56

peter

преди 10 години

Who the *** is purvanov?

55

Магелан

преди 10 години

Сега вече,ще направим Доган ядрен енергетик и ще му дадем няколко милиончета за консултантски услуги,че четири години на него и на червените *** им бяха спрели кранчето.Време е да си наваксат.

54

Анонимен

преди 10 години

Какво преживя Орешарски в ПловдивЗаради манипулираната информация в повечето медии много българи не научиха истината за случилото се на площад "Съединение" в Пловдив. Там премиерът Орешарски преживя първия си пряк сблъсък с "народната любов"

53

Анонимен

преди 10 години

Ти Гоце, нали си имаш един завод който работи за тебе -СофияМед .Затваряй си лакомата уста!

52

Aha

преди 10 години

"И сегашното колебание "Дайте да направим нов анализ, за да видим как стоят нещата" за мен звучи неубедително, бе категоричен президентът. " - алоооууу журналистите !!! Кой е президент в момента ? Или живеем в различен времеви континиум ?

51

Анонимен

преди 10 години

Какъв беше смисъла на референдума предизвикан от вас ? Неговият резултат беше категоричен. За какво възобновяване говорите бе крадливи червени тикви

50

Анонимен

преди 10 години

*** глава затрива!

49

Stealth

преди 10 години

В България към момента има инсталирани над 10 гигавата мощности. Справка от Електроенергийния Системен Оператор показва, че дори в зимните месеци се потребляват към 6-7 гигавата. 40% от енергията е от ТЕЦ, 35% от АЕЦ. АЕЦ Козлодуй към момента е натоварен наполовина. Има износ на енергия, която годишно генерира над 250 млн. лв. За какво ни е още 1 АЕЦ? Колко работни места ще отвори? Колко време ще го изплащаме? Хората от ТЕЦ-а няма ли да останат без работа? Иначе комунистическа пропаганда бол.

48

Вожда

преди 10 години

Да бе, Гоце Архаров, точно така! Давай да се дупим на рашъните без аналлизи, па после народа да стане роб! Аре нема мужда!

47

Dimo

преди 10 години

До ВВВКолко работни места и от къде пари да се построи???Я моля ти се без кухи лозунги!!!

46

айде

преди 10 години

АЙДЕ ГОЦЕ всички *** при другарката ЛИЛОВА! С ЦВЕТЯ И ПЕСНИ ДА СЕ МАХНЕТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

45

ВВВ

преди 10 години

АЕЦ БЕЛЕНЕ РАБОТНИ МЕСТА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ ЕНЕРГЕТИКА СТОПИРАНЕ НА МАСОВАТА ЕМИГРАЦИЯ -ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ПРОЕКТ

44

ТРИПЕР ГОЦЕВ

преди 10 години

КОМИСИОННИТЕ се ВРЪЩАТ !!!ЩЕ ПЛАЩАТ работещите!! аГоцето какво работи-аа в абъвъвгъзъ

43

Анонимен

преди 10 години

До дъртанянМного "специалисти" в този форум,по всякакви теми и по всякакви въпроси.Също като Боко,от всичко разбира,всичко може и знае,ама нищо не прави или каквото стори е от глупост по-голяма глупост.Обединяващото между вас е всеобщата ви неграмотност и простотия,невъзможността да направите елементарна сметка или анализ,злобата срещу всеки,решил да ви налее малко мозък в паяджинясалите кратуни.Типично по ГЕРБ-ерски и Комунистически.

42

sokrat62

преди 10 години

Заради олигархичните въжделения на Луканов, Първанов, Лилов, Р.Овч. Серльо, Доган и т.н. бай Тодор се отказа от Белене, затова не ви го построи бе кратци мръсни. Какво построихте след това....?? С вашите социал-циганистични програми "ЩЕ,ЩЕ ама НАДАЛИ" само манипулирате пенсионерите и *** и продължавате да грабите България. ОСТАВКА и избори до дупка докато не ви изметем от родината

41

Анонимен

преди 10 години

Думи не останаха, на оружие братя!

40

ВВВ

преди 10 години

Бойко и Добрев лъгали за Белене"ГЕРБ обявили пред HSBC, че руският инвеститор я поемал за 20 години, докато в действителност периодът бил за 40 г. Това може да е довело до двойно оскъпяване на цената на Белене", изчислена от банката.

39

оф

преди 10 години

оф трябва да пиша дипломна...

38

pamet

преди 10 години

До дъртанянНе е нито икономист нито енергиен експерт Гоце.*** дребен селски доносник но алчен.*** московското джудже си иска дадените комисиони и нашият *** се е насрал ,защото е пътник като Луканов.В което няма нищо лошо.Ха ха ха

37

Анонимен

преди 10 години

бсп има готов анализ АЕЦ Белене ще е без пари, само пречеше Б. Борисов. Какъв нов анализ бълнуват? Новият да е по скъп от сметките на ГЕРБ и да го усвоят без строеж.