си има граници ..а те отдавна ги прекрачват.

238

Анонимен

преди 10 години

тоя Расате имитира членовете на тия от Гърция - членовете на Златна зора - всичко се копира

237

Анонимен

преди 10 години

VSQKO DEISTVIE IMA PROTIVODEISTVIE SEGA *** MOJE DA STANAT O6TE PO OBEDINENI RAIDVAITE SE SKINARI

236

Ф.С.В

преди 10 години

Досега няма нация която да е цивилизовала ромите - етнос които не подлежи на дресиране и опитомяване - дават им блок за живеене а те изяждат целият блок като продават ВИК тръбите ел кабелите и насичат дограмите за да си палят огън в хола - после събарят преградите на терасите и накрая казват че са малтретирани от държавата и българите защото нямали ток вода и седяли на студено защото нямали дограма ?? това беше бл 20 в Ямбол - Как да им пуснат ток и вода - ще има масов токов удар ))