9

Аз

преди 10 години

Какви глупости само пише тук. Добре че от малък съм се учил да чета между редовете. Истината е че Русия убеди Израел кой и как е употребил химически оръжия и те дръпнаха юздите на марионеткта си Обама. А има и друго вече на децата им стана ясно че САЩ лъжат и трябва по някакъв начин да се измъкнат от положението. Добре че Руснаците са великодушни и им помогнаха, иначе трябваше да ги оставят да се гърчат в собствената си лъжа.

8

Omnia Mea

преди 10 години

До обективенВ днешните интересни времена вече не се делим на "руски ***/червени ***" срещу "прогресивни западняци" и др. подобни от тъпата лексика на протестиращите, а по елементарния признак ЗЛО срещу ДОБРО. В случая е ясно от коя страна е злото и е въпрос на колективно оцеляване да изберем правилната страна. Вероятно си млад, глупав и нямаш деца, чието бъдеще да пазиш. Wake up.

7

Историк

преди 10 години

Черен мамун история не е ли учил ? Много по-големи мъже от него са гризвали дръвцето на руснаците.

6

до 5

преди 10 години

обективен=платен, нали !? Другия вариант-да си ***, изключвам, защото гледам, като минимум нямаш правописни грешки,а и няма българин на който може да се промие мозъка до толкова че да вика на черното-бяло! Пропаганда има-да, но не е руска, руските "журналисти" предаваха реални кадри и филми от конфликта, а западните журналисти и експерти само "разказваха" и "твърдяха" за него! В България и на децата от детската градина е ясно кой е "***"!Смешно е да казваш че Путин е"***",а Обама "бял"!

5

БРАННИК

преди 10 години

Долу САЩ, долу ЕС, долу Ньой!

4

Наско

преди 10 години

обективен,това е форум и всеки има право на мнение и не можеш да обиждаш другите с по различно и правилно мнение,никъде не виждам Руска пропаганда.Русия се опитва да спаси поредната страна която САЩ искат да унищожат и разграбят и не виждам нищо лошо да се предотврати поредната касапница..............

3

обективен

преди 10 години

Долните 4 коментaрa сa нa психично болни руски ***. Всички фaкти сa срещу тях. Зa подобни екземпляри реaлносттa нямa знaчение, a селяшкaтa рускa пропaгaндa, никой рaзумен не се хвaщa нa подобни тъпни тaвaрищи. Остaвaйки без химикaли подлогaтa aсaд, той ще увисне нa бесилото, сирийците вече го делкaт)))

2

Анонимен

преди 10 години

dnes *** praznuvat 11 septemvri vzrivixa si kulite i izbixa masa narod neka si spomnim predskazanieto na vanga ..poslednia us prezident 6e e negar

1

Boroka

преди 10 години

страх