273

уф-ф-ф

преди 10 години

Аз имам нова работа от новите 250000 работни места.Стартово започнах на 2500лв,но ми обещават 5000лв.Татко вече получава по 1500лв пенсия и обиколи половината свят за два месеца.Преди плащах 100лв ток,а сега енергото ми плаща по 100лв всеки месец.Само че като се събудих и видях,че съм се напикал и съм забравил включен телевизора,от който се лееха мантрите на моята сексбогиня Майчето.

272

манчо

преди 10 години

Само една "куха лейка", като Мая Манолова (пчеличката мая) , може да си измисля такива тъпотии за някакви ценоразписи , ако имаше такива пенсионерите щяха да забогатеят доста . пример: 90дни по 30лв .

271

ivan

преди 10 години

Ето защо първата работа на този парламент бе да актуализират бюджета. Трябват им пари за да плащат на заблудените и тези с къса памет за пагубното управление на комунисти и ДПС. До кога бедни ми народе ще вярваш на задунайския навлек. Явно трябва да минат още много години. Да си отидат от тази земя всички които е кърмила и продължава да кърми столетницата.

270

Анонимен

преди 10 години

В България само "Партията" може да "ражда" такива всеотдайни, или с други думи - фанатизирани активисти, като Мая Манолова !....за разлика от арабските държави.

269

.I.

преди 10 години

И вчера ни досаждахте с тая брантия. Поне е честна и си признава, че наистина от БСП раздават пари на т.нар. протестиращи. Сигурно лично организира раздаването на сумите.

268

Анонимен

преди 10 години

zashto nikoi ne q pita ot kade izvadi nqkolko hilqdi leva da si kupi niqkolko dekara parceli v Rudarci zaedno s Mikov,sega i palati shteli da stroqt,taka se govori v rudarci,no ako se zadarji v vlasta sigurno i oshte mnogo drugi raboti shte napravi!No kato se zamislq moje i parcelite da ne sa na tqhno ime,a i jivotasi shte dadat vlasta ne!

267

platen draslkach

преди 10 години

mi te i horata v parlamenta sa plateni ,i to dosta dobre,puk nicshto polojitelno ne sa sluchva,dignete sega danacite ,smenete lichnite karti,shofiorskite knijki,i pak she varjete biujeta za taq godina,nali dvaiset i kusur kusur godini drugo ne vpravite,povrashta mi se ot vs. tva

266

koza

преди 10 години

До 123Ти май не четеш. Не искам герП или БСП, също така ДПС, Атака, НФСБ или подобните им разклонения. За т.нар. реформаторски блок нищо не мога да кажа. Самото му име е малко объркано - какво ще рече реформаторски? По-скоро казах, че нещата са много трагични. А това, че ще има тикви, които четат първите 3 реда и веднага лаят..... Те такива като тях явно са електората на БКП. Ай колко простотия има в тази държава, чак не издържам.

265

Анонимен

преди 10 години

*** ли сте или да.Мислите ли че ако се дават някъде пари работата няма да се разпърди.Мислите ли че ако ГЕРБ раздава пари няма да се намерят такива от БСП,все пак ДС е жива,като провокатори да вземат тези 100 лв. и да излязат и да обявят публично как става.В БГ сме има ли завера с двама българи на едно място сигурно е че единия е предател.Не отричам че в структорите на всички партии,сиреч техните служители на щат със заплата,може би взимат допълнително да организират хора но чак да им плащат не

264

123

преди 10 години

koza,Да не искаш КостOFF да дойде или Боко-Тиквата отново ли ?Ае, нема нужда!Както и всички комунисти и "демократи" (в кавички!) да си ходят!!!

263

мая общата

преди 10 години

*** *** метни се от някъде да не ти гледаме противния фейс

262

koza

преди 10 години

Тази добре си играе ролята. Използват я, за да я оплюват, а тя само си знае да кудкудяка. Изобщо не ме вълнува тая кукувица какво мисли. Има още 1300 дни, евентуално, ако Господ не се смили над изтерзаните българи и не изпрати някой по-голям астероид към НС в работен ден. След тези 1300 дни ще си хапе пак нафталиновото костюмче и ще се оглежда жадно и гладно. Чудя се вече защо има разумни хора в БГ. Дали герП, дали БСП - то все тая. Всичките са едни бостански плашила, а плащача е нейде дълбоко..

261

ПРЕДЛАГАМЕ

преди 10 години

След подобно цинично поведение, мисля, че "Протестната мрежа" би могла да заведе дело срещу Мая Манолова за клевета и накърняване на достойнството на протестиращите граждани.

260

анонимен

преди 10 години

Този Делян Пеевски им извади очите на тези от ГЕРБ.Те много добре знаят защо само съскат против управляващите и Пеевски,работата на тези не им е чиста на тези от ГЕРБ,щом толкова им пречи.

259

до 265

преди 10 години

искаш да кажеш, че на 50000 е по-лесно да платиш, отколкото на "'под 1000 човека", странна логика!?!?! чугунена глава!!!

258

До коментар 272

преди 10 години

И НА ТЕБЕ ДА ТИ Е ............. ......................ТА.ХАЙДЕ УСПЕШЕН ДЕН.

257

Анонимен

преди 10 години

За плащанията и още нещо се разбира от това,че Мая е експерт по тия зделки.Ако се разследва за бюлетините в Костинброд ще излезе,че тя е в играта.

256

Анонимен

преди 10 години

Всички платени с точни суми срещу Правителството, а не знае някой да е плащал на контрапроституиращите ! Е как човек да вярва на това животно ?

255

РАБОТЕЩА

преди 10 години

АБЕ МАЯ, ЗАЩО НЕ КАЗА ПО-РАНО ЧЕ СЕ ПЛАЩА ТАКА СКЪПО ??? А НИЕ ОТ НАШЕТО СЕМЕЙСТВО СЕ БЪХТАМЕ ДА ХОДИМ ЦЯЛ ДЕН НА РАБОТА !!!! КАТО СЕМЕЙСТВО ПО 100 ЛВ. НА ДЕН КАКТО КАЗВАШ ЩЯХМЕ ДА ИЗКАРАМЕ МНОГО ПОВЕЧЕ !!! ЕХ, БЕЗСРАМНА МАЯ-КОМУНИСТКА, КАК МОЖЕ ДА ЛЪЖЕШ ТАКА НАГЛО ????? МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ТЕЗИ КОИТО СА ГЛАСУВАЛИ ЗА БСП НЕ ВИ ИСКАТ И ГО ПОКАЗАХА НА ИЗБОРИТЕ СЪВСЕМ ДЕМОКРАТИЧНО, НО ВИЕ ПРЕДПОЧИТАТЕ ЛЪЖИТЕ И ДЕМАГОГИЯТА !!! ЩЕ СИ ОТИДЕТЕ ОТ ПОЛИТИКАТА - РАСТАТ НОВИ ПОКОЛЕНИЯ И НЕ ИСКАТ КОМУНИЗЪМ !!!

254

до 7777

преди 10 години

Погледни малко по-нагоре и ще видиш заглавие "Десетина души се събраха на протест пред Парламента".Това е смешна ,смешно ,смешно.Направо на Правителството му треперят гащите от страх.Хайде стига сте се въргаляли из София-заповядайте пред урните на 12 май 2017г и гласувайте по новия кодекс ,който ще се приеме