26

Spiro

преди 10 години

Руснаците бързат да използват намалението, и да се намърдат трайно на българския пазар. Ясно им е, че само при това проавителство могат да си пробутат безумните условия, и бързат да се възползват от ситуацията на всяка цена. Малко известен факт е, че след падането на ГЕРБ се завихри невиждана инвазия на банката на КГБ - ВТБ. Руснаците купуват ударно скъпи имоти в София на безумни цени, фирми, терени, и т.н. Парите идват главно от продажба на оръжие (а вероятно и наркотици). С една дума - руснаците перат пари в България, и купуват цели отрасли от икономиката ни. Всичко това с подкрепата на БСП.

25

brankoood

преди 10 години

"Тия пари, що ви обещава и ви дава сега лукавото руско правителство, за да ви измами, са нищо при такива потребности и нужди, които ви чакат тамо, и те се твърде лесно разносят. С тех пари Русия ще ви завърже с железни вериги тъй силно, щото като станете нейни черни робове, ще ги заплащате вие и потомците ви с кръвта и с живота си!" (1863, Г.С. Раковски)

24

Жулиен

преди 10 години

Писачите тук са странни животни,не вярват,че може да има и умни държавници,в лицето на г-н Орешарски.Ако бб беше кандисал на 8%лихва писачите щяха да изпаднат в умиление от "способностите" на кумира им.Осъзнайте се ***.

23

AIMILIVS

преди 10 години

Бреййййй прецакахме руснаците , много сме хитри бе !!! :D :D :D Де*а цирковете ...

22

Анонимен

преди 10 години

Проверих на сайта на "Коммерсантъ" така е - от там са взели всичков тази статия, без цената за България 620 млн евро... При това са ни готвили 8% лихва, свалили са я на 4,25%

21

БРАННИК

преди 10 години

Няма как, това е ГАЗПРОМ, монопол там отстъпки няма. Въпросът е кога, кога ще разберем ние гражданите, какво ни чака и каква е цената след поредното национално предателство. ОСТАВКА!

20

Анонимен

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !??? Излез от мокрите сънища. В този проект няма нищо изгодно. Вместо 1 млрд. цената я надуха на 3 млрд. за БГ отсечката с ясната идея на практика сами да си я платим като 50%-тна вноска. Единствената полза е, че няма да ставаме заложници на Руско-Украинските спорове иначе проекта се е голяма греда както за нас така и за руснаците. Смисъла му е само политически.

19

Пешко

преди 10 години

E тва е - три часа преговори за проект с паневропейско значение - Орешарски, Стойнев и Милер са некви егати спецовете. Само да не ни излезе през носа тая работа - ясно, че работни места ще има за фирмите около БСП-ДПС плюс Местан за консултант на 3 бона заплата, после години наред нито стотинка наем, че тръбата минава през наша територия. Дано поне цената на газта е по-ниска, че иначе смисъл се не вижда

18

Анонимен

преди 10 години

До ССКакто трябва и да си много заблуден русофоб, за да смяташ, че това няма как да стане. И в момента получаваме благодарение на руснаците транзитни такси, които са за преноса към Гърция, Турция и Македония точно на руския газ.

17

Анонимен

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Хайде, сега няма нужда да се лъже! И аз съм доволен, че се подписа, но има неща, които са доста манипулативни от ваша страна:1. Газопроводите са подземни, следователно, няма кой да купува земя.2. Реално България ще вложи пари, без значение дали са руски или други, да, няма да са държавен кредит, но са кредити на държавна компания, които трябва да се връщат.3. Получаването на дивидент е условно и зависи от това, дали ще е на печалба проекта.

16

Анонимен

преди 10 години

и самооо, самоооооооо БСПпппппппппппппп

15

СС

преди 10 години

Въх, какви светли бъднини...без малко и да повярвам :) :)Трябва да си много заблуден русофил и тъпо парче, за да повярваш, че България ще спечели нещо от зависимостта си от Русия!Оставка!

14

газов експерт

преди 10 години

още малко и ще повярваме

13

Анонимен

преди 10 години

Загллавието е грешно, по-скоро България се предаде пред Газпром

12

Анонимен

преди 10 години

Hahahahahahaahahaхахахахахахахахахахахахахахахахахаахахахаха!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ай пак статия за балъци!

11

Анонимен

преди 10 години

защо тия тиквенизци не ревяха януари като им казаха че цената на тока от юли скача с 10%къде бяха - е не скочи даже и се запази и явна са недоволниако цената на газа не се качи трябва да сме доволнии вицовете дето ни ги пускат за по-евтиния газ от европа да си ги консумиратнали и украйна се изрепчи че ще взима по-евтино - ама се оказа че няма от къдеи германците щото не са толкова умни като нашите дрогирани пинчери дето лаят и си пуснаха втора тръба да се набутат по-хубаво

10

vesko02

преди 10 години

Ето доказателство чии заложник е българското правителство и кой го иска да е на власт.

9

tyo

преди 10 години

Както се казва - молодцы! Нали сте си братя, разбрахте се! След "теееежки" преговори! :)))))

8

festan

преди 10 години

САМО КАТО ПРОЧЕТЕШ ЗАГЛАВИЕТО НА СТАТИЯТА СЕ ВИЖДА ЦИНИЗМА И ПРОСТОТИЯТА НА ТОВА МАРИОНЕТНО ПРАВИТЕЛСТВО ,ТОЗИ ПРОЕКТ ЩЕ Е ВТОРОТО БЕЛЕНЕ

7

Анонимен

преди 10 години

След години ще излезе точно какво са подписали. Със сигурно това престъпно правителство е извършило престъпление срещу народа са и ще плащаме след време.