91

SeishinBG

преди 10 години

До eyelessАктивността на изборите тази година беше 51,3%. Това не отразява реално мнението на целия народ, защото е на база част от него, а другата или са безразлични, или просто не виждат партия, която заслужава гласовете им.Да не говорим, че една не малка част са т. нар. "купени гласове" на определени етнически групи от населениет, които в голяма част са необразовани.Решението е въвеждане на задължително гласуване и образователен ценз. Тогава бих казал, че ще има реална картина.

90

Анонимният

преди 10 години

Университета освен учебно заведение Е И РАБОТНО МЯСТО !Там работят и честно си вадят хляба освен преподавателите , така и немалко обслужващ персонал ( чистачи , администрация , счетоводство и т.н. ) . Лично аз НЕ СЪМ убеден , че тия хора ще си получат заплатите в пълен размер на края на месеца . Щото за Окупация никой не плаща на работещия персонал в окупираната сграда. Е питам аз ; Ако някой дойде и Ви окупира работното място , БРЪКНЕ ВИ здраво в джоба без да му дреме за Вас ; и всичкото това защото видите ли искал или НЕ искал някого ; Вие тогава какво ще направите ??? На такъв аз дире

89

eyeless

преди 10 години

Единственото, което не ми е ясно е тоя *** орешарски какво чака, тва са очевидно нелегални действия, тия "студенти-спасители" трябваше още в началото да ги изкарат със сълзотворен газ и вече да са по затворите...Може би чака да се съберат повече, че като ги подкарат, да ги опандизят всичките че да няма повече агенти по улиците...

88

Анонимният

преди 10 години

В България има Закон уреждащ правилата за стачките и протестите.Тези ***/уж учат право/ трябва да знаят че, правото на протест се урежда по този Закон и то след представена на Ректора подписка от 51 на сто от всички студенти в учебното заведение.Окупация какво означава това си е чиста проба някакво неподчинение.И тези млади ,красиви и умни трябва да бъдат изхвърляни на улицата , където им е мястото да протестират и да не пречат на учебния процес. Тук г-н Йовчев ще трябва малко да се понакисне в името на Закона. Иначе Пожарникаря както е тръгнало ще досъсипе държавата ни.

87

Анонимен

преди 10 години

БЪЛГАРСКИТЕ СТУДЕНТИ НЕ ТРЯБВА ДА ВЛИЗАТ В КАПАНА НА МАНИПУЛАТИВНАТА УРОДЛИВА ВЛАСТ. ДЕРЗАЙТЕ ДЕЦА ,ЗАЩОТО СТЕ БЪЛГАРИ И ТРЯБВА ДА ПОКАЖЕТЕ ,ЧЕ ИМА И ЧЕСТНИ БЪЛГАРИ И ,ЧЕ НЕ ВСИЧКИ СА МАСКАРИ КАКТО МАСКАРИТЕ ИСКАТ ДА ОКАЛЯТ ВСИЧКИ .

86

eyeless

преди 10 години

До SeishinBGАми точно тия хора в момента са точно тия, избрани от народа. Някой от тях са ги избрали гласоподавателите на бсп, някой от тях са ги избрали гласоподавателите на дсп... атака...Според мен сегашното правителство отразява по-точно желанието на народа, имайки предвид че коалицията събира повече гласове от герб. Другия вариант е цяла българия да бъде управлявана от хора, за които са гласували по малко от 1/3 от хората, което ще е още по-нелигитимно...

85

eyeless

преди 10 години

До Черен ПетърКакъв изход е оставката бе Петре ***? Ако има нови избори, резултатите просто или ще се повторят или в краен случай тиквата ще успее да закрепи някоя коалицийка и ще се върнем на "протести срещу герб" където бяхме в началото на годината.Изход ще е ако хората се вдигнат и линчуват цялото сегашно правителство, и управляващите и опозицията, барем следващите на ред да се стреснат малко.

84

Анонимен

преди 10 години

Не,не падайте до това ниско ниво да се обясневате на 80-ти за проценти. Резултатите от политически избори са доста по-сложни от резултатите от мачовете, а да се тълкуват по същия начин е мутренско.

