229

син боклук

преди 10 години

ЗА Одисей Коренно различно беше онзи ден на събирането на Реформатосрския блок , дриги лица , друга вселена , нямаща нищо общо с чалгарокомуноидната простащина . -----------------------------------------------------------------------------------------------------------НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕТЕ НИКОГА НА ВЛАСТ-ЗАЩОТО ОКРАДОХТЕ ТРУДА НА ЦЯЛО ЕДНО ПОКОЛЕНИЕ БЪЛГАРИ И СТЕ ВМИРИСАН ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП

228

НЕЗАБРАВКО

преди 10 години

Великите комунисти и начело с Великите Тиквеници отново разиграват "ФАКТОРЪТ КОШЛУКОВ"

227

The True

преди 10 години

Умишлено не се допускат журналисти до окупирания СУ, за да не преброят ранобудните.

226

Ивайло

преди 10 години

Много е хубаво да си вътре на топличко, да правиш разходи за сметка на държавата и да получаваш още облаги.

225

Анонимен

преди 10 години

ДА СЕ БОРИШ ЗА СВОБОДА ОКОВАВАЙКИ ДРУГИТЕ ВЪВ ВЕРИГИ- МНОГО ЛУМПЕНСКО И ГРЕБЕРАСТКО!ХАХАХАХАХАХА!

224

ни съ знай

преди 10 години

Не съм съгласен моите вноски за данъци да отиват за заплащане на ток, отопление,интернет и други комуникации на окупиралите университета салфетки.

223

Анонимен

преди 10 години

Ранобудни! Събудили са се рано, защото са пили до късно. ***!

222

НЕЗАБРАВКО

преди 10 години

Бащите им на времето окупираха университета и после доведоха България до просешка тояга. Не сте забравили Кошлуков, нали? Сега достойните им деца продължават великото им начинание

221

Georgieva

преди 10 години

Демокрацията ни даде права, а събудилите се рано го превръщат в свободия.

220

Анонимен

преди 10 години

АМА ТУК ИМА ГОЛЕМИ СЛАДУРИ - ПРЕНЕСЛИ НЯКОЙ И ДРУГ ЧУВАЛ С ГОТОВИ БЮЛЕТИНИ,ЗА ДА ИМ ИЗЛЕ-ЗЕ СМЕТКАТА,ЬДРЪКАТ ЗА ТОЗИ ВИД "ДЕМОКРАЦИЯ",КРАДАТ И ПЛЮЯТ ПО ОКРАДЕНИТЕ,ЧЕ НЕ СТОЯТ МИРНО И ТИХО ...

219

Анонимен

преди 10 години

Добре не одобрявате студентските протести. Ще ви видя след 5 години когато завършат и отидат да работят в Европа кой ще ви плаща пенсиите и детските. Защо вярвате на комунистите -олигарси / Орешарски е масон / . Оставете децата да се борят. Нас ни излъгаха преди 24 години. Те са млади и имат възможност да работят в Европа. Синът ми е на техните години половината му приятели учат езици и никой от тях не желае да живее тук.

218

анонимен

преди 10 години

Не е лошо и да продадат Унивеситета срещу малко пиячка.Това ли е Правителството,полицията,ръководството на СУ Климент Охридски?????Слаба работа , социалисти, слаба.

217

Типично стил Боко

преди 10 години

Боко видя, че няма да успее с плана си за предизвикване на предсрочни избори. Затова тази нощ са дадени нови нареждания на малцината окупатори на СУ. А за последствията върху другите никой не се интересува.

216

Анонимен

преди 10 години

110% GLUPAZI! TAKA SE SAMO-IZOLIRAT...KATO MUHI POD POHLUPAK!

215

Анонимен

преди 10 години

Да се чуди човек къде живеем ние българите. Къде е прокуратурата, че допуска група от пияни, дрогирани и платени от ГЕРБ хунвейбини да сеят произвол във висше учебно заведение. Защо тази група от няколко десетки или стотици диваци пречи на 22 000 човека да учат. Защо не се зачитат правата на мнозинството. Къде по света малцинствена група от хора тероризира мнозинството. Това което става е нечувано и невиждано досега. Нима 23 г. живеехме по-добре, а през последните месеци живота рязко се влоши.

214

питам се

преди 10 години

Тези студенти имат ли морал? Морално ли е да пречиш на хората, които не са с теб, да изпълняват задълженията си. Ако са свободомислещи, защо не мислят и за тези, които не са се събудили? Аз не искам хора като тях да ме управляват.

213

Katinar

преди 10 години

Шепа небръснати каплаци, стоят на топличко, сухичко пък и храна им пращат...

212

анонимен

преди 10 години

само не разбрах, къде бяха всички тези студенти през лятото?

211

Одисей 1 заличителят

преди 10 години

231 ти за барековите привърженици ли говориш и на мен ми се сториха точно такива , като го даваха вчера в новините от техния коцерт .Коренно различно беше онзи ден на събирането на Реформатосрския блок , дриги лица , друга вселена , нямаща нищо общо с чалгарокомуноидната простащина .

210

223

преди 10 години

Къде видя 5000 души? Тия сигурно и мен и жената са ни броили за протестиращи тъй като ходихме на кафе по това време и минахме покрай парламента, мс и университета. Честно казано аз видях само отцепени от полицията улици и хора излезли на разходка. Тълпи от хиляди, десетки и стотици хиляди протестиращи не видях