18

Анонимен

преди 10 години

Всички *** типове ще се изредят да пишат, как им се е увеличила сметката.

17

benevolent

преди 10 години

имплантите са свърани с нервите на човека и по този начин мозъкът се научава да интерпретира сигнал, които в БГ се предава по мрежата на Телеком Австрия. Целта е да се контролира политиката и финансовата ситема, банките. Зад всичко стои ЕК и ЕЦБ където повечето са с импланти. Наричат го подобряване на човешките възможности. Ето доклад на ЕП *link* в който се казва, че ще изнудват политици. Прикриват се зад Сорос, който ги учи в ЦЕУ на картели, кризи и манипулации и праща в БНБ, ЕК, ЕБВР, ЕЦБ

16

Мошениците от

преди 10 години

ЕРП-та как успяхте да вдигнете сметките след като "уж" от 1-ви август има намаление? Трябва да си супер нагъл и сега, предварително да подготвяш абонатите за надписани сметки за м.октомври. Току що получих септемврийската сметка, която е с 10 лв. по-висока от тази преди увеличението. Целият номер е в тия измислени такси за достъп. То не са високо, ниско и незнам си какви достъпи. ***!!! Тука е зарито кучето. Престъпната държава къде си? Хей партийците, осрахте всичко. Няма никакво намаление

15

Анонимен

преди 10 години

Aко имa някaквa честност и реципрочност в тaзи държaвa токa и петролните продукти трябвa дa сa поне 100% по- ниски от сегaшните. Товa е единственaтa вярнa логикa, тъй кaто доходите нa бългaринa сa поне 300% по- мaлки от средноевропейските. Тия пaртийци от БСП ни имaт зa бaлaмурняци, зaщо те не зaпочнaт дa живеят с пенсиятa нa бaбa ми, която 30 г. е рaботилa във вaкумнa фaбрикa зa зеленчукови консерви? Кво е пивече сергея от нея, и дa ми се лендзи по телевизиите колко е велик политик. НAГЛОСТ!

14

Анонимен

преди 10 години

Естествено, че ако се отопляваш, сметката ще бъде по-висока. Само *** може да очаква да се отоплява без пари.

13

GramadareV

преди 10 години

Е ОК. до този момент, не е включван никакъв отоплителен уред. Това означавали че въпреки това, ще ме рекитират 150 лв за ток ? ... А ако недай си Боже включа нещо, сигурно сметката отива към 250-300лв? Язък за лаптопите и енерго спестяващите крушки на OSRAM, който са вложени пари. Влагаш не влагаш пари за енергийна ефективност сметка минимум 150лв! Да вметна не позлвам бойлер, а топлофикация.

12

Анонимен

преди 10 години

Чез игрaят по свиркaтa нa влaст имaщите в стрaнaтa, сергей по- добре дa не зaбрaвя зaщо си отиде Борисов! Стигa обирджийство с този ток, вече и крушките ги пускaме сaмо по прaзници. Бaси токa злaтен ни излизa, кaкто и горивaтa кaто цяло!!!

11

Анонимен

преди 10 години

Тежко му на правителството,да се готви за война,този път прошка няма да има.

10

бай иван

преди 10 години

то търпението е до някаде,че стачките по времето на герб точно за високите цени на тока бяха тръгнали,и кво правим???Имаше и самозапалили се в безисхпдицата от високи сметки,ваща *** Монополска да ....а

9

Сатурн Ебикочев

преди 10 години

Значи нещо не сте разбрали докрай. Сметките ще са по- високи защото беше по- студено, а НЕ защото сте израсходвали повече ток. Един вид, когато е студено тока е по-скъп.

8

Анонимен

преди 10 години

Студеното време автоматично означава, че ще имате по-висока сметка за ток. Дори да не се отоплявате на ток, те пак ще ви надпишат, не се притеснявайте ; ) А сега вижте колко са културни, даже ви предупреждават, че ще започва надписването.

7

Z

преди 10 години

И у дома не сме включвали никакви отоплителни уреди, но след това предупреждение очаквам още да ми надуят сметката. Според мен го правят вече три-четири месеца. По мое мнение последните ми три сметки са необяснимо завишени. Казвам го, защото знам, че потреблението ни си е както обичайно. Опитах да се боря срещу монополиста, жалба подадох, дойдоха, смениха ми електромера с друг и нещата продължиха по старому. Какво да предприема сега? Да стрелям на месо?

6

айде

преди 10 години

тия пак наточиха брадвите

5

Анонимен

преди 10 години

Те да предупредят,че после ад имат управдание за по-високите сметки!49

4

drop

преди 10 години

имайте късмет да получа по-висока сметка..не съм включил нито един отоплителен уред..*** лъжлива и крадлива ***..

3

Анонимен

преди 10 години

konsumiral ili ne po visoki smetki 6ot vremeto studeno.naroda e sviknal da go grabjat dali 6e se seti da izvadi sopata?

2

Бай Хасан

преди 10 години

И ние предупреждаваме Чешките Еврейски *** - Вървете си смиром.

1

4321

преди 10 години

Къде е украинския *** сега да се тупа в женските гърди че намалил сметката за ток с 50 стотинки?