71

Анонимен

преди 10 години

Халал да им е-не им завиждам.Ние му изядохме попарата,преди нас мисля,че Грузия е "оправил" и вече е персона нон грата,както между впрочем и у нас.И собствената му партия го низвергна-отрекоха се вкупом от него.

70

stoneg

преди 10 години

Хич не го мислете Дянков мислете вие утре как ще сте той човека си е по върховете.

69

vesko02

преди 10 години

Колкото си по голяма скръндза и темерут,толкова си по добър икономист и лош управляващ.

68

Ванко

преди 10 години

Е сега вече им ........ м.........а ? След постната пица за България, да не вземат да си припомнят и вкуса на борша без цвекло само с картофи,този виден икономист като нищо ще срине и тази икономика, нали е все пак възпитаник на американския елит????? И все пак да им е честито, сега ще им оправи и на тях фискалната политика, всяка държава сама си избира политиците ,пък тосле страдали всички!!

67

Анонимен

преди 10 години

"Руската" икономическа школа очевидно е толкова руска, колкото е "федерален" Федералният резерв в САЩ...Какво му е толкова полезното на стипендианта на фондация "Людмила Живкова" С.Д освен като политическо лице за Източна Евопа на пазарните фундаменталисти и други либерасти?

66

Анонимен

преди 10 години

Дянков помогна на много държави в криза, сега са водещи световни икономики с политическа стабилност, само да споменем България, Грузия и Етиопия.

65

Анонимен

преди 10 години

Дянков е професор по управление на държава в криза, това са научните му трудове. Понеже Русия влезна в рецесия, ръста на икономиката и през 2013 се очаква да бъде не повече от 1.4%, вместо планираните 4.5%, а ръста на промишленото производство е в застой т.е. 0%, то на Дянков се отваря голямо поле за изява. Дето се вика Москва на него сега гледа като на месия. Като имаме в предвид как управляваше България по време на криза, си правете изводите каква ще я свърши в Русия.

64

Aло

преди 10 години

ЦРУ си внедриха къртица.

63

леле-мале

преди 10 години

Със свещ да го търсиха, друг по-добър разбивач на икономика от Дянсов, руснаците не биха открили. Попаднали точно в 10-сятката. Браво, братушки !

62

Абе 53-ти?

преди 10 години

Мяукащият е човек на МВФ. Ние помним как през 2009 бб под мустак каза: То сега нали ходих в Америка и намерих един .... Намери ли, натресоха му го САЩ и след това само закани да го уволни, ама до края не можа нали? Защо - ти кажи! Жална им майка на Руската икономическа школа. тези нещо са слепи и глухи, и те!

61

Анонимен

преди 10 години

"Здравствуйте,сегедна я покажу вас как унищожить государство."

60

Анонимен

преди 10 години

Ако трябва да сме сериозни такива назначения без одобрението на кремъл не минават.

59

до М

преди 10 години

Кой си ти, че ще раздаваш квалификации на всички с мнение по темата бе ***? Никой не е българин, щото имал различно мнение от твоето? Само твоето мнение е "правилното" така ли, това ли мислиш те прави наследник на Велика България, бе *** нещастен? Отивай в Русия да целуваш еврейския *** на очилатия, о велики "българино"!

58

анонимен

преди 10 години

този ще ви оправи вие сте свикнали да гладувате и мизерствате,този на това може да ви научи.

57

Анонимен

преди 10 години

не може да върви добре една тоталитарна и планова икономика в която всички крадат, а Дянков се е продал за пари не ми прави чест, по-добре чистач в Харвард отколкото каквото и да е в русия

56

feministka

преди 10 години

до 1не ми се праи на успял бе, *** червена

55

!!!!!

преди 10 години

До 1"Отишъл е" благодарение "топлите грижи" на фондация Л.Живкова !!!

54

уау

преди 10 години

Бомбастична новина ...

53

feministka

преди 10 години

това недоносче и нереализирано социалистче къде се бута при руските "сороси", въобще не вярвам, че ще прави "демокрация в Русия", най-много да си изпроси шамарите от всички страни, откоито може да ги получи

52

ъъъъъъ

преди 10 години

Руснаците не са в час!Този ще ги направи това, което и Рейгън не успя.