64

Bullet

преди 10 години

Мтел губи клиенти, защото е НЕКОРЕКТНА към клиентите си !!!Факт е, че има още една такава фирма и това е БУЛСАТКОМ!!!Това е другата замираща фирма!!!!

63

Анонимен

преди 10 години

Само аз ли си мисля, че оплакванията към Виваком рязко зачестиха след като стана българска собственост ? Новите на Глобул-Теленор обещават сметки в реално време, но съм изгубил. доверие . Ще изчакам 2 год.

62

Посетител

преди 10 години

Те и глобул и вива ще последват мтел. С това дране на хората .... с това подслушване.... ще минем пак на ухо ;)

61

Ясен

преди 10 години

Щях да кажа, че се радвам, ако поне мъничко симпатизирах на Главобул и Виватрол. Работата е хвани единия, удари другия. Дебилистичното и високомерно отношение са господстващи не само в тези 3 компании, но и в почти всички по-големи компании в БГ. Мениджърите отдавна пропускат основното търговско правило - клиентът винаги е прав, дори когато е крив. За съжаление всичко това е отражение на един далеч по-глобален проблем наречен "български манталитет".

60

ОСТАВКА

преди 10 години

Ментел подвеждат и лъжат пенсионери, които се хващат на сладките им приказки. Когато им го казах в очите, отговора беше. Ами да слушат внимателно и да разбират уловките. Скоро цялото ми семейство ще е бивш клиент на ментел. Колко много пенсионери са пдвели представа си нямате, аз всеки път като отида има пенсионер, който плаче, че са го подвели. В Белгия електро доставчика Електрабел така е дерибействал, сега се молят за клиенти. Гадни монополисти. ОСТАВКА!:)

59

Анонимен

преди 10 години

минал съм през трите оператора. Първо бях към м-тел. Надписаха ми два пъти сметките и то с около 300 процента. На втория месец отидох да търся сметка. Казаха ми за да направим проучване трябва да си платите сметката и тогава жалба. Пуснах... и на разпечатката видях, че ако с един човек съм говорил 5 минути ми бяха сложили още по 10 разговора. Вдигнаха рамене и... се разделихме. От другите два оператора не са ме лъгали...поне не съм разбрал.

58

Ментел

преди 10 години

То добре мразим Ментел но я ми кажете , как може млади и уж образовани българи да стоят и да работят за тия *** (както и за много други кожудерски фирмички) и да стоят пред мене и да ми лафят с мили очички кой план и кое е най-добре за мене като знаят много добре не е добре за мене ако аз не го искам ! Колко трябва да си жалък и смотан за да лъжеш и мажеш собственият си народ за да облажиш заплатка и бонусчета ? Кой е толкова долен толкова а да ДЕПУТАТИ и ПОЛИЦИЯ и т.н.! Спрете да ни грабите

57

Анонимен

преди 10 години

мтел са нагледци, но по наглост и кражби убедително води виваком

56

ДЪБЛИН

преди 10 години

Толкова съм изненадан,не очаквах,че и в Корумпестан действуват нормалните икономически закони,а именно"не може да лъжеш и да продължаваш да бъдеш търсен за бизнес".

55

Анонимен

преди 10 години

Преди време M-tel ме излъгаха с договор за домашен internet homebox. Платих 400лв. общо за годината, без да получа нито един байт. Наред с това и постоянно завишените сметки. Говорел или не , сметката се въртеше около стотачката. Повече не искам да чуя за тях!

54

истина е

преди 10 години

До ...Тези са като повечето български фирми на дребно: Граби и лъжи сега, че шефа иска оборот. Обаче народа разбра, че има и по-важни неща от това, да пълни джоба на чужд монополист!Ще започне да им пресяда.

53

Чвор

преди 10 години

Задавиха се от лакомия... Преди две години ме въртяха два месеца, докато ми позволят да си преместя номера.... Втория месец извадих картата от телефона, за де навъртя някой стотинка, с което да им дам повод за още едно отлагане... За капак тая година получих обаждане от колекторска фирма, че дължа двадесет лева и осемнадесет стотинки... Двадесетте лева били таксата на рекетьора...Пратих го на майната му

52

iliyco

преди 10 години

bravo ..... samo taka skoro ste ostanete bez klienti izmamnitsi..zastoto odrahte kojata na naroda......

51

мнение

преди 10 години

Тази компания има нахално-агресивен подход към псевдо-клиентите си. Надписваше им сметки, изнасилваше ги да ползват услуги и прочее. Сега тепърва ще си жъне плодовете, които посади!От както са придобили интернет доставчика Мегалан например започнаха да развалят услугата. Спират от безплатните услуги, променят си договореностите с клиентите и прочее. Няма как клиент, който е ползвал нещо безплатно, като бонус, сега да бъде принуден да си плаща и да смятат, че ще е доволен! Има и много оплаквания

50

...

преди 10 години

Никога няма да забравя как се махнах преди 2години от Мтел... ахахахаха дадох им 400лв на куп, и им казах да ми закриват телефона(имах подписан договор за 2години).... Жената всячески се опита да ме убеди да не плащам толкова и да си запазя номера, дори щели да ми направят същия план който ми предлага конкурентна компания.... просто и казах чао.

49

Анонимен

преди 10 години

До ГУРБЕТЧИЯ : Да те и.. турското ***, не можеш да се не на.к..ш..........

48

do 52

преди 10 години

Bravo be Ai Ailduz... s koi govorish,sas modjehidinite li?

47

Гледам Тв

преди 10 години

Който не сваля цените е така!

46

Вахтен

преди 10 години

Търпях,търпях,но вече съм решил твърдо.Махам се от тия хиени!Чакам само да ми изтече договора.Аз ще бъда 200 001,ако не ме е изпреварил вече някой.

45

AZ

преди 10 години

Емо, пак пропускаш най-важното: Парите ти пак отиват в М-тел, независимо колко минути ти дават...Ако искаш да ги накажеш - отиди или в Свиваком или в Глонул... ;)