118

Българин

преди 10 години

Почна се! Какво чакаме!? Тез не подлежат на социализиране..... На границата трябва бодлива тел с 220 V... картечари и пиле да не прехвърква! Наща земя е свещенна и няма място за такова "национално богатство"! Мерси! Има достатъчно Бесарабски Българи! А, тези дето казват, че това ще ни е национално богатство, родоотстъпници, да си сбират багажа и дим да ги няма, че ако Винкело ги подгони ще им се види тясно.....

117

Анонимен

преди 10 години

До ЧужденецАми вземайте си *** и ДИМ ДА ВИ НЯМА и ни върнете българите от чужбина *** си ги запазете те са ви рода Личи им по нрава Всички сте крадливи мързеливи и само търговия и измами ви влекат

116

Анонимен

преди 10 години

АСТА ЛА ВИСТА ОРЕШАРСКИ!ПРЕВЪРНАХТЕ НИ В АРАБСКА ДЖАМАХИРИЯ!

115

Гост

преди 10 години

По бтв не казаха нито на едно място по новините, че нападателят е от нелегалните имигранти, наричани "бежанци". Добре, че интервюираната го каза и не го отрязаха. Все по-очевидно е спазването на указанието "Да се създава положителен образ на бежанците". Питам президента: Роско, нали бяха "майки с деца" и не трябваше да ни е страх, а? Всички думи на политиците увисват със страшна сила - лъжи ... Дано безмозъчните алтруисти спрат да си харчат средствата за дарение на тия ***.

114

Анонимен

преди 10 години

Борисов вдигай Герб, нека кръвта на това невинно българско момиче да бъде отмъстена! Орешарски вече е в оставка, но още не го знае!

113

dnes.бг

преди 10 години

Следващия път пак стой и не гласувай българино. Нека следващия път ДПС да вземат цялата власт. Тогава ще гледам сеир. Българи - чужденци в собствената си държава.

112

Анонимен

преди 10 години

Сега управляващите ще наложат черна завеса, пълно затъмнение над това злодейство само и само народът да не им потърси сметката! ОСТАВКА НА ПРОДАЖНОТО ПРАВИТЕЛСТВО! ДА ОКУПИРАМЕ ДЪРЖАВАТА!

111

Анонимен

преди 10 години

Такива в техните арабски страни ги колят,бесят,хвърлят от високо,а ние им се мазниме и чакаме какво ще каже Европа,ако може и вкъщи да си ги поканиме и трантутиме.Докога???Може би докато възстане роба и вкара иззедниците в гроба!!!!!Дано е по скоро.

110

гинко

преди 10 години

има акцея на полициата иго търсят тоя всички черни не са около жамиата !!!бг на 3 морета!!!!!

109

Анонимен

преди 10 години

До Чужденецчужденец като не ти харесва тука марш обратно в зоопарка от който са те изпуснали и се моли на твоя аллах да не те докапаме че веднага ставаш на дим или ***

108

Анонимен

преди 10 години

Йовчев, предупреждавах многократно, че шило в торба не седи и смъртник от Абу Гариб друго не може да прави освен престъпления... АМАН ОТ МАМИНИТЕ СИНЧЕТА НА СОЦ НОМЕНКЛАТУРАТА -СТАНИШЕВ, ПЛЕВНЯЛИЕВ, ЙОВЧЕВ, ПЕЕВСКИ! АМАН ОТ НЕКАДЪРНИЦИ! ДА СИ ДЕПОЗИРАШ ОСТАВКАТА В ПОНЕДЕЛНИК- ВЕЧЕ Е ПАРАФИРАНА!от АТАКА

107

anonimen

преди 10 години

i kakvo info zatumnenie. dori ne go otraziha v novinite v 19h. ayde g-n Yovchev da kazva kakuv e po narodnost, ama mulchat., zastoto gi e strah,OSTAVKA. vie ni natresohte taq sgan po ulicite na SOFIA

106

Салахадин

преди 10 години

Бежанците и правитилството са проблем на шопите. Не стига че крадът парите на цяла БГ ами имат наглостта да се оплакват.

105

Сугаревич

преди 10 години

Хайде бе, българите като се газите помежду си с коли и после давате подкупи, за да се потули случая, няма проблем. И вия сте същите п.естъпници.

104

Ama

преди 10 години

Ha edno vreme po sofiq ima6e hubavi jeni beli , krasivi.. Na Tia arabi sega I invalidni da sa pak sa hubavi stra6no stava

103

Гневен

преди 10 години

Хайде сега да излиза оная подметка ѝовчев или по-точно Овчев и да ни обяснява как нямало опасност, как вси4ко било под контрол. Питам аз: Какво правят тия нелегални имигранти дето не се знае терористи ли са или какави насред центъра на София?!?! Какво сте ги пуснали бре? Те въобще не трябва да припарват извън лагерите които са им подсигурили. Ограждайте им зоопарка с бодлива тел и въоръжена охрана, 4е ина4е ще ни изколят посред бял ден....ве4е по4наха да си показват рогата! ***!!!

102

До политиците в БГ

преди 10 години

После полицията да ходи да пази тези арабски убийци от агитките на ЦСКА и Левски,когато преди дерби ултрасите ходят да бият арабски и негърски емигранти.Каква работа имат те тук? Да убиват, да изнасилват,да крадат.Аз лично едвам ги понасям като ги видя по Пиротска, на Халите и около джамията.А някога не беше така.В центъра на София се виждаха само бели нормални хора, славяни и българи, без тази арабска и *** ***.Докога политиците ще бездействат, а полицията? Утре може да е вашата дъщеря.

101

Ми що тъй?

преди 10 години

Ми що пивахте срещу САЩ като искаха да въдворят ред и величахте Путин и Асад?Сега ще трябва да се молите на чичко ви Обама да ви спасява от червената чума!

100

Богдан

преди 10 години

Очаквах такива събития и не съм изненадан! Все по-лоша става участта ни братя българи!Денонощно около Банята, ЦУМ, Халите и Гарата на София -трябват спец части!! Там е фраш с араби, *** и всякаква друга *** а Пиротска от години е владение на сирийската мафия! Чак сега, кога стана екшън, се размърдаха..добре че момичето оживя след като арабина и посегна! Лицемерието на Еврейските организации и техните сателити от Бьлгарски Хелзински Комитет няма граници От Еврейската организация Шалом - също

99

Анонимен

преди 10 години

Пишете не мъж, а АРАБИН!Навсякъде където в Европа има араби има мръсни гета и тежки престъпления - убийства, изнасилвания итн. Защо се допускат тежи бежанци, без да се провери кой кой е? Турците са цвете пред тези!!!