48

до С.С.С.Р

преди 10 години

Точели му парите американците, жив турист не бил виждал.Що си мислиш, че някой те знае де си на картата бе?*** смотан...

47

С.С.С.Р

преди 10 години

Ни най- малко ти завиждам , даже обратното , съжалявам те ! Държава , управлявана от безскрупулни банкери и корпорации с президент марионетка , не ми я хвали ! Между другото FEMA до къде стигна със строежа на концлагерите ? А , и да не забравя , и милиони да ми даваш , няма да стъпя там , защото имам МОРАЛ ,който ти липсва !

46

STARBUCKS-USA

преди 10 години

До С.С.С.РЧАКАЙ, че щях да забравя.Сега ти имаш кредит , без да си го теглил.Орешарски , направи това заради теб.Само,че ти ще връщаш , а Сергечо ,Мвстанчо и Доганчо , ще харчат.

45

STARBUCKS-USA

преди 10 години

До С.С.С.РБанките вземат на тези,на които първо е дала.И след ,като не си погасяваш вноските ,потъваш. Аз имам принцип-имам пари ,пазарявям. Но на кредит,никога.Аз не дължа на тая държава и едно пени. Това го казвам, за за та ти стане още по гадно ,завистник червен.

44

Анонимен

преди 10 години

Eheeeee ot koga go chuvame tova

43

Анонимен

преди 10 години

там отивам само с окупационния корпус

42

Млад Меринджей

преди 10 години

Ко?Не! Когааааааааа?

41

С.С.С.Р

преди 10 години

До STARBUCKS-USAПамперс ще ти трябва на теб , след като банката ти вземе всичко и те изрита като куче (каквото си) под някой мост , а знам ли , може да изкараш късмет и някой корумпиран съдия да те изтъргува на някой ЧАСТЕН затвор и няма да си на улицата , *** .

40

Разбрахте ли, МОЖЕ..

преди 10 години

Визите за българите за САЩ може да отпаднат . МОЖЕ ! И нищо повече!Надявайте се ,не е казано до кога а само --- МОЖЕ.Хайде сега извикайте Соломон Паси да ви говори лакардии за НАТО,как щели да ни отпаднат визите ако влезем там....

39

STARBUCKS-USA

преди 10 години

До С.С.С.РАйде, слагай памперса и лягай.И на заранта в 7 пак да си тук :)Ще има пак подходяща тема ,за балъци като тебе !

38

wc

преди 10 години

hamerikancite da si vzemat kitaici a nashite vlasti da ne se ogazvat na djavola

37

С.С.С.Р

преди 10 години

До STARBUCKS-USAАз не знам кой има капсулиран сърп и чук , но знам ,че много скоро ти ще имаш капсулиран чип в тиквата ! Живей си живота на КРЕДИТ там и стой по - далеч от България !!!

36

Kreti

преди 10 години

Боли ме хея , от утре мога да ходя там безвизово но мразя ФАЩ и крака ми няма да стъпи там.По добре човек да обикаля из европа

35

STARBUCKS-USA

преди 10 години

До wcПрияте, за каква Европа ми говориш.Не виждаш ли , че новите управници драпат към Москва и Азия. А в същото време, търсят пари от Брюксел.Но и от там , ще затворят кранчето.

34

С.С.С.Р

преди 10 години

Аз 1 турист американец не съм видял тука , но за сметка на това имат много фирми дето ни точат парите , 4- ако не бяха руснаците сега щеше да си в джамията и надали американците щяха да те освободят , ох ... не мога да споря с промити мозъци .

33

С.С.С.Р

преди 10 години

"До С.С.С.Р--13; ПЪрво комунистите ,понеже много обичатеСеСеРе,ще ви пратим в Русия в СибирДа се нарадвате на руския начин на живот.На Наташите и Мужиците.Отивайте и несевръщайте никога. " - TAKA ,1-во аз всеки месец пътувам до Москва , 2-ро , ще се връщам колкото си искам и точно тия дето заминавате за империята на злото не трябва да се връщате , защото възприемате содомисткия им начин на живот и го налагате тука и 3-то ако не са руснаците , туризма ни е мъртъв !

32

Сър_Пичук

преди 10 години

Чудесна новина, браво!!

31

STARBUCKS-USA

преди 10 години

На всички ,които не са им капсуловани в главите Сърп и Чук ,казвам :Welcome to America.А червените мишоци , да си седят в къщата на ужасите и да изплащат милиарда.

30

Бодила

преди 10 години

До nhgvetz--15 ;През турско можеше да ходиш навсякъде,но през комунизма страната беше оградена с бодлива тел и СТОП.През турско беше по-свободно.Моя Пра--пра дядо 1825год е ходил на Божи гроб и е станал Хаджия.През комунизма дядо го биха в мазето на кметството да влезе в ТКЗС а Баща ми беше в БЕЛЕНЕ.През турско бяхме по-свободни от колкото през комунизма.

29

WASILISQNISGERMANI

преди 10 години

До Гошо ТъпотоГОШЕ НЕ ГИ ОТВАРЯЙ ЧЕ СКОРО И ЗА КРИВУНДЕЛЕВО ЩЕ ТРЯБВАТ ВИЗИ...