36

тя

преди 10 години

Срам за България беше премиерството на С.Сакскобурготски и Б. Борисов.Направиха много злини за народа.

35

Анонимен

преди 10 години

До Petkо78моля.... къде са тия технократи че не виждаме...това правителство е толкова нескопосано и съставено само от следствени и недоосъдени мекерета,съставено е от хора подвластни на мафията ! Само ЗАВИСИМИ хора са в това правителство-такава невзрачност......

34

Мишо Шамара

преди 10 години

Платените червени драскачи отново са в атака! Вероятно са получили поредните си хонорари за добре свършена работа! Да не прекаляват само с руската водка, която им раздават като бонус!

33

Анонимен

преди 10 години

До Petkо78е така де ББ и ЦЦ виновни ами в тефтерчето има и инициалите ЛМ и АД и други инициали ама нали всички комунистически манипулатори за това и мълчат...говорят само това което им изнася. И вие сте *** и дори по-големи ,защото не сте излизали от властта.

32

Диагностик

преди 10 години

Актуализирана справка (преди 1 минута) Пациентът Бойко Борисов страда от остра форма на патологично тщеславие. При физическото и духовното му обкръжение симптомите на болестта са най-често простащина, тарикатщина, примитивност, уродливост, умствена недостатъчност, вулгарност, кукуригане, кудкудякане, ***, грухтене. Освидетелстваните с последните четири симптоми да се пренасочат към специалисти по ветеринарни болести.

31

кирчо

преди 10 години

Борисов не може ли да разбере ,че това с тефтерчето е постановка на Емо Фаса и компания.Цветанов има информация за действията на етрополския бандит и за това го атакуват.

30

хора на Секуритате

преди 10 години

Румъния почва да съди хора на Секуритате преди 1989 , това означава че всички при Тодор Живковото управление на съд включително и охраната на Тодор Живков Бойко Борисов

29

до 19 strax - вуйчо

преди 10 години

Още много ще ни търпите пиленце още през 89 мислехте че сте свършили с ( бкп) но ние бсп-то сме си пак тука а я преброй колко партии погребахме и вас герб ще загробим то вече гроба ви го изкопахме.

28

не забравил

преди 10 години

Не каза нищо за 500000 лв откраднати чрез Моника,

27

Анонимен

преди 10 години

Боко свикна да му се разминава затвора, колко разкрития се направиха за него той е на свобода още и сега ще му се размине, а *** дето го подкрепят пак ще му верват.

26

eyeless

преди 10 години

Хаха те инициалите са били сигурно подредени по тегло :)

25

ss-waffen

преди 10 години

Народа беше дал на ББ прекрасна възможност да ги разбие всички управляващи до 2009 г. Той реши да прави други ходове добре известни вече. Това обаче не се прощава от сегашните политици и ще му струва никога повече да не е управляващ. Птичето отлетя.

24

Анонимен

преди 10 години

До драгоСтрах го е не заради Централния, а заради Орландовци, заради гости от Сърбия.

23

вуйчо

преди 10 години

Матряла на герб (депутатите) в тоя и предния парламент са меко казано деградирали субекти изгонени от други партии бкп сдс ндсв и други - нереализирали се *** *** или стари *** в нов бардак. *** М

22

дари

преди 10 години

Когато взимаше на хората бизнеса му беше добре сега изтерясва затова трябва да му скъсат *** от еб....е.

21

драго

преди 10 години

Ще изпада тепърва в изтерии то е ясно ,но не трябва да му се обръща внимание страх го е да не смени Банкя с централниа.

20

Анонимен

преди 10 години

Янков и другите нагли червеногъзи, смятат собствения си народ за много ***. Размахват разни тефтерчета,а взели 1 000 000 000 лева заем, с мисълта някой друг да ги плаща, и с идеята да ги раздадат на себе си. Нямат никаква програма за интензификация и оптимизация на икономиката. За тях тези пари са като някакъв подарък , нещо като водно огледало - все някой някога трябва да плаща.

19

gg

преди 10 години

vsi4ki sa za zatvora ako ne nqkoi da se zaeme s taq zada4a po dr na4in

18

Strax

преди 10 години

До вуйчоZimata ide UICHE shte terpim krastavi Komuneta

17

festan

преди 10 години

КАЖЕТЕ В ТОВА ТЕФТЕРЧЕ КАКВО ОЗНАЧАВАТ ИНИЦИАЛИТЕ НАПИСАНИ С ЧЕРВЕНО С.С. и Л,М. И ЗАЩО ВСИЧКИ РЕШЕНИЯ НА ТАЯ КОМИСИЯ СА ВЗЕМАНИ С МНОЗИНСТВО СЛЕД КАТО ПОВЕЧЕТО И ЧЛЕНОВЕ СА БСП и ДПС