66

void

преди 10 години

Ама царе сме ние българите в това да търсим вината у другиго... Сякаш ББ се е качил на валяка да асфалтира. Проблемът се крие в закона за обществените поръчки. Едни "експерти" изготвят проект, наемайки други "експерти" да му направят оценка под натиск да струва малко. После кандидат изпълнителите се надпреварват за него и печели най-евтината оферта. След това изпълнителят се чуди как да икономисва за да спази офертата и да му остане нещо. Накрая всичките тези икономии се превръщат в дупки.

65

Не е Бойко

преди 10 години

Колкото и на червените *** да им се иска, Бойко не е подписвал договорите а Станишев през 2007-***. Всичко е уточнено в детайл още тогава.

64

Cleo

преди 10 години

Няа се пуашите, честния и репресиран от комунистите дисидент ББ пак ще резне лентичката, просто предишната лентичка е била надупчена като швейцарско сиренце ...

63

торбалан

преди 10 години

браво на всички работили по проекта с дупките ....добре ,че не са правили тунела под ламанша или тоя по д босфора ,че пътниците трябваше да са с акваланги и да не забравяме да честитим утре празника на ТИКВИТЕ ......!!! :)

62

Черен Петър

преди 10 години

Спете спокойно - моста нямало да падне. Само дето едни дупки от изядени милиони взеха, че лъснаха по асфалта.

61

Анонимен

преди 10 години

Той поне нещо построи.Какво построиха сегашните до момента?Едно голямо НИЩО

60

Анонимен

преди 10 години

Цялата работа на бате бойко беше такажа . Важното беше че режеше ленти за да видят че прави нещо. *** това беше той

59

val 789

преди 10 години

В чий джоб влязоха парите от икономиите на материали??? ДАНО икономии са правени само с пътната настилка,че след време да няма трагедия с удавени!! Както винаги БЪЛГАРСКАТА ПРОКУРАТУРА спи ли,спи,а не се самосезира и започне разследване.Отново и отново ще чакаме да се случи най-лошото и тогава ще започне едно прехвърляне на топка. В крайна сметка виновни няма да има,а данъкоплатецът ще плати обезщетенията на загиналите мирно и тихо!! Хубава работа,ама.........БЪЛГАРСКА!!!!

58

Анонимен

преди 10 години

Евтин комунистически пи ар.Мостът си е перфектен, еваа на Бойко, че го построи.Червените кхмери се пукат от яд и вече са почнали да плащат на чужденци да пишат глупости.

57

nafarfor

преди 10 години

И сега Боко ко става

56

дедо пич

преди 10 години

Аре сега и глезотии!Нали има все още мост и може да се мине за да си изнесем задниците в некое по добро място за живот?На Сирийските *** мост не им требе да се довлекат до БГ.

55

Анонимен

преди 10 години

Виж са бе, един мост не мож построи кат хората!

54

Анонимен

преди 10 години

Ангелино Меркел, що не вземеш хаБиБи да ти строй мостове в Райха и ни спасиш от тази напаст, все пак единия от дядовците му е бил фашизин!)))

53

Анонимен

преди 10 години

То оставаше и да падне...

52

123

преди 10 години

пътища не се правят по бойковият модел ще преземуват и ще видим още зулуми а и контрола е слаб

51

ЯДОСАН

преди 10 години

пИСНА МИ ОТ ТЕЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ САБУТАЖИ. тЕ СА И ДЪЖД ПУНАХА, СЛЕД МЕСЕЦ И СНЯГ ЩЕ ВЗЕМАТ ДА ПРЪСНАТ САМО И САМО ДА ДИСКРЕДИТИРАТ ВОЖДА. АААААААААААААХАХАХАХАХАХАХА

50

Реалист

преди 10 години

Простия пожарникар от Банкя излезе едно голямо лай*но!Само се биеше в гърдите и се радваше че строи магистрали.Така ще е докато гласувате за мутри,пожарникари и физкултурници.Нека ви

49

Моля??

преди 10 години

ъъъъъъъъъ....... това "нещо" не го ли откриха ТАЗИ година ?????????????????????

48

Анонимен

преди 10 години

Найстина ли смятате, че дъждовете са проблема? Тоя мост ще падне в съвсем скоро време, защото има злоупотреби при строежа...Гееерп!

47

ЯДОСАН

преди 10 години

БИБИ НЯМА ЛИ ПАК ДА СЛОЖИ СНИМКИ НА ДУНАВ МОСТ С РЕФЕРЕНЦИИ КЪМ САТИИТЕ ВЪВ ФЕЙСА.хАХАХАХАХАХАХАИМА ЛИ ПОНЕ ЕДИН ПРОЕКТ КОЙТО ДА НЕ Е УСРАЛ. НА ТРАКИЯ СЕ НАЛОЖИ ПРЕАСВАЛТИРАНЕ, ВСИЧКИ ПОМНИМ ПОЛОЖЕНИЯ АСВАЛТ НА ..... ТРАМВАЙНИТЕ ЛИНИИ, РАЗВЪЛНУВАНОТО ЦАРИГРАДСКО, СЕГА СЕ ОКАЗА ЧЕ И ЗАЛАТА В ПЛОВДИВ ТЕЧЕ.ХАХАХАХА А УНУЙ С ТАЛПИТЕ ПО 20 МЕТРА ПУХКАВОТО ЛИЛЯНЧЕ НЯМА ЛИ ДА СЕ ИЗКАЖЕ, ИЛИ ПРЕДШЕСТВАНИКА И ТУТЮЛИЕВ.ХАХАХАХАХАХАХА