48

Въпросче

преди 10 години

"Бихме ли затворили границата, ако от другата страна умира дете", задава риторичен въпрос в своето интервю за "Капитал" европейският комисар по хуманитарните въпроси Кристалина Георгиева. "Ние живеем в свят, в който нямаме гаранция, че някой ден и нашите деца няма да имат нужда от помощ. Взаимопомощта е двупосочна улица", обобщава г-жа Георгиева.Сталинке колко умиращи деца ти прие лично в твоето семайство?

47

Анонимен

преди 10 години

Мюсюлмани и *** това са животни мислещи само за разплод

46

Debora1

преди 10 години

Не си вкарвайте таралеж в гащите! Сирийците няма да донесат нищо добро за страната. После ще воювате за да ги изгоните

45

Анонимен

преди 10 години

То не е ли това целта? Като сме корави и с 300 лева на месец все пак някак си преживяваме, значи нас само някой грип ще ни оправи - да се натръшкаме болни. Тогава БСП ще смени религията и езикът и президент ще дойде Доган. А Турция - в ЕС! Ура.................................................................................................................................................................................................................................................................

44

Одисей 1

преди 10 години

Четете господа четете , майката му е в четенето , не е нещо ново случващото се в момента , новото е единствено ,че са мюсулмани , през годините много мюсулмани са се заселвали в БГ , бягайки от нещо , не е имало обаче такъв наплив изведнъж.

43

Одисей 1

преди 10 години

След края на гражданската война през 1946-1949 г. от Гърция бягат много комунисти и хора с леви убеждения. Комунистическите партии от държавите в Източна Европа си ги "разпределят" и у нас са настанени около 25 000 души.

42

Одисей 1

преди 10 години

След като са разбити в Русия, около 120 000 белогвардейци идват в България 20 000 са униформени, около 100 000 - цивилни граждани. Тук военните се организират в казарми и се държат нагло. През март 1923 г. казармите им са обкръжени и белогвардейците са разоръжени. По-голямата част от тях напускат България и се заселват в страни от Западна Европа и САЩ.

41

Одисей 1

преди 10 години

През 1922 г. с нареждане на правителството на цар Борис сеотварят българските граници за приютяване на бежанците тогава у нас прииждат около 25000 души АРМЕНЦИ .

40

споко

преди 10 години

съзрях нова пазарна ниша... отварям цех за производство на арабски ***

39

makedonski

преди 10 години

Ех, да имаше някаъв начин този грип да натръшка онези избрали комунисти и турци да ни управляват...

38

Одисей 1

преди 10 години

Изпускате непрекънато основния проблем . А той е , ЧЕ В РУСИЯ ИМА ДЕМОГРАФСКА КРИЗА , Путин го призна , само че тази криза касае хрстияните , тя не касае мюсулманите в Русия които са над 10% от населението и , да не говорим , че и Китай им тропа на вратата на Изток , така че за Русия Близкоизточните конфлкти са пренос на нестабилност в Европа пълнейки я с бежанци ,а и повече ДОЛАРИ отцената на ПЕТРОЛА .

37

****

преди 10 години

Да се затвори незабавно границата! Контрол на граниата означава недопускане на НАРИШИТЕЛИ а не тяхното ''преимане". В момента никоя друга държава не ги приема освен ние. Световните организации казват че ние сме "най-некадърни" и че принас може - Позор за всички така наречени управници! Гърците вече са се окопали и не допускат никои - защо ли?!!! Армията трябва незабавно да бъде разположена по границата и сприра вески нарушител, като незабавно го екстрадира.

36

Одисей 1

преди 10 години

А арменците , а белогвардейците руснаци те какви са , а гърците комунисти , те какви са , единствено можеш да кажеш , че са християни , тоест какво , ще се делим на християни и не християни , извинявай но това е деление от Средновековието , друг въпрос е че и на мен не ми харесва в центъра на София да се дупят на площада в петък.

35

Бълагрин

преди 10 години

Границата да се затвори незабавно! Как тези "бежанци стигат до нашата граница, някои питали ги въобще - да не би да минават 1500 км пеша без никои да го забележи?Защо турците не оказват контрол от тяхна страна ???/Как така не забелязват потоците от НЕЛЕГАЛНИЕ ЕМИГРАНТИ ПРЕМИНАВАЩИ НЕЗАКОННО ДЪРЖАВНА ГРАНИЦА? Това е престъпление!!! Защо освен сирийците преминават всякакви други елементи без никои да ги спре? Защо не ги връшаме директно в държавата от която влизат - африкаците не са сириици !!!

34

Мими

преди 10 години

Кой помпа изкуствено рейтингите на Кристалина Георгиева??? Аз не познавам човек, който да каже добра дума за нея! Хората са я намразили за безочието и лицемерието й!

33

Поради що?

преди 10 години

Давайте все така, ще сме добри, хуманни, търпеливи, ще се съгласим да боледуваме от непознати болести, нашите деца ще са без лекарства и належащо лечение, пенсионерите- със средства колкото за един хляб и мляко на ден, НО ще изпълняваме всички нареждания на ЕС, ще служим за бариера пред нежелани елементи, отгоре на всичко ще търпим упреци за всичко, ще ни унижават по света като нация. Ние, българите, които имаме държава от 681 година, а може би и преди това!

32

Анонимен

преди 10 години

Стига раздухвахте тази истерия срещу бежанците с подобни статии.

31

Хахахахахахахах

преди 10 години

Смешното е че сирийците са по-умни и работливи от повечето българи. Българинът е злобно, импотентно създание което мрази всички различни и така се мисли за най-великото нещо на света. Аз викам да дойдат още сирийци! Много по-добре с тях, отколкото с тая байганьовска *** закърмена на чалга и псувни.

30

Одисей 1

преди 10 години

36 че те кога са живял с повече , баба ми почина 1969 с 60 лв пенсия , дядо ми 1981 с 80 лв пенсия , другата ми баба 1992 и дядо ми 1994 пак в същия порадък , знаеш ли колко са 60 лв , ДВАДЕСЕТ ДОЛАРА ЗА ОНЕЗИ ВРЕМЕ . Това кога са били пари , питам . Ако не вярваш отиди в НОИ , там на стената има закачени Брутните работни заплати които се взимат за основа за изчиляване на пенсии 1978 - БРЗ за НРБ 135.00 лв, сега са 650 лв.

29

Мими

преди 10 години

Изключително съм я намразила тая Кристалина Георгиева!!! Това е най-бездушния, подъл и лицемерен европейски чиновник! Проследете изказванията и дейностите й и ще стигнете само до мъгляви обяснения, защо не може да се помага на нашата държава! ГОСПОЖО ГЕОРГИЕВА, ИЗВЪНРЕДНА СИТУАЦИЯ Е, ЧЕ В 21 ВЕК ПЕНСИОНЕРИ ЖИВЕЯТ СЪС 70 ЕВРО НА МЕСЕЦ!!! Само че винаги удобно се правите на ощипана госпожица ! Нищо не направихте за България и няма да направите!