57

Анонимният

преди 10 години

Няколко въпроса които да поставите и да се замислите за протеста на студентите от СУ.Протестират защото:1 Екс Премиерът се изгаври с тях и показа бруталното си плиткоумие като ги прати да пасат овце и да стават овчари2 Протестират защото ги е срам да са управлявани от *** който е чел в живота си една книга Винету по негово признание. И не може премиер да е мутра която не може да чете и пише.3 Протестират защото ги е срам премиер да е създателят на СИК и ИПОН?4 протестират заради случая Ало Ваньо5 протестират заради бруталните нарушения на пловивският кмет6 протестират защото н

56

Анонимният

преди 10 години

До k 57Проста Тикво, отивай на протеста, че ще останеш без хонорар или бачкаш на 2 места,хем на компа, хем на протеста?Отивай за цунеш поредния Герберски зад1ник

55

будител

преди 10 години

Да бе, ей сега оставка и ще настъпи мир и любов. И ще дойдеат отново Хелоуин Тиквата и Теменуженият, и при двамата управлението беше катастрофално, за това ли да се събуди народът? Повтарям, България не е София и студентите не са тези 200-300 окупанто-протестанти, хайде добре 1000 да са, но не са всичките 200 000 студента. Но и да дойде ново правителство, пак пари няма да има, ще има само дългове и глад!

54

Анонимният

преди 10 години

Всичко започва да се изяснява все повече и повече, само за тези които са окупирали АЛМА МАТЕР е неясно че нЕкои студенти са на хонорар. Борисов и сие обаче са си направили поредната сметка без кръчмаря. Студентите които виждат ръката на мафията в България им светва че всичко е скроено с бели конци. Аз подкрепям тези студенти които искат да учат.

53

k

преди 10 години

До АнонимниятТака като гледам, май само Ти обслужваш нечий интереси, но разбирам, ти си резак който за жълти стотинки и малко пица *** червени *** чушлета хахахаха, и такива *** като тебе продължават да затриват българско, та нямаш ли деца да помислиш малко за бъдещето им или си от *** дето живеят ден за ден , викаме им ***, номади

52

Анонимен

преди 10 години

Истината е че Орешарски нанесе много тежък удар на мутрите и контрабандните им канали, затова така реват на умряло и ББ и ЦЦ и Плевнята, даже ревнаха и Р.Петков и Р.Овч..............Без много да лае ги наяде всичките :)))

51

Анонимният

преди 10 години

Кои са членовете на университетското настоятелство на СУ?: * ИВО ПРОКОПИЕВ собственик на пресгрупата Капитал, смята се за един от олигарсите, дърпащи конците на Плевнелиев, Борисов и т.н. Бивш председател на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБЛЕВОН ХАМПАРЦУМЯН изпълнителен директор на УниКредит Булбанк, както и председател на Асоциацията на банките в България (АББ), зам.-председател на КРИБДаниела Доковска Адвокат на подсъдимите по делото Октопод, адв. на Стефан Софиянски* ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ собственик на Лукойл, един от главните спонсори на ГЕРБ, чл

50

Анонимен

преди 10 години

Станишев замлъкна защото вижда провала си.

49

Комита

преди 10 години

Не се събуждат робите! Свикнали са да ги експлоатират, лъжат и грабят! А има и докарани с автобуси ***, които ще се опитат да осуетят събуждането!

48

Анонимният

преди 10 години

Сега някой да ми припомни какъв е тоя Делян Пеевски и на кой мутроолигарх е настъпил интересите, та толкова пари се наляха да му правят реклама.По въпроса кой го е предложил вече е не е важно , но тези които имат интерес от това са Борисов и Цветанов.Те Гражданите за Евтино Разпродаване на България.Няма да говорим за бежанците, няма да говорим за зулумите на гербаджиите и техните мутрокалинки, няма да защитаваме българската земя от нашествениците.Ще ни плащат да се правим на тапи, докато и последната надежда да се оправим заспи.Какви са тия терористи, които оспорват правото на съдиит

47

до 39 Анонимният

преди 10 години

До АнонимниятКъде бяха ли?Ами гледай "Окупатори и контраокупатори" и ще разбереш къде бяха ТОЧНО тези студенти. Като не си се поинтересувал защо плюеш?

46

мечо пух

преди 10 години

Не напразно студенти от НАТФИЗ са наети за жалката комедия на площадите. Гледали сме какво ли не. Трагедии, скечове, пърформанси, комедии и целия арсенал на злощастните пиари вече е изпафкан в атмосферата. Време е да падне завесата и хигиенистите да почистят влажните дрипи от паветата.

45

атанас

преди 10 години

Изключете тези платени ***!Не може 24000 да страдат заради тези б оклуци!

44

Анонимният

преди 10 години

Студентите които обърнаха Студентски град на публичен дом говорят за морал, голям майтап. Имитират клоунът който им плаща и на който целият му род е комунистически но нарича другите комунисти. Жалка картинка.

43

политолог

преди 10 години

Това, което е сигурно, че образованието като цяло, няма полза от този протест. На първо място той не е студентски. Никъде няма искания, свързани с образованието. Има партийни интереси и то в ущърб на образованието. Затова не мога да подкрепя този фестивал на глупостта, който е особено популярен напоследък.

42

Анонимният

преди 10 години

Мечти и неистови напъни за властване, ядене на ядки, летене със самолет, рязане на лентички и безгрижен живот. Каква Конституция, какъв правилник, какви права - тогава, когато само тяхната демокрация е важна и само техните права са важни и значими. Дано финикийските знаци не определят значимостта на тяхната демокрация и на техните права.

41

!

преди 10 години

Заставам твърдо зад студентите,ако кажат,че са и против герб!!!Аз съм за смяна на системата,не за смяна на едните крадци с други!!

40

Анонимен

преди 10 години

Станишев и Местан са се скрили в съселови дупки от страх ,че студентите ще ги изметат за трети път.

39

Анонимен

преди 10 години

купаторите яко духат на боко--***---МАХАЙТЕ СЕ-МЪРСИТЕ ПРИРОДАТА!!!!

38

Анонимен

преди 10 години

До 39Друго си е правителството да се води от още по нагъл мафиот и рекетьор като ББ