136

jo

преди 10 години

Ако е болен , нека всичките пари ,които е откраднал да отидат за лекарства,а последните десет лева да си ги остави за свещи. За продажните еничари само смърт.

135

ОСТАВКА!

преди 10 години

Защо само Бисеров?

134

смърт

преди 10 години

Дано в мъки от рак да умре както и цялата *** която е управлявала от 70г. Да измрът и семействата им до крак и в мъки. А ти ave или 159 *** от спин в мъки гад ***, заличихте една цяла нация за 25г. от алчност и наглост, смърт гадове *** като кучета бесни.

133

ОСТАВКА

преди 10 години

Това е началото на края..Чакаме и другите пиявици да го последват..Евала иицко-ефенди ти им показа как се прави, в противен случай ще има белият автобус на ужаса-втора част..!

132

ave

преди 10 години

Много от българите сте много гадно племе, Изпростяли, алчни, мързеливи, миризливи, завистливи, неграмотни, чикиджий, злобари, замислете се, все едно от горните епитети е ваша милост.Сега да ви видя какво ще пишете. Човека беше политик. Не ви е срам.

131

Анонимен

преди 10 години

Аве тая престъпна клика която наричате партия трябва да бъде разследвана до дупка и после забравена след като бъдат тикнати да гният до живот, а не всеки ден да ми пишете за нея !!!

130

Анонимен

преди 10 години

Не желая смъртта дори на най-големия си враг.

129

КОЙ?

преди 10 години

АМИ ТОЙ .... ТОЙ ПРЕДЛОЖИ ПЕЕВСКИ И ЗАТОВА СЕ ОТТЕГЛЯ ТИХОМЪЛКНОМ.СЕГА ВСИчКИ ЗНАЕТЕ КОЙ ГО ПРЕДЛОЖИ.

128

Виктори

преди 10 години

До МИ5 Много си далеч от МИ5 . Говориш като квартален от преди 50 г. Къщата на Бисеров е на гърба на Военнта академия и е далеч от милионите за които пишеш. Това че се измъква прави по-лесно евентуално разследване, защото няма да има имунитет. Проблемът явно е вътрешно пртиен и никога няма да узнаем за него. Той няма да има кураж да сподели. Ще се носят фантасмагории като твоята.

127

Черен Петър

преди 10 години

За голямата алчност и лакомия всеки някой ден заплаща...

126

БЪЛГАРИН

преди 10 години

ОСВЕН ВСИЧКИТЕ СИ ДРУГИ КРАЖБИ И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, ТАЯ ГНУСНА ТУРСКА *** ИМА ОГРОМЕН ЗАМЪК В НАЙ-БОГАТИЯ КВАРТАЛ НА РИМ. ПРОВЕРЕТЕ, И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ. СИГУРНО ГО Е КУПИЛ ОТ ДЕПУТАТСКАТА СИ ЗАПЛАТА, ИЛИ ОТ ПАРИ, С КОИТО Е ПРЕДАВАЛ БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ, ИЛИ С ПАРИ ОТ ИБРИКЧИЙСТВОТО СИ НА ДОГАН ПАША. НО ИМА ГОСПОД, ОТ КОРУМПИРАНАТА БЪЛГАРСКА СИСТЕМА КРАДЕЦЪТ БИСЕРОВ МОЖЕ ДА ИЗБЯГА. НО ОТ БОЖИЯ СЪД НИКОГА НЯМА ДА СЕ СКРИЕ. ТОЙ ЩЕ БЪДЕ ОКОНЧАТЕЛНИЯ СЪД!

125

Анонимен

преди 10 години

Христо Бисеров е взел своето решение и е направил своя личен избор, заради тежко онкологично заболяване. bai Hristo, dokato nerazbrah pri4inata ti da se izoliras i az te siktirjosvah.prostavai i badi silen

124

Анонимен

преди 10 години

Не се притеснявайте за него.Той открадна много.От парите на вашите родители.Продаде се и Отиде в антибългарската престъпна партия ДПС=Държавна СигурностСега ще иде при алллах.И ДПС + БСП ще го оплакват.На мен няма да ми липсва.Ще ми липсва откраднатото, с което нашите родители щеше да получат заслужените ДОСТОЙНИ ПЕНСИИ.За съжаление Пенсионния Фонд беше откраднат от БСП и другарите капиталисти

123

ghostmeister

преди 10 години

Бисеров,продажният български съд може да убегнеш,но от Божият дали ще се скриеш?

122

ц-ц-ц

преди 10 години

Искате оставки - ето ви оставка!Искате да се сдават постове - сдава такива! Искате вън от парлмента - ето ви вън от там! Сбъднал е всички желания на някои - е сега подобри ли се живота ви? А? Сега пък що е направил това?Мислите че бяга от власт от страх - ще се разсмея на глас.Щото аз съм убеден че когато и от тази власт излезнат разни далавери, ще се случи същото както винаги досега - нишо! За жалост, естествено.

121

не ми е но все пак

преди 10 години

по душа съм атакист, човека също не ми е приятен.. но все пак ми стана малко гадно и леко тъжно за човека, защото всички си изляха помията върху него..

120

МИ5

преди 10 години

ЕСТЕСТВЕНО ...ИМА КЪЩА В КВ. ЛОЗЕНЕЦ - СОФИЯ ЗА 2 500 000 ЕВРО , КУПЕНА ОТ ЗАПЛАТИ ???? И АКО Е СПАСТРИЛ ОЩЕ 10 - ТИНА МИЛИОНА ЕВРО ОТ ДАЛАВЕРИ , СЕГА СЕ ОТТЕГЛЯ , ЗА ДА НЕ ГО РАЗСЛЕДВАТ СЛЕД МЕСЕЦ , КАТО ПАДНЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ...

119

gurmen

преди 10 години

tozi dava put na agent Manol (Ahmed Bashev)

118

Анонимен

преди 10 години

Byrza da se skrie predi da sa izlezli naqve nqkoi ljubopitni fakti ot bitieto na gre6nego Hrista

117

ТУРЧИН

преди 10 години

ЕДНО ГОЛЯМО ЗЛО ПО МАЛКО В ПАРЛАМЕНТА