8

Анонимен

преди 10 години

Жалко, че има хора, които каквото и да става по света в главата им са само БСП, СДС, ГЕРБ, Атака. По добре идете в Атина и Солун да видите какъв в какъв ад са се превърнали улиците им и си помислете какво ще стане у нас. Колкото до Волен помня едно изказване преди години, в което каза че скоро да бъдеш бял християнин, хетеросексуален и др. ще е опасно.

7

AIMILIVS

преди 10 години

Това не им е първото убийство на "Златна зора" , от години нападат емигранти с ножове и вече има десетки подобни убийства, но трябваше да убият грък за да може властите да се размърдат, като стана ясно ,че организацията разполага с отряди от наемници , които незнайно как тренират във военни бази на армията, тоест тези хора не са просто шайка фашисти, а се готвят за гражданска война , обществото се надигна, защото гърците имат горчив опит с фашизма от края на 60-те години.

6

бб

преди 10 години

Защо Болен още не е задържан?

5

Анонимен

преди 10 години

Супер. А наш Сидер още се разхожда по света и у нас и ни излага, за което на всичкото отгоре му и плащаме... Аферим, Сидере.

4

БСП В СЪРЦЕТО

преди 10 години

Недейте да говорите глупости. Тези от златна зора са изверги.Гледах един клип в youtube как един от техните членове удря в ефир жени които му противоречяха.

3

NIKO11111

преди 10 години

Само модерен неонацизъм би ни спасил от чумата и геноцида наречени ционизъм, от тези световни двуличини престъпници.

2

Spens

преди 10 години

Istinata nese izmete pod kilima , BRAVO!!!6 + za grackiq narod !!!

1

азис

преди 10 години

Тия където са го закопчали на по късен етап ще вият на умрело ама късно.То колелото се върти та не се знае кой кого....