16

докога

преди 10 години

Умираме като кучета, недостойно и от немърливост. Смешна помощ и телефон 112 са за бесилото. Докога ще търпим...?

15

ГЗ

преди 10 години

До АнонименПчелата е била агент на Асад!

14

Ханко Брат

преди 10 години

"30 минути след нелепия инцидент шофьорът ЗАГИНАЛ."Да живее грамотността и журнализЪма покрай нея!

13

Анонимен

преди 10 години

Като се има предвид, че гаражите на "Бърза" помощ са на няколко преки от там, дори 20 мин е много време!.....Те все идват уж на време и все закъсняват!!!!!

12

Анонимен

преди 10 години

даааа продължават да ни избиват систематично ... един Българин по малко остават 6 милиона и малко ... на негово място 3-*** руснаци ,3 сирийци и малко *** за цвят и така още 20 години и мечтата на комунистите е изпълнена ....България само за тях и руските им другари ....

11

Анонимен

преди 10 години

Ако човек знае, че е алергичен към нещо то той винаги трябва да бъде потготвен. Пакет алергозан и ампула адреналин. Все пак е в града. Да беше изтичал до най-близката аптека. Ако са пристигнали наистина до 20-тата минута то е имало шанс да го спасят. Белодробния оток не е толкова голям, че да не могат за 10-ина минути да го овладеят. Наистина без лекарства се умира за около 30 минути.

10

Аз

преди 10 години

Колеги, клиент ... толкова ли никой не е могъл да го закара до болница - 24-та и 7-*** са наблизо, не е било посред нощ?!?

9

алергична

преди 10 години

Жалко за човека...толкова ли не е имало кой да се огледа за аптека там. Има хапчета / не е алергозан- слаб е / които ако схруска и пие вода блокират алергията и нямало е да се задуши + една ампула адреналин на капки под езика и е щял да дочака Бавната помощ / Бързата помощ / Всеки алергичен към пчели, оси и т.н трябва винаги да има хапчетата в себе си както се носи личната карта - задължително !!!!

8

Анонимен

преди 10 години

Близките да заведат дело срещу спешната помощ. Жалкото е, че това няма да върне човека, както й, че ако спечелят държавата ще им плати с нашите пари, без ние да имаме вина. Омагьосан кръг. Изходът е един - терминал 1 и 2.

7

...

преди 10 години

Демокрация...

6

Докога

преди 10 години

Докага ще има разминаване между времето на свидетелите и директора???? Да не би Спешна понощ да работи по друго време, различно от ползваното от всичко нас - астрономическо?!?!? И Бог да прости горкия човек:(

5

bau

преди 10 години

На тея пък как един път не им бяха верни часовниците ! ?

4

Анонимен

преди 10 години

Няма да бъдете така лековерни. Днес лъжат, от пчела не се умира! :-)

3

оф

преди 10 години

ужас..е докога така ? вдигнете заплатите в спешна помощ поне , чеда има желаещи лекари да работят там , че като чета 18 екипа с толкова линейки за два милионен град си е направо трагедия! последните дни само със бежанците се занимавате...ние къде да избягаме от вас ?!?

2

макето

преди 10 години

ора требе да се изследвате дали сте алергични към пчели оси стършели и тем подобни гадинки ако е имал един алергозан друга щела да е работата

1

Анонимен

преди 10 години

все пак в момента лекари и здравни ресурси са насочени да се грижат за сирийските и други нелегални имигранти, а българи - ще чакат и умират.