12

Анонимен

преди 10 години

До brbКолега, всичко изредено е нарушение на ЗДП и ППЗДП, демек спирането не просто е разрешено, но е и задължително. Идеята е да се избегне разговор от типа "фаровете са зацапани, номера не се чете, стъклата са мръсни, къде ти е шапката, и к'во пра'им с'я". И най-важното: когато спрат някого за нарушение да не го "пускат" срещу "почерпка", а съвестно да си свършат работата. Само дето е съмнителен контролът с GPS-и, по-добре камери в патрулките да сложат...

11

Анонимен

преди 10 години

Г-н Йовчев, по важен е подборът на кадрите , интелектът им, обучението им , културата им контролът им, иначе всичко друго са добрите намерения.

10

ля ля

преди 10 години

въпросът е дали ще заработи всичко което казват!? а кога също е интересно :)

9

някой си

преди 10 години

е много е ясно ,че ще се спират и нарушителите без колани с телефони прочие , както си е по закон така,че не се радвайте толкоз на нововъденеието

8

серГей

преди 10 години

аз съм полицай. много здраве на всички, които четат това от малката, мила,ненагледна и непрежалима Елена, размазана на *** околовръстно в София. Всеки пиян на фарове и с колан вече може да трепе децата ни по пътищата.

7

Абсурдистанец

преди 10 години

Какви ли курсове ще изкарат катаджийте за да придобият знания и умения да познават кой е пил и кой не :)

6

Кратун

преди 10 години

Господин Йовчев, намеренията, които декларирате са добри. Надяваме се да бъдат доведени докрай и да изградят у Вашите подчинени една нова култура на работа. Надяваме се също така, да започнете да им промивате главите и да насадите правилни разбирания за целта и предназначението на полицая в обществото. Ще бъде трудно, контингентът е трудно податлив, но прогресът на това Ваше начинание живо ни интересува. Ще Ви наблюдаваме.

5

fen

преди 10 години

Говори по телефона??? какво ще правим сега...

4

brb

преди 10 години

Абе добре ама пред един катаджия да минат 4 коли в аварийната лента и 2 на червено и само да ги изгледа тъпо ............... да не говорим за пешеходци по диагонал и колоездачи като избити електрони....... това аз ли да го регулирам или закона на дарвин.

3

Балканец

преди 10 години

"при съмнения" ... олеле, майко ! Няма такова определение в нито един материален закон ! Чудно ми е кой ли ще е умника, който ще се подпише под наредба, правилник, разпоредба и пр. с определение "при съмнение" ?!?

2

спират пак

преди 10 години

тва Са поредните простоти имаше го близо 4 години ДА НЕ СЕ КРИЯТ ПО ХРАСТИТЕ КАТО ЛАЛУГЕРИ И ДА ПРИБЯГВАТ КАТО НАС.АНИ ПРЕЗ ПЛАТНОТО....АМА НИЩО...даже ми се е случвало ем вдига палката ем я свали после пак така и как да не му теглиш ЕДНА МАЙНА НА ТИЯ *** ДЕТО СЕ ЧУДЯТ КВО ДА ПРАВЯТ ЦЯЛ ДЕН НАЛИ СА ОСИГУРЕНИ И ЛАПКАТ 20 ЗАПЛАТКИ.

1

haha

преди 10 години

Това не променя по никакъв начин досегашния режим. Спират се коли, ако се стори нещо подозрително. Каква е разликата, между това, и "съмнение за употреба на алкохол. Съмнение винаги може да има за всичко, както и оправдание. Нов бардак със стари ку.ви не се прави.