10

онбашията

преди 10 години

ето защо гийковете и зубрачите трябва да се бият още в училище през междучасието, щото като порастната правят тъпотии като тая. един вид бой в аванс. цифрова добре, но защо спират аналоговата? защо трябва да се усложнява живота на хилядите бабички по селата, дето и без това нямат друго забавление освен телевизията ?

9

Анонимен

преди 10 години

Аналоговата вече е спряна. Хваща се само РУСКА ТЕЛЕВИЗИЯ!!! ЗАЩО ЛИ ???

8

Симо

преди 10 години

Купих малко по-скъп декодер за ТВ на село,близко до областен град.Пробвах го в града с някаква тел забита вместо антена,хвана всичко и работеше идеално.Зарадвах се,защото селото е с пряка видимост към кулата,по-далеч е но лови идеално аналоговия сигнал с външна антена.Викам само я завъртам вертикално и готово.Първо пробвах с телта-нищо,после почнах с външната антена-нищо.Еми оня суек дето вика-свързвате и готово,що не каза че трябват и още 30-40 лв за нова антена с усилвател?

7

ultramind

преди 10 години

Аз така и не разбрах как да си свържа декодера или така нареченият СЕТ ТОП БОКС. ;)

6

Пацо

преди 10 години

Без аналогова телевизия от днес - доста двусмислено заглавие....все едно утре я пуска за пръв път :)

5

Анонимен

преди 10 години

До БЪЛГАРИННова и Черно море все още излъчват аналогово.

4

Dan

преди 10 години

Добре де като не можете да осигурите на 100% цифров сигнал защо спирате аналоговия???Тези 40000 до 60000 зрители който сте ги оставили без покритие де факто те са най-зависимите от аналоговата телевизия,ние си имаме кабелни оператори и ни е все едно, даже няма и да разберем кога е спряла ,а онези хорица по селата които лятото се скъсват от работа и точно сега зимният период когато се стъмва в 18:00 ги оставяте без връзка със света,те други забавления освен ТВ нямат, никаква мисъл за хората!

3

Бай Мангу

преди 10 години

Ас съ си гледъм сателитката, а декодеро го дадух за 30 левъ

2

пепи

преди 10 години

в центъра на бугаристан тетевен... се гледа румънски тв.. на аналог.. на честотите на бтв ..

1

БЪЛГАРИН

преди 10 години

СПРЯХА ГО В 00.00ч.тази вечер а онова в 11.30ч.днес е бутафория инвертно присъствие на болшевишка *** и днес гледам пуснали са още два канала бтв лейди и рингтв + предишните 7 и една HD,а в европа всички има са HD канали...