8

румен221

преди 10 години

В Унгария...1. Земята може да се притежава само от унгарски физически лица2. Европейци могат да я наемат и обработват, но... САМО С ЛИЧЕН ТРУД3. Европейци могат по изключение да притежават земя, НО:- Да имат ПОСТОЯНЕН АДРЕС В УНГАРИЯ- Да я обработват С ЛИЧЕН ТРУД...!!!И накрая:- Всяка точка от всеки договор може да се предоговаря- Всяка точка може да се обяви за явно неизгодна (ако е наистина такава, а дори и да не е била, може да стане) и да се отмени едностранно- С Е.С. СМЕ ПОДПИСАЛИ ДОГОВОР, А НЕ ЗАВЕЩАНИЕ!!!

7

-10

преди 10 години

ЕС с помощта на политическия ни елит първо ни доведе до просия, а сега за жълти стотинки иска да изкупи земята ни-----За жълти стотинки се изкупува в момента земята от така наречените български "олигарси". Но както е казано, всеки народ си заслужава управлението!

6

Да,да ама не

преди 10 години

ВИЕ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ ЩЕ ПРАВИТЕ ТОВА, КОЕТО НАРОДА, КОНКРЕТИЗИРАМ -БЪКГАРСКИЯ НАРОД, ТОЗИ, КОЙТО ВИ ПЛАЩА И ТЪРПИ ПРЕДОСТАТЪЧНО, ВИ НАРЕДИ! ПРОДАДОХТЕ И УМЪРТВИХТЕ ЦЯЛАТА ИНДУСТРИЯ И ЕНЕРГЕТИКА ДО КОКАЛ, НЕ ВИ ЛИ СТИГА ***?

5

MiB

преди 10 години

Достатъчно е чужденеца да си направи фирмичка и през нея може да си прави каквото си поиска... така че все тая... Важното е народа да е под напрежение непрекъснато за да си замаскират задкулисните игри и кражби... това е стратегията на това нелегитимно правителство.

4

-10

преди 10 години

Последиците са, че ще си запазим земята -----Ти колко земя имаш? Какво правиш за тази земя? На колко хора създаваш работни места като я имаш тази земя?

3

Анонимен

преди 10 години

поредното парламентарно театро , и преди и сега чужденци са си купували имоти и земя , факт

2

MiB

преди 10 години

Вгнин е национален предател, толкова много думи и нищо не разбрах...

1

-10

преди 10 години

*** подметки - през оная работа ми е какво щяло да става в ес утре пък и вдругиден - като не им харесва България спокойно можем да напуснем възродената римска империя както е направила Гренландия - един национален референдум за напускане и чао антихристки съюз - какво ще направят - ще ни бомбардират ли??? ------Няма да я бомбардират - тя си беше бомбандирана след 45 години управление на хора с твоя мозъчен потенциал! Просто ще те оставят да умреш от глад!