17

Анонимният

преди 10 години

Докато Борисов беше главен секретар на МВР, мутрите си имаха полиция,докато беше кмет, си имаха град, а докато беше премиер, си имахад ържава!

16

Анонимният

преди 10 години

Борисов заяви, че народът искаГЕРБ да оглави протестите и затова се стяга шествие. То обаче нямало дае в София, а в Пловдив. Малко по-късно официално Ранобудните студентиохладиха мераците на Борисов да яхне недоволството им, като категоричносе разграничиха от него и го призоваха да си ходи.

15

Анонимният

преди 10 години

Скоро народът ще види какво означава един развилнял се мутрафон. Няма повече да наричаме партия ГЕРБ така. За нас партия ГЕРБ вече е партия СИК.

14

Българин

преди 10 години

Червените *** по-долу, вие не сте ли на митинга? Или изядохте по едно кебапче (къде печено, къде обрязано) и се прибрахте да квичите по форумите. Няма по-жалки същества от платени червени форумни амеби.

13

Анонимният

преди 10 години

Оставете ги спокойно да се съберат преди да се разпаднат и после ще ги бутаме един по един кой за каквото е заслужил. Сбогом ГРОБаджии..

12

Монархист

преди 10 години

Толко прости управници като Борисов, Цветанов и цялото ГЕРБ, България не е имала. Никога в 1300 годишната си история. Дори Ивайло Свинарчето направи повече полезно, от колкото тия двамата.

11

Анонимният

преди 10 години

Сега мога да кажа, че желая да се даде шанс на това правителство, което ни управлява в момента, защото не желая да ни управляват корумпирани министри и мутри!

10

Анонимният

преди 10 години

Искам да кажа на господата Бойко Борисав и Цветан Цветанов, че когато ние обикновените граждани на Република България имахме нужда от тях, затова, че техни корумпирани висшестоящи служители, бивши областни директори на МВР в тяхното управление, нахлуваха в имотите ни, нарушавайки законите, като заплашваха, обиждаха и тормозеха семействата ни, тогава тези двама лидери на ГЕРБ ги нямаше, въпреки, че всичко това достигаше до техните уши по законен, канален ред. Дори Цветанов с най-голямата си наглост, излизаше на трибуната на парламента и заявяваше, че ние, обикновените граждани сме престъпници,

9

hot

преди 10 години

Фермер тръгна да души хората на Пеевски от Булгартабак, гледай в samovideo

8

Анонимният

преди 10 години

Целта сваляне правителството на Пламен Орешарски, разпускане на народното събрание и незабавни избори. Мотив ГЕРБ и привържениците му не могат да понесат мисълта, че не са на власт. Потокът от блага към тях, няма начин да не намалее и в последствие да пресъхне. Методи използване на интернет и верните на ГЕРБ СМИ за отвличане на вниманието на гражданите от проблемите в които са затънали вождовете, както цялата им партия и търсене на всяка цена възможности за заграбване отново на властта без оглед на средствата

7

Анонимен

преди 10 години

Е, плюйте си. Заслужавате си сегашното правителство

6

Панчо

преди 10 години

Махни си мръсните ръце от детето бе,грозник!

5

Анонимен

преди 10 години

***! Долу ръцете от децата на България! Достатъчно деца продаде в трафика на мафията си с цел лични печалби! Наркотици, деца,***, просяци и какво ли не! Място ти е в затвора гад ***! Отдавна!

4

stoian000

преди 10 години

И от затвора можеш да се изказваш, поне ще ми е по-приятно да те слушам!

3

Анонимният

преди 10 години

Мутрата си е Мутра само че, къде ни бяха очите, ушите като се появи тоя мафиот! И Ройтерс ни го каза че Мутра ни управлява, ама никой не обърна внимание.Буда рекетьора и убиеца на човешки съдби!

2

Анонимният

преди 10 години

Банкярският шоп, който явно не прави разлика къде се намира - дали на мутренско сборище, дали на футболен мач или в българския парламент!И това недоразумение ми е било три години и половина министър-председател!Язък, че майка му е била учителка - нищо не е прихванал от нея и няма и най-елементарно първоначално възпитание!Ужас и безумие, но така е - накрая маските падат и мутрите лъсват с цялото си "великолепие"!

1

Анонимният

преди 10 години

Време за мечтания:Някой *** си правят илюзиите, че днес България е Румъния от края на 1989 г.- ами да изкарат мъртъвците от моргите /както Секуритате направи/ и да ги разставят около Парламента , а Ани , Николай и вся осталъная в бели премени от проституиращите български телевизии да ги пръскат с вода, да ги и ги съживяватДолнопробна импорвизация. Ако затворят нон-стопите на В. Левски, Аксаков и другите околности на Парламента, ентусиазмът на т.нар. протестиращи доста ще спадне.