3

mama

преди 10 години

комунистите ни връщат с 20 години назад за да ни държат в робство .Техните деца са в европа а нашите вълци ги яли. Да стават еничари. Това ни доведоха ДПС и БСП . Нека сега турците изкупят земите ни на безценица. Според промените всеки областен управител сам ще може да разрешава продажба на общинско имущество и земя оценено до 500000 лв. Затова бившата министерка и заради много такива промени се бори Лиляна но днес никой не го каза . За сто дни те смениха ЗУТ, Закон за енергетиката и мн други

2

не син

преди 10 години

Гнусният Станишев раздава пари и привилегии за да си купи подкрепа ! Военните не заслужават привилегии ! Напускали !! Ами да работят нещо полезно ! От кого ни "пазят"?! Каква тогава ни е ползата от членството в НАТО ?!

1

отвратен

преди 10 години

Абе, Найденов, то добре, че си защитаваш хората, но..... Има едно голямо но - ето това с пенсионирането е вече голям проблем и си е чиста дискриминация спрямо най-масовата категория работещи в тази държава - категория. Не стига, че ще работим с по 15 години повече от намазаните групи, но и задължително и възраст ни изискват! Не стига, че ние за разлика от тях двойно и тройно си отработваме пенсиите, но не ни дават да си ги получим, ако нямаме възраст, въпреки 40-годишния си стаж! Ето това е!