136

Анонимен

преди 10 години

Браво! 2/3 от форумците не подкрепят "Укопираните студенти". И е съвсем нормално, защото това са наймързеливата част от тях, т.н. клозетаджий. Училинедоучили и хайде да мият клозетите на Запада. Станали студенти с 2.50 само за да не закрият някой ВУЗ. Истинските студенти не са в Бя, а в престижни университети по света. Бъдещето били, клише от 20 г. Бядещето на Бя са ***. Дошли от някъде си, защо не окупират нивата на дядо си. Кюраво и сакато вишист. За това после са безработни ***.

135

Анонимен

преди 10 години

А всъщност тези окупатори какво искат, че не съм в час

134

varg

преди 10 години

Гответе се за атака към терористите в университетите довечера.

133

varg

преди 10 години

До Jack SparrowАз предложих Пеевски.Други въпроси?

132

Бойко Борисов

преди 10 години

Есента дойде. Жълтите павета опустяха!ГЕРБ няма пари за протести! Заглъхнаха вувузели и тъпани, *** и барабани, няма ги клоуните и балерините, нито бляскавите пърформанси и хепънинги, жизнерадостните дефилета и променади, няма ги мама и татко с бебе и куче, даже белият роял го няма; никой не плажува пред Парламента (наплажуваха се лятос, наваканцуваха се). Изхарчиха летните герберски парички. Сега им трябва нещо топло за студените дни- бяло ,загрято в лъжица

131

Анонимен

преди 10 години

128,НАЙ-ОБИЧАМ ДА МИ КАЗВАТ КОЕ МИ Е ВАЖНО! НО ОЩЕ ПОВЕЧЕ ОБИЧАМ ТЕЗИ,КОИТО МИ ГО НАЛАГАТ! АКО САМО ББ-ТО ТИ Е ПРОБЛЕМЪТ,А НЕ БКП-ТО И ПАРТИЙНИТЕ ОТРОЧЕТА,ВКЛ. ГРОБ-АРИТЕ,*** В УНСС,КОДЕТО "УЧАТ" ТАКИВА КАТО ШИШАРКОВ - ТАМ ОКУПАЦИЯ НЯМА. ДА НЕ ЗАБРАВИШ ДА ЗА-ПИШЕШ ДиЛЯНЧа ПЕЙОВСКИ ПРИ РЕПРЕСИРАНИТЕ!ОТВРАТ И СМРАД ОТВСЯКЪДЕ!

130

Анонимен

преди 10 години

До СианаChervena babi4ka

129

Сиана

преди 10 години

Иво Прокопиев е организаторът на окупацията!Стремглаво се бори за власт!А студентите ,които са най-големите потребители на наркотици за какво се борят и какво искат?Не знаят кой е Ботев и Левски ,пълна неграмотност !

128

Анонимен

преди 10 години

Bravo studenti i nie vi podkrepqme ot Karjali

127

qdosan

преди 10 години

Браво момчета и момичета! Във Вас ни е надеждата да спасите държавата. Дръжте здраво, ние по-възрастните Ви подкрепяме.

126

Jack Sparrow

преди 10 години

Само да попитам платените драскачи на Олигарски тука:......Абе, все пак, кой предложи Пеевски? ;-)Браво на студентите!

125

Анонимният

преди 10 години

Есента дойде. Жълтите павета опустяха!Заглъхнаха вувузели и тъпани, *** и барабани, няма ги клоуните и балерините, нито бляскавите пърформанси и хепънинги, жизнерадостните дефилета и променади, няма ги мама и татко с бебе и куче, даже белият роял го няма; никой не плажува пред Парламента (наплажуваха се лятос, наваканцуваха се). Изхарчиха летните герберски парички. Сега им трябва нещо топло за студените дни..защо не Университет?

124

Ето ги и тях...

преди 10 години

Стига писахте червени мишки платени. Имате най-жалката работа, която знам. Вие сте най-безполезните *** на обществото, безгръбначни малки човеци. Винаги ще сте на опашката на хранителната верига във всяко отношение.

123

Kitodar

преди 10 години

До ВарнаБРАВО ВАРНА , ДОКАЗВАТЕ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ , ЧЕ СТЕ БУДНИ ГРАЖДАНИ . ТАКА ТРЯБВА , ЗА ДА ИМАМЕ КУРОРТИ И ДА СА НАШИ ЗЕМИТЕ НИ , А НЕ ДА СМЕ СИРОАФРИКАНИЯ - ПРОВИНЦИЯ В СЕВЕРНАТА ЧАСТ НА ТУРЦИЯ. ДАНО ПОВЕЧЕ БУДНИ ГРАЖДАНИ СЕ ОПЪЛЧАТ СРЕЩУ ТОВА АНТИ-БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО.

122

анонимен

преди 10 години

Решението е лесно,обявяване на Нулева година,и никакво внимание на тези 50 ***

121

подземен

преди 10 години

На ход е Тренчев....обща стачка и бой с камъни по червените ***.....До 20 дни Родината ще се освободи от комунистическо, фашистко и турско робство....

120

Анонимният

преди 10 години

Мечти и неистови напъни за властване, ядене на ядки, летене със самолет, рязане на лентички и безгрижен живот. Каква Конституция, какъв правилник, какви права - тогава, когато само тяхната демокрация е важна и само техните права са важни и значими. Дано финикийските знаци не определят значимостта на тяхната демокрация и на техните права.

119

Браво

преди 10 години

Ако можех щях да ги подкрепя, но завърших преди 2 години.

118

Анонимният

преди 10 години

Сега някой да ми припомни какъв е тоя Делян Пеевски и на кой мутроолигарх е настъпил интересите, та толкова пари се наляха да му правят реклама.По въпроса кой го е предложил вече е не е важно , но тези които имат интерес от това са Борисов и Цветанов.Те Гражданите за Евтино Разпродаване на България.Няма да говорим за бежанците, няма да говорим за зулумите на гербаджиите и техните мутрокалинки, няма да защитаваме българската земя от нашествениците.Ще ни плащат да се правим на тапи, докато и последната надежда да се оправим заспи.Какви са тия терористи, които оспорват правото на съди

117

обeктивен

преди 10 години

Въй, какви са хубави...и как умно гледат...!!!