46

ha ha

преди 10 години

застрелял е един от избирателите им, нормално е тежеста на закона да се стовари със всички сили върху него. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ

45

mdaa

преди 10 години

"...или да извърши друго престъпление"Т.е. да се върне на работа и да застреля друг мазен...крадец (вие какво си помислихте , че ще напиша ?). Пупупу, да не дава господ охранител да си охранява зоната....Бассссси жалката история. Съчусвтвие на всички , които (все още) живеят тук...в това число и моето семейство

44

прогнозиращ

преди 10 години

А ако се вдигнат всичките 120 - 150 хиляди охранители в България, повечето от които са на по 50-60 години и вече няма какво да губят...? Жална ви майка...

43

stanick

преди 10 години

E te tova e SAD BRAVO AFERIM SOKERES BE TOVARISHTI SYDIIIIIIII

42

БЪЛГАРИН

преди 10 години

РОМ СЕ ПИЕ *** СЕ БИЕ !!!

41

Анонимен

преди 10 години

Стреляха по баща ми с боен пистолет едни такива *** влезли да крадат железа. Не ми е жал за престъпници.

40

Калина

преди 10 години

Протестите и на хората и на студентите не са просто за сваляне на това правителство! А против бвззаконието - такова, за което четем тук!Затова трябва всички да подкрепим протестиращите! Нямаме друг шанс!ОСТАВКА!И после на цхисто!

39

Анонимен

преди 10 години

Е*аси трагичната държава. Хората на реда ги опандизват като си свършат работата а *** крадци са на свобода.

38

Към авторката

преди 10 години

Уважаема Камелия Цветанова,Петко Еленков не е просто охранител. Той е бивш полицай /жандармерист/ пенсиониран след образцова служба. Няма къде да се укрие, живее в обикновен квартал, както всички обикновени хора.Цитирате папгалщините на съда, който работи само според това, колко са му платили ***.

37

gtf

преди 10 години

и не разбрах, какво лошо е направил човека, че е в ареста... Като дойдат такива очевидно с престъпни намерения, да ги почерпи с локум и вафли ли ..пък и *** нямат кой знае какво общо с хората.. в най-лошия случай трябва да минава за бракониерство.

36

Анонимен

преди 10 години

Пореден гаф? Викам и това да включим в протеста!Май прав ще излезе Расате - като нямаме закони, ние ще сме си закона!Пуснете човека, който си е свършил работата!И най-сетне се разкарайте и от парламент и от прокуратура!

35

anon

преди 10 години

и още нещо - ако се знае, че на обект се пази както се пази на военен обект- предупреждение, второ предупреждение за стрелба, изстрел във въздуха, изстрел на месо... дали изобщо ще се краде от външни лица? не разбира се. затова такива хора които съвестно си вършат работата трябва не да се слагат в затвора а да са добре платени и пример за подражание.

34

Анонимен

преди 10 години

Избирайте си пак комунисти да ви управляват и след това си драскайте по форумите. Чакайте от умрял СМС нещо да се промени.

33

Анонимен

преди 10 години

Това ще е дереджето в бугаристан, докато управляват комунисти и местановци-беззаконие, анархия и бандитизъм. Законодателството защитава престъпниците и *** на обществото. Не бъдат ли изметени тия *** завинаги в Сев Корея и Виетнам при *** Маркс нищо няма да се промени.

32

anon

преди 10 години

този охранител трябва бонус да му дадат за добре свършена работа...

31

do 30

преди 10 години

Ти *** ли си бе ? Пазача ги е предупреждавал стрелял е и в въздуха .....кой бягал неразбрах ? чел недочел си

30

к

преди 10 години

няма да го стрелям ... със секирата в главата и за храна на рибите в реката ... правете го тихо ,както те искат да крадат ... нека го търсят после къде са му маратонките

29

МУНЧО

преди 10 години

В ТАЯ ДЪРЖАВА ПРАВА ИМАТ САМО *** , КУЧЕТАТА И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ....

28

Анонимен

преди 10 години

До МартинДа, пробвай да го направиш, докато бягат от теб и медала за смелост ще го гледаш доживот в някой федерален затвор.

27

Анонимен

преди 10 години

eto tva e jivota bulgarina preeban .. Choveka si e vurshil zaduljeniata ......opitali sa da kradut nikoi neznae kak sa se razvili deistviata i zashto toi e strelql imalo e prichina obache suda vqrva na shepa *** .... Koito imeto ne mogat si napishat ....i sa naucheni samo da kradut i lujat ...i da jiveqt na nashia grub shtoto posle nqma koi da glasuva za chervenite svine ....dobre doshli v Mangalia .. Coming soon