51

вергил

преди 11 години

Карам автомобил на метан и средно ми излиза около 10 лева на 100 километра разход.И с 20 процента/около 35 стотинки/ да се увеличи цената на метана ще плащам около 2 лева повече за 100 километра.Докато разхода ми на бензин е около 23-24 лева за 100 километра.Така че пак ще ми е двойно по-евтино да карам на метан.

50

Анонимен

преди 11 години

е това пък вече ан нищо не прилича

49

velev

преди 11 години

искат да ни изгонят от родината ни, не виждате ли, точно това е целта, иска се революция ако няма за мен то да няма и за тях да се срине държавата до нула и да заппчнем да градим от начало

48

Анонимен

преди 11 години

Абревиатурата на метан е CNG, а не LNG, неграмотниииииик... Метанът е компресиран газ, а не втечнен!

47

Боката

преди 11 години

това е хубава новина ако може и шоково да се вдигне цената на тока ,няма да е зле.Така хората ще се научат на уважение и икономиката ще тръгне напред.

46

Щурците

преди 11 години

Ами няма ли някоя евродириктива да се вдигнат шоково заплатите и да се изравнят с европейските, все пак от колко години сме в така бленуваният съюз, нали сме една голяма държава, поне да са наполовина колкото техните заплати, да видят тогава колко пъти сме по добри от европейците във всяко едно отношение.

45

ОПРАВДАНИЕ

преди 11 години

КАКВА Е ТАЗИ ЕВРО ДИРЕКТИВА ,КАТО В *** ЕВРОПА НЯМА МЕТАН???С МЕТАН КАРАТ В БЕДНИТЕ ДЪРЖАВИ ,НЯМА ТАКА ЕВРО ДИРЕКТИВА ВСИЧКО Е ЛЪЖА ЗА ДА МОГАТ ДА ВДИГНАТ МЕТАНА МАЙКА ВИ И ГЮРЛЮЦИ.А СТАТИЙКАТА КОЙТО Е ПИСАЛ Е ЗАБЛУДЕН.....

44

Анонимен

преди 11 години

До ЧЕСТИТО!А правителството на Боко не ги е вдигало цените. Така ли?

43

Икономически

преди 11 години

Г-Е-Н-О-Ц-И-Д - или те нас или ние тях

42

газЪТ

преди 11 години

директно минавам на керосин с еднопосочен билет и беж да ме няма. не само търпението, всичко ми се изчерпа вече и докато не съм се превърнал в баш Дзвер заминавам за да лекувам раните от многогодишното политическо робство в България някъде на запад.

41

тато

преди 11 години

до този скришния гражданин дето се обръща до 21 теб какво та засяга цената на газа гражданино.Че си се вмъкнал тук и драскаш Точно такива като теб ползват най евтините услуги ЧИЧО СКРУЧ но знай едно цените на даден артикул несе вдигат защото ги ползват селяни умниго столичен а защото консумацията е огромнаА ТОВА ЗНАЕШЛИ КАКВО ЗНАЧИ.Има един господин много правилно каза защо наи екологичното се вдига защото много хора искат да печелят и всички се пренасочихме гъм газа само оня гражданин ефето

40

ЧЕСТИТО!

преди 11 години

честито на *** ***, подкрепящи правителството! докато си правите подписките и се обяснявате в любов, вашите възлюблени си увеличават цените къде явно къде тайно! замазаха ви очите с 20 лева помощи и уж намаление на тока, а сега едно по едно вдигат цените на горивата, на влаковете, скоро и на хляба...ХАК ДА ВИ Е, НА ТАКИВА *** ТАКА ИМ СЕ ПАДА...!!! ***!

39

brb

преди 11 години

Май е време да се махаме от това ЕС. Акциз само на въздуха вече няма а пари нула.

38

tato

преди 11 години

уважаеми дами и когпода чета тук вашите писания и ви се чудя.Искахте комунистите днес повечето тук пишите против тях а каде бяхте на изборите когато трябвашенда се гласува сега всяко зло за добро така евродеректива на акцизите до колко е вярно незная но зная едно че докато тия се опитват да вдигнат заплати пенсий и много други неща то трябва да вдигнат и цените на много наи използвани неща така че оня господин дето ми се фръцка че селяните ползвали газа защото били селяни и бягали за евтиното

37

слаб 2

преди 11 години

Неграмотно написана статия + мистериозна снимка.Според снимката поскъпва бензина, според заглавието газът...а действително може да поскъпне матанът...

36

бай иван

преди 11 години

тия от ЕС-то нали са големи природозащитници, защо вдигат цените на най-еколкогично чистото гориво, май фирмичките им за бензин са го закинали.

35

+-+-+-+-

преди 11 години

"ГАЗЪТ" .... НЯМА ЛИ БЪЛГАРИ, ТА НАЕМАТЕ ВИЕТНАМЦИ ЗА СПИСВАЧИ?!

34

до 21

преди 11 години

Вярно е, като погледне човек, предимно селяните карат на газ. Те винаги биха предпочели евтиното пред по-безопасното. Съгласен съм. Има логика в съждението.

33

До M3

преди 11 години

Ти си малолетно селско *** от най-дълбоката провинция. В СФ никой не сипва Шел, щото след това издържаш 50 км до ремонта. По скоро ще пробвам да сипя нафта в колата, отколкото да сипя ви пауър.

32

do 17

преди 11 години

Незнам кой е ***, но всеки шофьор в България знае, че e прието "газ" да се казва на пропан-бутана, а на другото - метан. Така че заглавието им е тотално подвеждащо. Колкото до "природния газ", очевидно е и ти колко знаеш. LNG (Liqufied natural gas или Втечнен природен газ на български) си е баш това, дето му викаме "метан". Другото е LPG (Liquified petroleum gas) и е нефтен продукт.