29

gerbkalinka

преди 10 години

Оставете правителството да работи, платени ***!!! Милиони похарчиха заради вас; крадени милиони ви плащат от ГРОБ!!!! Вие съсипвате държавата!!! Не ви е срам, Българи да се наричате!!! Орешарски не се поддавай на ***!!! Работи спокойно да разобличиш престъпниците от ГРОБ и да ги съсипеш истинската България е твърдо зад теб!!!

28

gerbkalinka

преди 10 години

Нещастни престъпници са ГРОБ какво очаквахте, че 2 мандата ли ще управлявате? То не може след толкова крадене и престъпления да ви остави народа.... ама вие нагли не признавате резултатие. Половин милион загубеняци гласуваха за вас, още половин милион *** купихте това ли е мнозинство? България ясно показа, че не ви желае!!! Престанете с протестите и оставете правителството спокойно да работи за стабилизиране на държавата докарана до фалит от ГЕРПе*ерите!!!

27

gerbkalinka

преди 10 години

Нагли *** получават заплати, плащани от хората а не стъпват в парламента!!! Вместо това пак с пари от държавата, плащат на *** и наркомани да крякат и нарушават реда на милиони работещи софиянци!!! Няма да успеете гадове едно нещо ви чака и то е съд и затвор за престъпленията и кражбите които направихте за 4г. Г-н Орешарски, изобличавайте и наказвайте тези престъпници България е зад вас!!!

26

gerbkalinka

преди 10 години

Колко долно е да си платен *** на престъпна клика!!! То народа ви се смее, а вие като мишките и Марко Поло - ходите му по свирката, буквално!!! Какво ще правите, като се озове зад решетките Борисов, а? България подкрепя Орешарски!!!

25

gerbkalinka

преди 10 години

Не стига, че са платени с крадени пари от Борисов, но и допълнителни разходи за нормалните, работещи хора създават тези *** с тези блокирания на движението!!! Не ви ли е срам? И имате наглостта да се наричате Българи *** жалки!!!

24

gerbkalinka

преди 10 години

Платени по*логи ГЕРПе*ерски - засрамете се!!! Ощетявате бедната държава, за интересите на един долен, престъпник, докарал ни до това положение!!! Съд и затвор за Борисов и *** му!!! България е твърдо за правителството!!!

23

gerbkalinka

преди 10 години

Тези протести са доказателство, че Господ не съществува, иначе досега чума да ви е тръшнала, *** платени!!! Но въпреки това, пак няма да успеете, защото България е силна и мнозинството подкрепя Орешарски!!!

22

gerbkalinka

преди 10 години

И какво 120 дена крякате по София, каква е файдата? Работодателите ви от ГРОБ, като си свиркаха по морето преди месец, нищо не правехте, нали? Разберете, че България е твърдо зад правителството и вие сте обречени!!!

21

gerbkalinka

преди 10 години

Жалки подметки сте вие. За шепа стотинки и бира и наркотици от ГРОБ, съсипвате стотици хиляди софиянци, които работят и се опитват да живеят нормално! Ако има справедливост, да ви изсъхнат ръцете дано!!! Заслужавате да гниете, като престъпниците, които ви плащат!!!

20

gerbkalinka

преди 10 години

Вие сте национални предатели и трябва да бъдете арестувани, платени подметки!!! За съжаление премиерът е твърде разумен и ерудиран, за да падне до вашето ниво, но скоро на мнозинството от България ще ни писне и ще видите тогава!!! А вие, г-н Орешарски, продължете да преследвате престъпниците от ГРОБ!!!

19

gerbkalinka

преди 10 години

Нищожно, платено малцинство, докарано с автобуси от дълбоката провинция се опитва да провокира законно, избраното правителство вече 110-ина дена, но без успех. Защо ли е така? Ами, защото България стой твърдо зад Орешарски и иска да види *** от ГРОБ в затвора!!!

18

gerbkalinka

преди 10 години

*** платени и жалки сте!!! Освен парите от ГРОБ, друго не виждате, но Господ ще ви накаже, *** долни! България подкрепя Орешарски и той ще успее да вкара господарите ви в затвора!!!!

17

gerbkalinka

преди 10 години

Продължавайте напред с работата си, г-н Премиер!!!! Не се поддавайте на малцинството, платено от ГРОБ с крадени пари!!! България е зад вас, министри, разобличете престъпниците крали от държавата през последните 4 години!

16

gerbkalinka

преди 10 години

От алчност сте слепи нищо не постигате. България е зад правителството, а вие продължавате да виете, като животни, под командите на ГРОБ!!!! Нещастни *** измитайте се от България!!!

15

gerbkalinka

преди 10 години

И каква е равносметката след 120 дена протести: правителството работи; София ви мрази; България ви мрази... жалки сте, платени сте, малко сте, не сте мнозинство!!!!

14

gerbkalinka

преди 10 години

Платени подметки ГЕРПе.ерски, жалки сте!!! Нищо не постигате, защото България е твърдо за правителството!!! Вие имате *** Сугарев а с нас е Мишо Шамара!!!!

13

gerbkalinka

преди 10 години

ГРОБари долни, платени!!! Разотивайте се, само пречите на нормалните, работещи хора да се прибират. За разлика от вас мнозинството работи а не паразитува, затова няма да успеете!!! Платени *** България ви мрази!!!

12

gerbkalinka

преди 10 години

Гадове нещастни малко сте, платени сте, нищо няма да постигнете!!! България е зад Орешарски и ще изобличи престъпната пасмина наречена ГРОБ!!!

11

gerbkalinka

преди 10 години

Гамени и ***, как може да имате наглостта да се наричате българи? Взимате пари от престъпници, за да протестирате. Няма да го бъде вашето България подкрепя правителството!!!

10

gerbkalinka

преди 10 години

Цветанов аут!!! Фидосова аут!!! Зевзека Плевневлиев мълчи и се крие!!! Борисов пази се от Йосич и народното възмездие с цената на над 50000 лева охрана!!! Все още тези изверги плащат на шепа *** и наркомани да забавят неотложното, но то ще се случи ГРОБарите на съд и зад решетки!!! Изобличете ги г-н Орешарски!!! Размажете ги България е зад вас!!!