80

1

преди 10 години

Знаете ли КОЛКО лв струва един такъв фургон??? От 7/седем/ ХИЛЯДИ лв нагоре!!!ЧЕСТИТО!!!

79

~I~

преди 10 години

Какъв точно го дърви въпросителният знак в края на изречението "Вижте фургоните им?" ?

78

Ехоо

преди 10 години

Къде са интелигентните и красиви софиянци,сега?Танцувайте с приятелите си от Овча купел иоколо Халите....Не ви стиска?А,разбрах,не са Ви плащали за този танц...

77

Ok!

преди 10 години

Имам един въпрос. Какво правят нашите европарламентаристи по всички радиа и ТВ? Не им ли е мястото в Брюксел и да шокат главите в европарламента за бежанския проблем в БГ? Ама защо да се морят. Дали са там или тук, заплата от 17К в евра си получават. Тези търтеи само цоцат. Едно нещо не са направили за държавата. Карат се там помежду си като на селска седянка. Баси държавата имаме и баси управниците. Ама ние сме си виновни.

76

До 92 софиянец

преди 10 години

А изнасилванията на студентки от какво се поражда? Не е от бедност, щото на булеварда предлагат секс услуги на доста ниски цени.

75

Анонимен

преди 10 години

Гледах кадри от едно общежитие за бежанци. Мебелите струпани на купчина заедно с всевъзможни ***. Да не са им наврени и двете ръце в г***? Да се хванат да изчистят и подредят.Тия са по-мързеливи и от нашите ***. Нашите още щом съмне и тръгват да берат джилязо или да търсят празни бутилки, кашони и др.

74

СТОЛИЧАН СОФИЯНСКИ

преди 10 години

"КОЛЕГИ"ТРАКИЙЦИ,ДА ВИ Е "ЧЕСТИТО"НОВОТО МАЛЦИНСТВО,СЕГА ЗА ВАШЕ ГОЛЯМО СЪЖАЛЕНИЕ.ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ КАК СЕ ЧУВСТВАТ,ДЕНЕМ И НОЩЕМ В"ОВЧА КУПЕЛ"...!

73

optimist

преди 10 години

Че те като гледам живеят по-добре от някои българи.. Ей тва е, бежанец да си у нас!

72

ТОЙ

преди 10 години

И до като Българското правителство и онази хайка завоеватели искат да има военна намеса и подкрепят клането от страна на така наречените "бунтовници" - ще има бежанци!И те ли са виновни , че търсят по-добър живот, че бягат от клането?!

71

A4o

преди 10 години

Страх ви е , че ще ви докарат престъпност?От какво се поражда престъпността? - От немотия, от липса на прехрана и водене на нормален живот, малцина са тези , дето извършват престъпления просто ей така! Сирийците ли са ни виновни за това? - Не мисля!Истинския проблем ни е там в народното събрание или по скоро в главите ни!

70

Валентин

преди 10 години

Срам и позор. Ще си отглеждаме джихадисти родно производство, за да ни кормят по-лесно. Марш към Азия!

69

Sasho

преди 10 години

В момента живея в общежития.Като задочен студент плащам по 10 лв на ден, за стая която е много по-зле от тези които се показват на снимките. Въпроса е ЗАЩО?!

68

Анонимен

преди 10 години

До ПредовПо вяра не са еднакви, *** са християни , а ония мюсюлмани , а ти гледам и още бая *** дето си им събрал зелените палци май сте чалгари- ***

67

Анонимен

преди 10 години

БЕЖАНЦИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ НАСТАНЯВАНИ В ЛАГЕРИ В СЪСЕДНИ СТРАНИ ЗА ДА МОГАТ ДА СЕ ВЪРНАТ ВЕДНАГА СЛЕД СПИРАНЕ НА ВОЙНАТА;ИМАТ ЕДНАКЪВ МАНТАЛИТЕТ И НАЧИН НА ЖИВОТ;НЕ РАЗНАСЯТ ВИРУСИ И БАКТЕРИИ ИЗ ДАЛЕЧНИ СТРАНИ.ТОГАВА ЗАЩО БЪЛГАРИЯ? АМИ ЗАЩОТО СА ЗЛАТНА МИНА ЗА УПРАВЛЯВАЩИТЕ,ЩЕ ВЗИМАТ ПОМОЩИ ОТ ЕВРОПА,ЩЕ ГИ ОТКРАДНАТ,А НИЕ ЩЕ ИМАМЕ *** ОТ СИРИЙСКИ ПРОИЗХОД.

66

РЕАЛИСТ

преди 10 години

Въпреки че българите претендират, че разбират от политика и футбол, на практика нищо НЕ разбират!!! Какъв мъдър ход на сегашните управляващи да отвлекат вниманието от съществените проблеми , като пуснат 5000 хиляди бежанци.... Пробваха с тютюнопушенето и до някъде им се получи......Не са това проблемите ни, българчета драскащи коментарчета! Нито бежанците, нито *** са ни виновни , че сме на това положение!

65

До Червенковски

преди 10 години

Лицемерно никой не слага пръст в раната и не сочи най-важната причина за нещастията на Земята безконтролната, животинска раждаемост в най-бедните и тъмни части на планетата. Нормално ли е да правиш по 15-20 деца, а после по-богатите държави са длъжни да помагат?! И понеже те помагат и с храна и с лекарства - природните регулагори блокират и малокултурното население безумно расте и залива всичко. А скопеното, бюрократично, консумативно ООН бездейства за масова сексуално ограмотяване, за религиозно цивилизоване, и... процесите излизат извън контрол

64

Анонимен

преди 10 години

За тези 24 години българите станахме големи ***! Кой да повярва, че от солидарния български народ с голямата балканска дружелюбност ще останат само егоисти по западен образец, които целят единствено да трупат богатства без да ги интересуват други хора...тръгнали сме смело по стъпките на това, от което Алеко Константинов се възмущаваше в "До Чикаго и назад"

63

Предов

преди 10 години

До сега хората се оплакваха предимно от *** набези а скоро ще започнат и от сирийските защото между едните и другите разлика няма,те и по вяра и по манталитет са абсолютно еднакви.Ако в България стане военно положение или гражданска война,първите които ще я напуснат и ще се представят някъде за бежанци ще бъдат именно ***-така,че тези имигранти от Сирия са техните си *** и плъзнаха да паразитират пак на чужд гръб разчитайки именно на състрадателните европейци-ще берем дертове...

62

X

преди 10 години

Вън талибаните от България! За това трябва да протестира!

61

Николай

преди 10 години

Екстра са си какво им е, ако не им изнася - Сирия знаят къде е . Ама ние, най-бедната държава ама бежанци ще посрещаме :)