4

Смешници

преди 10 години

Желаещи да се видят по телевизията или платени... ***. Като толкова много искате промяна към по-добро, да бяхте издигали лозунги и да окупирате зали ,че служител на СИК - Бойко Борисов е станал министър-председател, че има мораториум за земята- излагация на нацията, че партиите получават субсидии и грабят народа с тях....

3

нормален

преди 10 години

Какво общо има учебното заведение с искането на оставка на правителството? Разбирам, ако т.н. студенти са против нещо нередно, случващо се в университета - да, но да набъркваш политиката там е непростимо!

2

rumen221

преди 10 години

Студенти,Защо не искате,Да спре гетоцида над нацията ни Ран-Ът, чрез:1. Обявяване Криза и шокова Либерализация в енергетиката2. Замяна Данък лихва с Данък банкови транзакции3. 20% Корп. данък4. Махане "тавана" на Осигуровките, изваждане Пенсиите от КСО, а инвалидните да се плащат от Здравните осигуровки5. Качване на чистата МРЗ на соц. мин. 566лв. (на 3 мес. с по 20лв)6. Връщане на ДДС за лечение, лекарства и храна7. Родителите на децата - без ДОД и спиране на платената Педофилия, чрез "майчински" само за пълнолетни!.

1

demosten2

преди 10 години

Е сега Партията ще им провали завършването. Отделно, че във ФМИ си е трудно това.