6

Иван Пешев

преди 10 години

Обръща се логиката не трябва да се търси заетост за "вишистите" трябва да се търсят вишисти за заетоста. Всички знаят,че университетите раздуват бройката на държавната поръчка за да могат да папкат субсидиите за всеки студент, което пък идва от начина, по който се финансират университетите. Става едно голямо надлъгване и олекване на висшето образувание. Един професор наскоро ми каза "Ами то да те е срам да кажеш че си професор".

5

шит-образование

преди 10 години

Разбирам отношението ви към грамотните и висшистите, но още в първото извечение да ги наричате "висшити" е прекалено.

4

Емилия

преди 10 години

Пука ми, нали всяка вечер съм по клубчетата, а тати плаща за вишуту. Практиката си я карам именно у въпросните клубчета.

3

Анонимен

преди 10 години

Точно 1/4 от завършилите висшe имат висшe.Останалите имат "тапия" за висшe.

2

Социалист

преди 10 години

По наше време на всеки му беше предначертано как ще се развива след като завърши висше образование! Сега е важното да имаш "вишу" и на никой не му пука че може да си педагог но щом имаш диплом можеш да ремонтираш и трафопостове! Побъркана система!

1

Георги

преди 10 години

Докато в образованието ни се търси КОЛИЧЕСТВО, а не КАЧЕСТВО ще е така, не знам колко още време ще им трябва на господата в парламента да го осъзнаят това! Без образование сме ЗАГУБЕНИ, само с тапията НЕ СТАВА!!!!!