7

Рали1

преди 10 години

Колкото и да натоварите работещите българи,няма да има подобрение.Дотогава ,докато се раздават наляво и надясно помощи на нежелаещи да търсят работа.Върнете децата на България,създайте условия за бизнес,възможност на всеки млад човек да учи и работи-ама това май беше само предизборно обещание?!

6

Анонимен

преди 10 години

Проблемът не е в застаряването, а във вциганясването на населението!!!!! Повече от 3 милиарда всяка година от бюджета отиват за тяхното развъждане!!!!!!!!! А вие вдигайте вноските и пенсионната възраст на българите, за да давате на ***... ваш'та кожа!!!!!!!!!!

5

az tam

преди 10 години

Естествено, взима се там от където е най-лесно. И ще го отнесат пак коректните, дето внасят и сега. Къде ви е милиарда от митниците бе ***, къде ви са осигурителните вноски от 250000 работни места дето щяхте да разкривате. Как да ви припозная за отговорни и експертни, като всичките ви грижи са насочени към *** да имат да папкат и гласуват за вас.

4

Анонимен

преди 10 години

"за достойни старини"Що за *** израз е това?!?Нищо достойно няма да си роб,стар,беден!Та така,роби - системата е много шарена и цветна за вас - ще бачкате докато шавате - след това в гроба!Честити ти ви "достойни старини"

3

rumen221

преди 10 години

Приятели,ПАК ПИТАМ...:- ЗАЩО ОТ ПОМОЩИТЕ, КОИТО СА ДОХОД..., НЕ СЕ УДЪРЖАТ ЗДРАВНИ И ПЕНСИОННИ ОСИГУРОВКИ...?И В СЪЩОТО ВРЕМЕ...:- ЗА ДОХОДИ ОТ ТРУД И ИНТЕЛЕКТ..., ЧЕСТО ПО-НИСКИ ОТ СОЦИАЛНИТЕ ПОМОЩИ..., СЕ ПРАВЯТ ВСИЧКИ ВИДОВЕ УДРЪЖКИ, ЧЕ И ДАНЪЦИ...???ПИТАМ ПАРЛАМЕНТА И ОРЕШАРСКИ... - ЗАЩО И ДОКОГА...???.

2

rumen221

преди 10 години

Приятели,ОБЕМА на пенсионния фонд ЗАВИСИ НЕ ОТ ПОПУЛАЦИЯТА, а от:- БРОЯ РАБОТНИ МЕСТА, БАЗАТА и %-ТА ЗА ОСИГУРЯВАНЕ! Европа препоръчва: - Пенсионната възраст да е такава, че хората, да прекарват не повече от една трета от зрелия си живот в пенсионна възраст.- Средната продължителност на живота ни е 72г., зрелия живот (над 18г.) е 54г. и остават 18г., преполовени от възрастта за пенсиониране или ТРЯБВА да се пенсионираме на 72-9 = 63г. и 36г.стаж.- Значи - колкото повече ни мразят управляващите - толкова по-късно ще се пенсионираме !!!.

1

Анонимен

преди 10 години

А ЗАЩО НЕ НАМЕРИТЕ РАБОТА НА БЕЗРАБОТНИТЕ БЕ ***! 60% БЕЗРАБОТИЦА ИМАМЕ ***!