83

SeishinBG

преди 10 години

До eyelessНе съм казал, че не е законно, но това не означава, че е легитимно да управлява държавата. Това са различни неща. Тези хора се избират от народа и той е коректива, защото властта е негова, а не на шепа хора! Но това не можем да го разберем като народ!Властта не трябва да е самоцел и икономическо издигане за тези хора там! Трябва да работят за народа, който ги е избрал! За съжаление не е така...И да поясня - не подкрепям нито една партия от т. нар. "преход"! Всички са едни и същи!

82

Черен Петър

преди 10 години

Единственния изход е оставка.Ако и сега това не се случи следва след дълга еволюция революция.

81

eyeless

преди 10 години

До SeishinBGА и тия 20% не са за цялото правителство, само дялът на БСП, заедно с другите партии от управляващата коалиция събират повече от герп...

80

eyeless

преди 10 години

До SeishinBGИ с 10% пак е законно, след като никоя партия не е събрала достатъчно гласове за самостоятелно правителство и след като няма друга по-голяма по размер коалиция, си е съвсем законно. Вече какви са законите и защо е съвсем друг въпрос. Тиквата може и да е излъгал повече хора да гласуват за него, или пък да е натъпкал един камион фалшиви бюлетини за преброяване, но щом няма достатъчно гласове и желаещи за коалиция с него... няма как ...

79

Анонимен

преди 10 години

80,Ама ти не си никакъв че да мислиш, бре моето момче!Хаха той бил мислел ... Смях в залата.На теб и другите ``професори`` - България все още е държава и си има закони ,а вие в момента нарушавате доста от тях включително наказателния кодекс и конституцията ! Гледайте от студенти да не станете затворници накрая.

78

Анонимният

преди 10 години

Кръгът Капитал проектът Глобална България Отворено общество Дондуков 2. Този път очаянието да се събори властта и състави служебен кабинет от Росен Плевнелиев е ескалирало и клони към истерия.

77

Анонимният

преди 10 години

Гербер без власт е като наркоман без доза. Врещи, пищи, скимти, *** се, краде каквото има под ръка, посяга на бой

76

tata

преди 10 години

Сега е моментът академичното ръководство да покаже доколко е автономно и да освободи Университета за учение, а не за протестърство.Само в неговите ръце е разрешаването на този проблем.

75

ЖелевЕгaти , кой рaз

преди 10 години

Егaти , кой рaзрешaвa нa тези земaнетa дa си прaвят кaквото си искaт , товa нaпрaво е лудост, дa се зaлостят вътре ,дa си донесaт покъщнинa и дa си пийвaт и дрогирвaт. Все едно дa влязa в МОЛ-a и дa се зaлостя и никой дa не пускaм.Къде е МВР ,къде е отрядa зa БОП??

74

SeishinBG

преди 10 години

Законно избрано и с процент на подкрепа около/под 20%...Не мисля, че това правителство има легитимни права да управлява държавата след като подкрепата на народа е толкова ниска!Аз също не подкрепям блокирането на достъпа до такива заведения като университети,училища и т.н.,но явно гласът на народа не се чува...А парадокса е,че по Конституция властта се държи от народа и по всяко време има законно право да иска отчет и смяна! В момента държавата е на автопилот! Скоро ще настъпи пълна анархия!

73

sina

преди 10 години

абе чета и си мисля, колко пари дава догановия, след като излезе от станишевия *** отвор на форумци, които да плюят герб, и да защитават турския интерес. Единственият, който през последните 24 години успя да отлюспи турците от властта е ББ. Жив и здрав да бъде, а *** Станишоглу явно му е дълбок, щом не се умори това момче да поема догановия

72

Анонимният

преди 10 години

Шматароците, които продължават да танцуват по главите на нормалните хора, с инатливите си окупации и блокади на кръстовища, хептен замязаха вече на оня полово-кахърен шоп от вица дето лежал върху жена си, като не можел да направи нищо повечеИ на подканите на жена му Ади бе, като не можеш слезни, бе Отговарял Епа мое да не моем да ***~м, ама па че ти лежим да ти тежим.