121

a

преди 10 години

Англичаните си мислят, че могат да правят каквото си искат в Източна Европа. Преди време кметът на Рига беше казал, че не са добре дошли в града му, заради просташко държане като уринирането по паметници например.

120

Nina

преди 10 години

Много жалко, че сме оставили нашия хубав Слънчев бряг да стане такова гнусно място. Колкото до наглите англичани- идват да се напиват и държат като прасета и пак българите сме им виновни.

119

специално към даун

преди 10 години

към коментар 131 ти си бил много наблюдателен( ние пък досега да не видим тези разлики в социално икономическото развитие на двете нации) а като си толкова способен да сравняваш що не сравниш и това че в структурите на всички институции в нашата държава е пълно със кадри завършили висшето си образование по време на комунизъма и половината от тези хора са сътрудничили на ДС в съдебната система в държавните учреждения в икономическите ведомства какво развитие можем да имаме когато мафията е

118

АААААААААААА

преди 10 години

Лично за мен алкохола в Слънчев бряг е скъп , не той е виновен , а самите британци , никой не ги кара да се наливат насила .

117

ДАУН

преди 10 години

Чета аз тук коментарите,и от тях оставам с убеждението,че англичаните са ***,мизерници,некадърници,бездарници,и тем подобни ! А българите са най , най ,най във всяко едно отношение!!Само че как така се получава,че същите тези некадърници имат една много силна и богата държава ,а най,най, най добрите живеят в една полуразрушена и почти фалирала държава ??? Чували ли сте поговорката "*** народ - слаба държава " .....

116

Пасам

преди 10 години

Слънчев бряг е такова долнопробно място, защото са такива туристите - като отвързани.От друга страна явно и въпросния курорт НЕ може да предложи нищо за да вдигне нивото!И как да предложи, когато открай време собствениците там са мутри, милиционери, гангстери, чалгаджии, диви ***!За какъв туризъм имат акъл въпросните лица.Изобщо - каквото повикало, такова се обадило - е казал народа ни :)Та без да съм никакъв фен на този скапан курорт съм напълно съгласен с тази статия.

115

антибританика

преди 10 години

с нетърпение очаквам референдума в великобритания за оставането им в ЕС дано да гласуват да излезнат от общността и тогава всеки който иска да дойде от острова в европа 200 евро за виза тогаз ще идват само сериозни и образовани кадри а не прости младежи

114

българин

преди 10 години

Абе на тия англичани да не би някой насила да им налива алкохол в устата?Като искат да пият ще пият, нали това все пак носи и някаква печалба.А между другото ВВС що не направят репортаж какво правят милите им сънародници по българските села , където са си купили имоти?Защото аз със сигурност знам , че англичаните по селата в голяма си част са наркомани , алкохолици и гейове, които включително извършват и престъпления.Например обират къщите на собствените си сънародници , докато те са в Англия.

113

te4o

преди 10 години

Много добре е казано в статията. Дано се даде малко-повече гласност и в Англия за да си видят англичанчетата тяхната си система какви ги е отгледала и отрочетата им какви ги вършат!

112

тцЪ

преди 10 години

С тоя филм хем се показаха какви диви прасета са, хем направиха безплатна реклама на нашия курорт.Пък и някой да се е заблуждавал, че западни туристи идват в България, заради вековната ни история и култура? Хайде бе! Идват щото алкохола е гаден, ама за сметка на това в изобилие и почти без пари. И това не е техен проблем, а наш. Защото ние направихме така, че да привличаме за туристи само разни такива алкохолици.

111

попа

преди 10 години

Поредната платена статия. Няма място за гол патриотизъм тука. Безмислено е да защитаваме крадливата,необразована и накадърна ***, събрала се на Сл.Бряг да обира туристите както свари. Британското предаване си е абсолютно реално - в българските курорти безконтролно се продава менте алкохол на непълнолетни, бъкано е с частни клиники през 5 метра, които незаконно крадат пари от чужденците, по шоповете масово продават наркотици. Да не говорим, че на Сл.Бряг касова бележка няма да видите. Това е.

110

Бат Вал

преди 10 години

В едно пазарджишко село имат обичай някой като се натряска яко в кръчмата, да го замъкнат в близката градинка и да го изнасилят.Кога наистина, кога на шега, ама резила си е истински и ефекта е възпиращ.Приложението на "обичая" по черноморието,мисля,че ще е ефектен, макар, че на извратените британски *** може да им хареса и прилива от "туристи" рязко да нарасне,ама кво,хем картинката ще е пълна хем туризма ще цъфти.

109

куку

преди 10 години

чудесна статия

108

dolsun

преди 10 години

абе що не си гледат работата тея и ние не сме във възторг от тях..постоянно ни представат в негативна светлина,преди 5 години снимаха пак филм и представиха Азис като национален герой и бяха снимали *** в махалата как играят кючек.ТОВА НЕ Е ЛИЦЕТО НА БЪЛГАРИЯ,ДРАГИ МИ АНГЛИЧАНИ! ОБЕКТИВНОСТТА ВИ УБЯГВА ВСЕКИ ПЪТ КАТО ПИШЕТЕ ЗА НАШАТА СТРАНА!

107

...

преди 10 години

По-големи лицемери от англичаните просто няма. такъв пример за вменяване на вина от рода на ....изакахме се в центъра и вие сте такива простаци че не ни се скарахте....по цял свят рижавите им кратуни се уливат от алкохол и простотия...и света им виновен

106

До Гурбетчия

преди 10 години

Глуповато създание, да вземеш да гледаш така наречения филм преди да коментираш и да дрънкаш глупости. И да внимаваш с големите буквички, признак на лошо възпитание са, когато са повечко.

105

МНН

преди 10 години

Мм дам явно като англичаните като дойдат в Слънчев бряг и им наливат алкохола насила. Тц те са толкова примерни а тука ги караме да пият и да се друсат. Не ни е срам!!! Хахаха пълни малумници.

104

Ivan

преди 10 години

Слънчев бряг е най-голямата и мизерна дупка на "прекрасното ни Черноморие", пияните туристи са най-малкият проблем на *** "хотелиери" и собственици на заведения, заразите, които се разнасят заради липсата на нормална канализация, и мръсотията и миризмата вследствие на това са страшни....нищо ново.

103

dragko

преди 10 години

Братя българи,не слушайте и не вярвайте на английските двуличници!Отдавна сме ги задминали.Страната им е крала стотици години от целия свят,сега събира *** от "цветущи" наций с цел да ги експлоатира на собствена земя!Тепърва ще усетят криза.Младото им поколение е неосигурено и пропаднало!Алкохол,наркотици и побоища......Живеят в къщи от гипсокартон и работят по 16 часа.Но тук в България се правят на велики.

102

Мей-мей

преди 10 години

БЕЗ СЪМНЕНИЕ СТАТИЯТА ИЗНАСЯ ОБЩОИЗВЕСТНИ ФАКТИ.ТОЗИ ВИД ТУРИСТИ СА ДОШЛИ ТУК ЗАЩОТО МОГАТ ДА ВИЛНЕЯТ БЕЗНАКАЗАНО.АКО ВЛАСТТА СИ СВЪРШИ РАБОТАТА И ПРИБЕРЕ НЯКОЛКО ПИЯНИ И НАДРУСАНИ *** В ЗАТВОРА ЗА НАРУШАВАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНИЯ РЕД,ИМИДЖА НА КУРОРТА ЩЕ СЕ ПОДОБРИ.