26

Странник

преди 10 години

Сладурче,пробламът е, че това не са бежанци, а емигранти, събрани от кол и въже и нямат никакво намерение да си отиват по домовете!Днес са 10-12 000, а утре ще са 100 000 и ще имат претенции за малцинство, училища, джамии......Аз лично не мога да понеса повече чалмосани да щъкат из центъра на София и да ме е страх да замръкна!Какво излиза, че данъкоплатците трябва да идържат и да се съобразяват и да се дундуркат с хора, нямащи абсолютно никакъв принос към държавата! А за нас кой да помисли!?

25

Анонимен

преди 10 години

към 21 --Пиши на кирилица-поради що се срамиш?

24

щирлиц

преди 10 години

Затова ли съборихте кльона по турската граница?Затова ли ликвидирахте армията?Мръсни червени гадове!

23

Юсуф

преди 10 години

Ами тези телета от Телиш не разберат ли че ще им се уживи селото . Нали ще се търси персонал-охрана, подръжка,чистаки ,готвачи и др. Затова ще са северозападнала България.

22

ал

преди 10 години

Ама милион и половина ***, които си продават децата и жените не ви пречат? Години гледате бездушно какво се случва по селата и не се вдигнахте на митинги, а сега големи патриоти се навъдихте. Ама *** гласуват, нали? И патриотите бяха умерени. Но сега им дойде дюшеш на кой да си го изкарат и да излязат герои. 5000 от които повечето жени и деца . Българи - юнаци! Кога станахте такива страхливци?

21

Анонимен

преди 10 години

Този генерал много отдавна не се беше появявал в медиите, сега изведнъж доста често започна да се появява и да дава "експертни мнения": "най-голямата дипломация като народ" и т.н.От това следва, че някой олигарх,мутра,политик,ченге,бъзнисмен в БГ трябва да усвоят няколко стотин милиона парична помощ от ЕС за сметка на бежанците.Колкото повече бежанци,толкова повече готови парички от ЕС за усвояване в някои джобчета и ошфорни сметки.

20

дриго

преди 10 години

тоя *** бил ГЕНЕРАЛ....ИМАЛИ СМЕ ГЕНЕРАЛИ КАТО СТОЙЧЕВ ДЕТО ЦЯЛА ЕВРОПА ГО Е СЛУШАЛА ЗНАЕЛ Е 13 ЕЗИКА И Е БИЛ ЛИЧНОСТ НЕ *** КАТО ТОЯ БРИГО ЛИ И КЪВ ЕМАСОН И НЕКЪВ БКП ЧЛЕН НА КПСС........

19

Анонимен

преди 10 години

iska tise s .germansi inorvezci am nama za tah tisi *** ivtora raka chovek abe ne ni imat za hora che sme mnogo rabotlivi gledame nakoia dalaverka da zavartim a ste sednali da namirate kosyri na drygi sas taia propaganda mai nama da izleze na hybav krai nali znaes vola rie prasta na glavata my pada dobre ch nisam v balgaria molase da ne sstane kosovo

18

Иван

преди 10 години

Много *** изказвания-ксенофобски. Това доказве ,че не сме народ , а ***! Във Виетнам поради тайфуна преселили 600000човека , а ние 10000 клетници не можемда приютим-срам.Бабаити много , ама да се хванат да работят хора няма.

17

ДГС

преди 10 години

В дъното на нелегалната емиграция в момента стои Станишев и заобикалящия го мафиотски кръг политици. Всеки ден украинецът реализира печалби в размер на 10 000 евро срещу обещания към нешастните хора да бъдат прехвърлени в Западна Европа.

16

Анонимен

преди 10 години

" Сега е моментът да спечелим приятели, които ще се приберат с добър спомен от България . "-------Тези хора никога няма да се приберат обратно в Сирия, ако не ги вземе Европа, остават тук завинаги.

15

ля ля

преди 10 години

и каква братска държава ???? ***!!!! а турците само показват как от тях зависи цялата работа бре лимони!!!! те контролират потока и да видим....

14

bg

преди 10 години

Sataninskata *** Bil Klinton ne se e sheguval kogato kazvashe 4e evreiskite nacistki USA rabotat za dehristijaniziraneto na Balkanite.

13

Анонимен

преди 10 години

До АнонименКак ще станем братски народи с германци и норвежци като те самите ни наричат ***.

12

РЗС

преди 10 години

АК-47 може! Или още по-добре - снайпери. Застреляйте 10-ина НЕЛЕГАЛНИ ИМИГРАНТИ на браздата и другите веднага ще се откажат да минават нашата граница!

11

Анонимен

преди 10 години

Не би трябвало да се казва "братска" държава, а по-правилно е "съюзническа" държава.

10

Анонимен

преди 10 години

Поредното просто малоумно изказване на *** продажен политик. Нека се направи съпоставка какво братско имаме със сирия като външност и език. Сирииците са араби и мисюлмани , приличат по външност на туците и нашите *** и имат типичен *** паразитиращ манталитет. Подобни побратимявания са абсурдни и смешни и никой не ги взема на сериозно.

9

БГ

преди 10 години

ДПС и БСП нарочно вкарват сирийци в България и най-вече в София - за да си осигурят гласове на изборите. Сирийците основно са мюсюлмани и *** - електоратът на ДПС и БСП. Тези 2 партии винаги са губили изборите в София.

8

Анонимен

преди 10 години

Каква братска държава бе, *** комунистическа!! И нямало да ги спре ограда, ами да ползват тея автомати граничарите, каква граница е като всякаква *** може да влиза?!! Ама какво се учудвам, комунистът по същност е един безродник. Както и безродникът - по правило комунист!!!

7

*

преди 10 години

Ех , тези "наши""политици"... и тези 6000 сирийци повече от които деца които им пречат с това , че привличат международното внимание към тях . А могат да се балканизират за някакви си 6 месеца и повече да не ги върнем на Сирия . Сирийците , които са успели да дойдат до тук не са нито бедни , нито неграмотни ...Проблема е в едни други мургавелковци , ама то политика си гледа първо електорат да има...