17

Анонимен

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Не знам Местан колко е умен,но определено ти си класически ***.

16

СЕЛЯНКА

преди 10 години

Нямам причина да мразя турците в България защото и те са като нас ,грабени,унижавани ,лъгани от политици като Местан ,Серган и други ***.Как да вярвам ,че назначението е повод,не ,не е повод ,а на безочието на политиците в България и желанието на народа за различното бъдеще на децата му от това което е преживял той.

15

Anon

преди 10 години

Тоя не разбра, че неговите проблеми (ГЕРБ) не са най-важното за нас. Още не могат да излязат от скованото си мислене, все политически шах играят. А е просто: износиха се, в процеса повредиха държавността и икономиката, напълно са дискредитирани и е време да отстъпят. За това поколение политици вече надежда няма. Никога няма да си възстановят процентите (за тях само това е важно), и всеки който е на възраст за гласуване и не е бил в кома последните 3 месеца ще ги подминава докато е жив. Сбогом!

14

Протестиращ

преди 10 години

Да ти напомня г-н Местан,че вече за втори път сте в съюз с столетницата,партията отговорна за Възродителния процес,която променяше даже имената на гробовете на починалите българомохамедани,тъй че сте се оцапали до уши в ла...на и в очите на всички българомохамедани такъв е образа на любимата ви ДПС.А Пеевски не е от вашия етнос а мафиот,които вие го предложихте,без да се обсъжда кандидатурата му,той беше назначен спешно,като преди това променихте цял куп закони,и БКП_БСП беше в паника сърГей каза на свойте ако не го изберем ПАДА ПРАВИТЕЛСТВОТО.И той беше назначен закле се и точно за 3раб.дни б

13

бъдин

преди 10 години

До политологСтанишев е евреин(евреина от цял свят си е евреин), а Вожда не сложи ли еврейската шапчица?Не си ли взе евреи министри?Не ходи ли Цветанов на инструктаж от еврейското лоби в САЩ?За това писах, че БГ е Рай за еврейски слуги......................

12

7

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !А бе , не те ли е поне малко срам ?

11

?

преди 10 години

ИГНОРИРАЙ ТАЪИ МЪЖКА ***

10

tribun

преди 10 години

23 години само умни и интелигентни политици ни управляват,затова сме на това положение,това ли искахме една шепа богати,тук,там някой от средната класа и всички останали бедни и затова трябва да сме доволни!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9

Анонимен

преди 10 години

Е, "Сега" гръмнаха с анализ! Нашата работна ръка била по- евтина от китайската!? Вие нормални ли сте бря? Китайците искат тук, защото завършен продукт тук означава ЕС пазар. Какво си мислите, че ще се работи на ишлеме и после ще се връща в Китай?

8

Алооу

преди 10 години

Аз пък не искам да чета глупости във форумите, но ти пишеш ли, пишеш. Кавали, *** и тревомани, които не стигат и за един мандат, няма да ми дават наклон, ясно ли е?

7

Мария

преди 10 години

Преди форума да бъде нападнат от ***, моля Ви да обърнете внимание на стпахотията в образованието. От училище не отпадат само ***, а и деца, които не могат да бъдат издържани от родителите си.

6

Алооу!

преди 10 години

този до кога ще ми се изявява като някакъв ментор с този назидателен тон?! че и на протестиращите акъл взе да дава! абе агент долен, те ти искат оставката единствено бе темерут! айде покажи че властта не ти е самоцел и си я подай! да ама не нали! всичко ви е лъжа и демагогия!!!

5

Реалист

преди 10 години

Що е реформатор? Идеалист, може и комплексар, който е използват, употрелен и обслужил Тиквата, но настоява да бъде възприеман като мъж.

4

БГ

преди 10 години

Хората по света при трудности се обединяват,а ние напук,правим точно обратното.Защо?

3

Ташев

преди 10 години

Посещението в Китай е успех, защото в мансата та Борисов държавата ни спря да получава покани за т.на. "Летен Давос". Днес, освен поканата имаме амбиция да домакинстваме форума догодина. Дали това е ОК? Вижте швейцарците ;-)

2

Кочо

преди 10 години

То и шибането не е любене, а онождане....

1

REDvayler

преди 10 години

Няма почивен ден за простотия и герберастия. Затова герберските протести имат всички предпоставки да разминат "Дързост и красота"