18

Венелин

преди 10 години

Хората на Бойчето и Плевнята са крали до последно, пък после цената на тока трябвало да се вдигне с 30%...

17

въпрос

преди 10 години

А Михаил Андонов кога?! А Делян Добрев?! Нали не сте до там наивни, че да вярвате, че който и да е от двамата (Лефтеров и Анастасов) са направили, каквото и да е плащане без да са го консултирали с тогавашните си началници.

16

акуд

преди 10 години

ЦЕНАТА на тока вече е увеличена с 100% при супер икономия която правя предпоследната ми сметка е 20.89лв а последната 39,42. тока ВЕЧЕ е увеличен, така сте го направили за да се увеличава постепенно през следващите месеци до зимата

15

Анонимен

преди 10 години

Големи будали сме хората в България. Години наред вече ни занимават с арести на този или онзи. И резултат ...никакъв. Нека вместо новини като тази, да публикуват списък на осъдените и изтърпяващи наказание в затвора престъпници. Каквито впрочем са почти всички "бизнесмени" и служители в енергийния и други сектори.

14

Настойчиво!

преди 10 години

Истината, само истината и цялата истина!

13

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Нали Боко...спря Белене,поради липса на...пари.Защо след това,не е упражнил контрол за спиране на...източването и кражбите около...обекта;или лява...ръка,в десен джоб.Тези арестувани...юнаци са върха на...айсберга.Те...изгарят,но да кажат кой им е бил...гръб и на кого са се...отчитали по...партийна и...мафиотска линия.

12

до господин Кикс

преди 10 години

"като внушават на хората, че при наличие и подаване на достатъчно обосновани сигнали има кой да направи нещо." Господин Кикс, а "внушението" нещо хубаво ли е според вас?

11

!@#$%

преди 10 години

Само аз ли смятам,че когато се подписват договори, то те трябва да са в два,три или повече екземпляри(според броя на страните в него)?!!!И ако държавата е участвала в цялата сделка с Белене...то не трябва ли да държи една част от документите....?Друго,което ми направи впечатление...-хората задържани,а прокуратурата няма да повдига обвинения....(тук с малка условност...може би ще повдигнат в следващите 24 часа)С други думи искам да кажа....ХОРАААААА-ОМРЪЗНА МИ ОТ ОРИЕНТАЛЩИНААААААААААА!!!!

10

Анонимен

преди 10 години

14 МИЛИОНА ЕВРА ПЛАТЕНИ ОТ ОВЧИЦИТЕ Е.АНИ. А КАЗВАХА ЧЕ НЕК ТРЯБВА ДА ГО СПАСЯВАМЕ ЧЕ БИЛ ФАЛИРАЛ. ЧЕСТИТО ОВЧО ПЛЕМЕ. АЙДЕ НА ПРОТЕСТИ ДА СЕ РАЗОЖДАМЕ 100 ДЕНА ПО ЖЛЪТИТЕ ПАВЕТА ДА СИ ТЪРСИМЕ АКЪЛО ОТЗАД..

9

Анонимен

преди 10 години

Мале, мале, като дойдоха бесепето ни плашеха, ей ся ще видите кво ще стане, и ко стана ???Основните хранителни продукти поевтиняха, леле ще умрем!!! лакомите от герб ще им падне дохода :)))

8

грозната Истина

преди 10 години

червените кхмери продължават с екшън плана да изгърмим всички балони,сиреч да отвлечем вниманието на хората докато се взират в тези акции да убиеш мухата,те си ограбват необезпокоявани държавата,а бе *** ако искате да осъдите някой то вижте загробващите договори по енергетика подписани от определени министри,то заведете дела с/у тях разтрогнете дългосрочните загробващи договори и пратете министрите в затвора,тогава ще повярваме че ви е грижа за справедливостта на законите в бг,инак само пушек

7

ГЕРБ завинаги

преди 10 години

Имало бол пари - яли сме!Айде, другите у лево!

6

kalinkamalinka

преди 10 години

Ще поживеем , ще видим !!

5

5f5

преди 10 години

До КиксСъщото го правеха и предните,ама осъдени няма.За мен по-скоро е прах в очите...

4

Одисей 1

преди 10 години

4 а бе Кикс каква държава бе , ти не виждаш ли че всико това е за да се възобнови проекта , къде видя комунисти и държава.

3

Кикс

преди 10 години

Без голямо значение е дали на по-късен етап ще се установи наличие и размер на виновност. За мен е по-важно, че се демонстрира присъствие на държавата и при наличие на обосновано съмнение са предприети мерки от нейна тсрана. Такива действия от една страна създават респект у всеки друг с помисли за подобен род далавераджийство, а от друга повишават гражданското съзнание в обществото, като внушават на хората, че при наличие и подаване на достатъчно обосновани сигнали има кой да направи нещо.

2

БГ

преди 10 години

Ако плащанията са направени по договори,което не е проблем,прокуратурата не може да направи нищо.Контролът се прависвоевременно и превантивно,акцията е след дажд качулка.

1

Анонимен

преди 10 години

:D буря в чаша вода, само да гледат хората че се прави нещо, накрая няма да има нито един осъден, а даже може да осъдят България за незаконно задържане, родината ни е рай