107

9

преди 10 години

Смятам, че ББ добре е усвоил номерата на правешкото ***. Гъвкав е като него. Никакви принципи, никакви скрупули. Гледа откъде духа вятъра и действа.

106

ВВВ

преди 10 години

ТОВА СКАПАНО ПР *** ОЗЛОБЯ ЗА ВЛАСТ *** МИЛИЦИОНЕР РАЗБИ ДЪРЖАВАТА СРИНА Я И СЕГА ИСКА ОЩЕ

105

Много ме дразнят съпартийци като bariera_61, защото като лапнат бойковия не мога да фана ред от тях.

104

ха

преди 10 години

Ало Бариера (звучи ми като на силовак от мутренсак група), да те питам нещо пич, ама чеСно да ми кажеш, на обяд изпи ли си хапчетата? Ама чеСно, да не лъжеш ей?!?!

103

Митьо

преди 10 години

Може да се поправил, но няма да се оправи банската мецана

102

Анонимен

преди 10 години

Давай Бойко ! Смажи мрсъна комунистическа зган ! Мега крадците от БКП и бригадите им за масови убийства и изнасилвания на невини хора! Комунистите трябва да бъдат изтрепани до крак ..точно така както те изтрепаха повече хора от втората световна война! Чудя се , как е възможно да има хора който да гласуват за световно признати некадърници и доказани масоби убийци !!! Как не ви е срам да гласувате за хора избивали невини човешки същества - масово без причино !?!?!?!?!?!

101

Анонимен

преди 10 години

пипона пак се е превъзбудил май

100

До bariЕra_61Браво колега от герб, аз ще ходя на гейпарада на 12.09, а ти? Там ще се преброим целия личен състав на пп герб.

99

Гербери

преди 10 години

Чакай бе те са минали 3 месеца от началото на управлението тоя вика какво станало с 250 000 обещани работни места ахахаха.. вие сте в шок бе

98

rumen221

преди 10 години

Да се върнем да Д.Пеевски Д.Пеевски е получил достъп до най-високо ниво на секретност без да е назначаван на такава длъжност. Само че тоя достъп му е даден от комисия изцяло контролирана от ГЕРБ хора назначавани лично от Боко и Цоко е как стана тая работа? Нали ГЕРБ са против Д.Пеевски? Да се върнем на самото гласуване за Пеевски 20 депутата от Атака бяха командировка, липсваха 3ма от БСП и един от ДПС Тоест ако ГЕРБ не влязат кворум няма, и избор няма Да, но ГЕРБ влязоха и макар да гласуваха против осигуриха избора на Пеевски!

97

rumen221

преди 10 години

ПРИЯТЕЛИ,- КОГАТО МИ СЕ ГЛЕДАТ И СЛУШАТ ПАЛЯЧОВЦИ - ХОДЯ НА ЦИРК... АМА ИСТИНСКИ....

96

Само да уведомя уважаемите коментиращи, че в свободното си време от модериране на този сайт, смучкам на Боко!

95

:)

преди 10 години

Някой пак се е изказал неподготвен:) Няма такъв смях:)

94

Анонимният

преди 10 години

Поведението на Герб е деструктивно към българските институции и безотговорно към проблемите на България, такова, каквото беше в последните 4 години на тяхното управление.

93

rumen221

преди 10 години

Приятели,- Нима мислите, че между Партията на партийните секретари (БСП и креатури) и партията на милиционерите (ГЕРБ и креатури) и командващите ги мафиоти-милиардери (генералите от ДС) има голяма разлика...- И едните и другите са се клели..., първите да обясняват, вторите да пазят КОМУНИЗЪМА..., под мъдрия Контрол на генералите от ДС...!- СЕГА и едните и другите ПАЗЯТ И УМНОЖАВАТ ПАРИТЕ НА ДС!!!Проблема ни е Кои са по-малко алчни?.

92

до bariera 61

преди 10 години

bariera_61 не коментирай неща за който не си в час.Това че в момента не плащаш за каране на колата си през магистрала Тракия не значи че до няколко години няма да го правиш, без значение кой е на власт.

91

AU

преди 10 години

КАТО ГЛЕДАМ НАРОДНАТА ЛЮБОВ КЪМ ГЕРБ,ДАЛИ И 8% ЩЕ ВЗЕМАТ...АМА КРЪГА ОКОЛО ПЛЕВНЕЛИЕВ НЕКА ПЛАЩА ЗА ПРОТЕСТИТЕ ,НЯМА ЛОШО ,ПОНЕ СОЦИАЛНА ФУКЦИЯ ДА ИМАТ ОФШОРНИТЕ ПАРИ

90

ваня

преди 10 години

Ако ще да дроби вота и на четвъртинки - все тая! Този измислен вот няма да мине. Това го знае дори ББ!

89

Рам Босилен

преди 10 години

Всичко ще се оправи г-н Премер!!!!!

88

Анонимният

преди 10 години

Борисов няма да се върне на влас повярвай ми та дори и 10 избори да направим . Сега имаме правителство и аз като обикновен гражданин искам да се заемат и да решеват проблемите. Искам да поживея малко поне спокойно с нормални доходи , без натиск от измислени хора .